Cinema: Τα Καλύτερα

Big Trip 2: Special Delivery

Μια περιπέτεια animation γεμάτη ξεκαρδιστικούς ήρωες και αναπάντεχες ανατροπές

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2023

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ. Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα!

Μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους… άλλη μια λανθασμένη μωρο-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς.

Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους…

Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα.

Μια περιπέτεια γεμάτη ξεκαρδιστικούς ήρωες και αναπάντεχες ανατροπές, μια ιστορία για τις οικογένειες που φτιάχνονται με βάση την αγάπη και τη φιλία, αλλά και για τον κόσμο που μπορούν να φτιάξουν όλοι εκείνοι που επιλέγουν, ακόμη και στα δύσκολα, να κάνουν το καλό.

Το sequel του ρωσικού animation "The Big Trip" που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Διάρκεια: 105'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close