Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το City of Dreams Mediterranean πάει το brunch σε άλλο επίπεδο

Απολαύστε ένα ανεπανάληπτο Champagne brunch στο City of Dreams Mediterranean

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023

Είτε προτιμάτε ένα πλούσιο κυπριακό brunch με χαλούμι στη σχάρα, ντομάτα και φρεσκοψημένο ψωμί, είτε επιλέγετε στρείδια fine de claire, συνοδεία άφθονης σαμπάνιας, το City of Dreams Mediterranean προσφέρει πληθώρα μοναδικών γευστικών επιλογών για όλα τα γούστα.

Από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, το εστιατόριο Aura υποδέχεται εσάς και την οικογένειά σας σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο γεύσεις, ένα ταξίδι που ανεβάζει την εμπειρία του brunch σε άλλο επίπεδο.

Ο Executive Chef Olivier Belliard και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ένα brunch μενού υψηλών απαιτήσεων, που σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο περιβάλλον και την jazz μουσική του εστιατορίου, θα σας ενθουσιάσει. 

city2.jpg

Το πλούσιο μενού του Aura περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα πιάτων, εμπνευσμένων από διαφορετικές κουζίνες. Μεταξύ άλλων, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει από υπέροχο καπνιστό σολωμό benedict, με στοιχεία από τη Μεσογειακή κουζίνα, μέχρι California maki roll, μαύρα μύδια στον ατμό με σαφράν, καθώς επίσης και λαχταριστά επιδόρπια όπως cheesecake στο φούρνο, λιβανέζικα γλυκά και ζεστά, τραγανά churros με διάφορες σος.

Αν είστε λάτρης του brunch ή αναζητάτε μια χαλαρή απόδραση για το Σαββατοκύριακο, το City of Dreams έχει να προτείνει κάτι για όλους: Μπουφέ γεμάτο κοσμοπολίτικες λιχουδιές, απεριόριστο ποτό καθώς και ψυχαγωγία και δραστηριότητες για τα παιδιά στο Adventure Park.

Για κρατήσεις και πληροφορίες: +357 25 088888 ή στο www.cityofdreamsmed.com.cy
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα για το City of Dreams Mediterranean
Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο θέρετρο στην περιοχή. Διαθέτει 14όροφο πολυτελές ξενοδοχείο με 500 δωμάτια και σουίτες, πάνω από 8.000τμ συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, εκλεκτούς χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειας της Melco, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα.

www.cityofdreamsmed.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close