Eating News , Εστιατόρια

METAMORPHOSIS: Κυπριακό fine dining στο Πατρικό

Ένα νέο fine dining set menu, που υπόσχεται πολλά

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023

"Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο ΠΑΤΡΙΚΟ και να σας παρουσιάσουμε μια γηγενή, εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, στην Τερσεφάνου" αναφέρει η ομάδα Του Πατρικού, του αγαπημένου εστιατορίου στην Τερσεφάνου, το οποίο με κάθε ευκαιρία ανανεώνεται, εξελίσσεται και παρουσιάζει νέα πιάτα πάντοτε συνδεδεμένα με τη Σύγχρονη Κυπριακή Κουζίνα.

METAMORPHOSIS. 2023. Η τέταρτη "πρώτη" μας φορά.

Σε όλες τις "πρώτες" μας φορές, θέλαμε να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της τοπικής γαστρονομικής σκηνής. Το 2012, σερβίραμε γαστρομεζέδες στην αυλή του σπιτιού μας, συστήνοντας την ιδέα της γαστροταβέρνας. Αυτή ήταν η... πρώτη μας... "πρώτη" φορά!

Στη δεύτερη, πειραματιστήκαμε με τοπικές γεύσεις και προϊόντα - συνδυάζοντας το ασυνήθιστο και εκσυγχρονίζοντας το συνηθισμένο.

Στο Μαειρκό, την τρίτη μας "πρώτη" φορά, προσπαθούμε να "ανάψουμε" τη σπίθα για τις τοπικές, "μαμαδίστικες" συνταγές και να ξανακαλύψουμε τις γεύσεις μας, ώστε να γίνουν και πάλι δημοφιλείς. Να αγαπηθούν ξανά.

11 χρόνια μετά, είμαστε έτοιμοι για την τέταρτη, "πρώτη" μας φορά.

Το METAMORPHOSIS είναι το αποτέλεσμα όλων των διδαγμάτων μας, στο πιάτο. Η αγάπη μας, το πάθος μας ήταν πάντα εκεί, αλλά το διαφορετικό τώρα είναι πως βάζουμε εμπειρία και ωριμότητα. Σε αυτό το νέο fine dining set menu, κάθετί γίνεται με πρόθεση, όλα σχεδιάζονται και λειτουργούν μ' έναν σκοπό.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο ΠΑΤΡΙΚΟ και να σας παρουσιάσουμε μια γηγενή, εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, στην Τερσεφάνου.

Το νέο μενού θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Οκτωβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close