Μουσική , Music News

Coldplay: Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τις συναυλίες τους στην Αθήνα

Τι θα συμβεί τελικά με τις sold out συναυλίες τον Ιούνιο του 2024

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωσή για τις συναυλίες των Colplay στο ΟΑΚΑ εξέδωσε πριν από λίγο η εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions, μετά το κλείσιμο του σταδίου λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Στην ανάρτησή της η εταιρεία παραγωγής για τη συναυλία των Coldplay το καλοκαίρι του 2024 στο ΟΑΚΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι και αυτή ενημερώθηκε από τα Μέσα για όσα συμβαίνουν στον χώρο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay,

Αγαπητοί Coldplay fans,

⚠️Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

⚠️Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

⚠️Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

⚠️Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

⚠️Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

🙏Σας ευχαριστούμε!

Στον «αέρα» οι sold out συναυλίες των Coldplay- Επ' αόριστον κλείσιμο στο ΟΑΚΑ

απόφαση για επ΄αόριστον κλείσιμο του σταδίου και του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα σήμανε «συναγερμό» στους φίλους των Coldplay καθώς με τα νέα δεδομένα οι δύο συναυλίες τους που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2024 βρίσκονται στον «αέρα».

Οι ανακοινώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση σχετικά με τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση του προβλήματος με τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την διεξαγωγή των δύο συναυλιών στο προγραμματισμένο σημείο τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Πηγή: Lifo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
December 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close