Eating News , Εστιατόρια

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί το γαλλικό PAUL

Το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023

Η περίφημη γαλλική αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων Paul επεκτείνεται περαιτέρω στην Κύπρο, δημιουργώντας ένα ακόμα εστιατόριο, αυτή τη φορά στη Λεμεσό! Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας στο νησί.

Το πρώτο κατάστημα PAUL στην Κύπρο άνοιξε το 2017 στην καρδιά της πρωτεύουσας, και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ζήνας Κάνθερ, προσφέροντας μια μοναδική γαλλική ‘art de vivre’ στους πελάτες του, παρέχοντας όλη την γκάμα προϊόντων του brand με το εστιατόριο, café, ζαχαροπλαστείο αλλά και το αρτοποιείο εντός του καταστήματος, όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ζωντανά την παρασκευή των διάσημων ψωμιών του PAUL.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2019, τo PAUL επεκτείνεται με το δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο εντός του νέου ανανεωμένου Mall of Cyprus στη Λευκωσία, ενώ από το 2021, και η Λάρνακα, απολαμβάνει τα διάσημα προϊόντα στο PAUL Metropolis Mall.

Σύντομα, και η Λεμεσός θα απολαμβάνει διαφορετικά είδη γαλλικών γλυκών από ζαχαροπλάστες της Γαλλικής κουζίνας, όπως εκλέρ, μιλφέϊγ, τάρτες κ.ά., όπως και κις λορέν και κροκ μεσιέ, φρέσκα ψωμιά που φτιάχνονται καθημερινά από καταρτισμένους αρτοποιούς, στο δικό της Paul cafe/restaurant, το οποίο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, όπως μας αποκαλύπτουν οι άνθρωποι της PHC, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί!

Πολύ σύντομα λοιπόν η Λεμεσός θα δίνει rendezvous στο δικό της PAUL!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close