Μουσική , Music News

Τα σχήματα που θα δούμε φέτος στη νυχτερινή Αθήνα

Τι θα δούμε φέτος στις πίστες της Αθήνας;

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2023

Ο χειμώνας αναμένεται πολύ καυτός και άκρως ανατρεπτικός, με μεγάλες εκπλήξεις και ξεχωριστές συνεργασίες. Δες παρακάτω μερικά από τα σχήματα που έκαναν ήδη πρεμιέρα ή αναμένεται να δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα! Οι συνεργασίες πάντως έχουν «κλειδώσει»!

Πάολα – Μακρόπουλος
Η Πάολα και ο Νίκος Μακρόπουλος, δύο από τους σπουδαιότερους λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου έρχονται φέτος το χειμώνα στο Fever. Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές μουσικές βραδιές ερμηνεύοντας τραγούδια της προσωπικής τους δικογραφίας αλλά και κομμάτια συναδέλφων τους.
>> Έναρξη αρχές Νοεμβρίου

Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα
Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρειρα, δύο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής εδώ και χρόνια, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους στην πίστα ύστερα από πολλά χρόνια και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα 2023. Η συνάντηση αυτή θα γίνει φυσικά στη σκηνή του NOX, ένα μαγαζί που δημιουργήθηκε μόλις πέρσι, και εγκαινίασε ο Αντώνης Ρέμος. Φέτος, έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ίδια σκηνή και είναι έτοιμος να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης έχοντας στο πλευρό του ένα εξίσου μεγάλο όνομα.
>> Έναρξη 4 Νοεμβρίου

Μέλισσες και Σάκης Ρουβάς
Enastron
και Melisses ενώνουν τις δυνάμεις τους για δευτερη φορά τον ερχόμενο χειμώνα και ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νεανική διασκέδαση της πόλης.Από νωρίς τον χειμώνα 2023, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία στην ελληνική ζωντανή διασκέδαση. Σάκης Ρουβάς και Μέλισσες θα ενώσουν για πρώτη φορά τις φωνές και τις δυνάμεις τους και θα μας χαρίσουν μια σειρά εμφανίσεων που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
>> Έναρξη 3 Νοεμβρίου

Γιώργος Σαμπάνης - Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή συναντιέται με τον Γιώργο Σαμπάνη στη σκηνή του Βοτανικού, προκειμένου να μας χαρίσουν μια μοναδική σειρά ζωντανών εμφανίσεων τον χειμώνα 2023 – 2024. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν μακρά πορεία στο ελληνικό τραγούδι, και είναι δύο από τα κορυφαία ονόματα εδώ και χρόνια, συναντούνται επί σκηνής για πρώτη φορά και το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνουν το απόλυτο talk of the town.
>> Έναρξη 27 Οκτωβρίου

anna.jpg

Άννα Βίσση
Για εφτά συναρπαστικά χρόνια, η εκπληκτική Άννα Βίσση πρωταγωνίστησε στη σκηνή του Hotel Ermou, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και προκαλώντας πανικό στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή. Κάθε χειμώνα, από την οδό Ερμού, ο χώρος αυτός γέμιζε με τις μελωδίες και την ενέργειά της, προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία που θα θυμάται για πάντα. Ωστόσο, φέτος, μια νέα ανατροπή αναμένεται να συμβεί στον χώρο του Hotel Ermou. Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένων εμφανίσεων, το Hotel Ermou αλλάζει διεύθυνση και μετακομίζει σε έναν εντυπωσιακό νέο χώρο, το πρώην Box Athens, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 130. Αυτή η μετακίνηση σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της συνεργασίας της Άννας Βίσση με το Hotel Ermou και υπόσχεται ακόμα περισσότερες μουσικές εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες. Οι πιστοί θαυμαστές της Άννας Βίσση, αλλά και οι λάτρεις της καλής μουσικής, αναμένεται να ενθουσιαστούν με τη νέα αυτή εξέλιξη. Το Box Athens, με τον μοναδικό του χαρακτήρα και την εκπληκτική ακουστική του, υπόσχεται να αναδείξει ακόμα περισσότερο το ταλέντο και την εκρηκτικότητα της Άννας Βίσση σε κάθε της εμφάνιση.
>> Έναρξη Νοέμβριος

