Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Όλοι μιλούν για την ολάνθιστη αυλή, με το φθηνό και ποιοτικό φαγητό!

Μία αυλή που "κρύβει" ένα αυθεντικό ελληνικό ταβερνάκι

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2023

Στο εστιατόριο Ithaki Gardens θα βρεθείς αρχικώς σε δίλημμα μεγάλο: πού να καθίσεις; Να επιλέξεις το cozy και περιποιημένο εσωτερικό του ή να αράξεις στον εξίσου δελεαστικό, καταπράσινο κήπο του;

Όποια απάντηση κι αν δώσεις στο ερώτημά σου και όποια κι αν είναι τελικά η προτίμησή σου από τους χώρους του γλυκού μαγειρείου-ταβερνείου, που από το 2019 φιλοξενεί στο κέντρο της Λάρνακας, ντόπιους και ξένους που θέλουν να απολαύσουν καλό φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.

Μια συλλογή από γευστικότατα και γνώριμα ελληνικά και κυπριακά πιάτα δικαιολογεί πλήρως το χαρακτηρισμό του μαγαζιού ως αυθεντικό ελληνικό ταβερνάκι, ενώ η πλούσια γκάμα των κυρίως, που κινούνται σε δρόμους δημιουργικούς, δεν απογοητεύει, αλλά προσφέρει μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.

ithaki2.jpg

Καταπράσινο και συναρπαστικά νόστιμο
Ένα καταπράσινο τοπίο-σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες στη Λάρνακα, εδώ και χρόνια, που σε ταξιδεύει και σε αγκαλιάζει από παντού, με ζεν ατμόσφαιρα και ζεστή εξυπηρέτηση, φιλόξενη ατμόσφαιρα και value for money τιμές! Αυτό είναι το Ithaki Garden τα καλοκαίρια! Γιατί σαν πιάσουν τα πρώτα κρύα, σε υποδέχεται στον υπέροχο, πετρόχτιστο εσωτερικό χώρο του, με τη φωτιά της ξυλόσομπας να ζεσταίνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και την απεριόριστη θέα στον μαγικό κήπο, να σε ηρεμεί και να σε γαληνεύει.

Στο -ίσως- πιο πράσινο καταφύγιο της πόλης, λοιπόν, μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει κλασικά ζεστά και κρύα πιάτα, ενώ σε καθημερινή βάση στο Ithaki Garden σού δίνει πολλές πρωτότυπες επιλογές, ώστε να μπορείς κάθε μέρα να δοκιμάζεις ένα διαφορετικό πιάτο ημέρας, με επιλογές όπως μουσακάς, το κοτόπουλο λεμονάτο, οι μπάμιες, το μπιφτέκι λεμονάτο, τα γεμιστά και πολλά άλλα.

Τα πιάτα όμως που θα σου ανοίξουν την όρεξη και θα σου θυμίσουν την κουζίνα της γιαγιάς είναι το πεντανόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό καθώς και το μοναδικό γιουβέτσι.

garden.jpg

Πέραν των πιο πάνω, αξίζει να δοκιμάσεις και τα πιάτα-σπεσιαλιτέ του Ithaki Garden, όπως τα σπιτικά μοσχαρίσια κεφτεδάκια, την τραγανή φέτα με μέλι, τον κρητικό ντάκο, το παραδοσιακό σπετσοφάι, τα μοσχαρίσια σπιτικά μπιφτέκια, τα χωριάτικα λουκάνικα καθώς και τα αρνίσια παϊδάκια, που τα φτιάχνουν με περίσσια μαεστρία!

Προσθέτοντας και το ακαταμάχητο οφτό κλέφτικο που ετοιμάζεται και ψήνεται στον παραδοσιακό φούρνο (που δεσπόζει στην αυλή) δύο φορές την εβδομάδα. οι γευστικές προτάσεις του Ithaki Garden συνωμοτούν για να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις στον ουρανίσκο σου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο μενού περιλαμβάνονται ακόμα και επιλογές vegan, από τις οποίες προτείνουμε ανεπιφύλακτα –είτε είσαι είτε όχι βίγκαν- τα μπιφτέκια βίγκαν, ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει (ή το επιβάλλει καλύτερα), την εμφάνισή τους στο μενού κάνουν και οι λαχταριστές σούπες που δεν αφήνουν κανέναν ανικανοποίητο.

Το καταπράσινο και ποιοτικό από το 2001, Ithaki Garden, σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

**Τα Cyprus Eating Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια για το 2023 και το Ithaki Garden στη Λάρνακα στην κατηγορία Nice Price. Ψήφισε εδώ.

(96233 690) Ζήνωνος Κιτιέως 64, Στοά Κούππα, 6022, Λάρνακα.
Email: ithakigarden@gmail.com
Menu: qrco.de/ithakigardenmenu
Instagram: ithakigarden
Facebook: ithakigardenresto
Tripadvisor: Ithaki Garden Larnaca

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close