Γιώργος Μαζωνάκης – Ηλίας Καμπακάκης
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Ηλίας Καμπακάκης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις μους και συμπράττουν μουσικά στο stage του γνωστού νυχτερινού μαγαζιού “Φωταέριο”. Οι δύο καλλιτέχνες θα πρωταγωνιστήσουν στο χειμερινό σχήμα του μαγαζιού και η επιτυχία τους είναι δεδομένη. Σίγουρα θα αποτελέσουν ένα από τα δυναμικότερα σχήματα στη νύχτα της Αθήνας, με το ρεπερτόριό τους να περιλαμβάνει λαϊκά ακούσματα και αγαπημένα τραγούδια των δύο ταλαντούχων τραγουδιστών. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Ηλίας Καμπακάκης, δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του κοινού και να μένουν σταθερά στην κορυφή για χρόνια, έρχονται να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Το Φωταέριο, γίνεται το απόλυτο hot spot της νυχτερινής διασκέδασης, με το κόσμο να συρρέει στο λαοφιλές Γκάζι για να απολαύσει τους δύο καλλιτέχνες.
>> Έναρξη Νοέμβριος

Θοδωρής Φέρρης - Josephine
Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις στο πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο «Posidonio» και δεσμεύονται να χαρίσουν την απόλυση live εμπειρία διασκέδασης σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών!
>> Μέχρι αρχές του νέου έτους!

Χρήστος Χολίδης - Θέλξη
Το Bodega Live εκπλήσσει για ακόμη μία χρονιά έχοντας για οικοδεσπότη ένα τεράστιο όνομα τον Χρήστο Χολίδη! Ο αγαπημένος λαϊκός καλλιτέχνης επιστρέφει στις πίστες μετά από μεγάλη αποχή κάνοντας της έκπληξη και επιλέγοντας ένα νεανικό στέκι που αναμένεται να είναι γεμάτο σε κάθε του εμφάνιση! Στο πλευρό του θα έχει δύο πολύ γνωστά ονόματα, την Θέλξη που έχει επιστρέψει στο προσκήνιο και τον Θανάση Βασιλάκο, γνωστό για τον μοναδικό τρόπο που τραγουδάει ξεσηκώνοντας το κοινό.
>> Κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Σάββατο.

Λευτέρης Πανταζής - Έλλη Κοκκίνου
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου έρχονται στο Barbarella Athens! Μετά την επιτυχία του σχήματος την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη, οι δύο καλλιτέχνες ανανεώνουν την συνεργασία τους και τον χειμώνα 2023-2024 σε ολοκαίνουριο χώρο στην Αθήνα!
>> Έναρξη Νοέμβριος

lioliou.jpg

Πάνος Κιάμος - Κατερίνα Λιόλιου - Τόνις Σφήνος
Ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε στο Club 22 στη Βουλιαγμένης 22 μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και special guest τον Τόνις Σφήνος, στο κέντρο διασκέδασης που έγραψε μερικές από τις σημαντικές στιγμές της καριέρας του, αν όχι τις κορυφαίες! Η επιστροφή του συνδυάζεται με ένα ακόμα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!
>> Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Νίκος Κουρκούλης & Ρία Ελληνίδου
Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού με τον μοναδικό του τρόπο και το ταλέντο του. Η ενέργειά του είναι μοναδική, και οι επιτυχίες του συναρπαστικές. Με μία ευρεία γκάμα μουσικών επιρροών που κυμαίνεται από πιο ποπ μέχρι την ελληνική λαϊκή μουσική, καταφέρνει να δημιουργεί μια μοναδική συνταγή που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων. Η επιστροφή του στο Frangelico μαζί με τη Ρία Ελληνίδου είναι μια ακόμη σημαντική στιγμή στην καριέρα του, μια στιγμή που θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι σε αυτή τη μουσική σκηνή. Ευκαιρία να ζείτε τον χειμώνα με χορό και μουσική στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας.
>> Κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Γιώργος Τσαλίκης -Χρήστος Μενιδιάτης
Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης έρχονται στο Omega Club Athens τον φετινό χειμώνα, ζεσταίνοντας τα βράδια μας. Σε ένα απόλυτα λαϊκό πρόγραμμα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις επιτυχίες τους. Η χημεία μεταξύ τους είναι αναμφισβήτητη και θα αποδειχθεί επί σκηνής στα ντουέτα που θα ερμηνεύσουν.
>> Kάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Νικηφόρος - Νίνο
Νικηφόρος και Νίνο, ανεβαίνουν στη σκηνή στου Romeo, αποτελώντας ένα από τα πιο hot δίδυμα διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό αξέχαστες μουσικές βραδιές. Νικηφόρος και Νίνο έχουν συνεργαστεί ξανά κ έχουν αποδείξει τη χημεία τους πάνω στη σκηνή. Το ρεπερτόριό τους στο νυχτερινό κέντρο Romeo, περιλαμβάνει τραγούδια δικά τους αλλά και κομμάτια από τη δισκογραφία συναδέλφων τους τα οποία ερμηνεύουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο σε ένα άκρως νεανικό πρόγραμμα που αναμένεται να “σπάσει” τα ταμεία.
>> Κάθε Πέμπτη & Σάββατο.

Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Καψάλης και Κατερίνα Στανίση
Από τον Ταύρο, όπου στεγάζεται, το Vegas Live Stage άνοιξε για έναν ακόμα χειμώνα τις πόρτες του με ένα σχήμα που θα αφήσει ιστορία: Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Καψάλης και Κατερίνα Στανίση ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση από την εν λόγω πίστα. Πρόκειται για μια συνεργασία τριών κορυφαίων στο είδος τους ονομάτων, με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στη λαϊκή μουσική και τη διασκέδαση και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αναδείξει και πάλι το Vegas Live Stage σε έναν από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης του φετινού χειμώνα.
>> Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ιουλία Καλλιμάνη
Tokyo Theater Athens Club Ιουλία Καλλιμάνη θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot σχήματα τη σεζόν που μόλις ξεκινά. Πλέον, αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση με την ημερομηνία της πρεμιέρας. Πολύ σύντομα, τραγουδιστές και κέντρο θα αναλάβουν τα ηνία της διασκέδασης στην Αθήνα, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και γενικότερα. Η πρώτη αυτή συνεργασία τους, το μόνο βέβαιο είναι πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Εν αναμονή της μεγάλη αυτής πρεμιέρας που έρχεται για να μας χαρίσει ένα δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για ένα κορυφαίο σχήμα που θα μονοπωλήσει φέτος το ενδιαφέρον στην Αθήνα.
>> Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Νίκος Απέργης, Malu, MC Daddy, Έλενα Παπαναγιώτου και markirra
Τη σεζόν 2023-24 στη μουσική σκηνή του Cabaret Athens βρίσκονται τέσσερα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των θαμώνων. Ο λόγος για τον Νίκο Απέργη, τη Malu, τον MC Daddy, την Έλενα Παπαναγιώτου και τη markirra (Μαρίνα Κιριαζοπούλου). Από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου οι τέσσερις παρουσίες δίνουν ραντεβού και υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό τους μαγικές βραδιές γεμάτες κέφι και τραγούδι. Μη τους χάσετε λοιπόν και επισκεφθείτε το στέκι των Βορείων Προαστίων.
>> Κάθε Σάββατο και Κυριακή

giannias.jpg

Γιώργος Γιαννιά
Τις Παρασκευές, το Voodoo Club μεταμορφώνεται σε πύλη για ένα μαγικό ταξίδι στη νύχτα, με τον Γιώργο Γιαννιά να είναι ο «καπετάνιος» αυτής της μουσικής εμπειρίας. Τα τραγούδια του Γιώργου Γιαννιά αφηγούνται ιστορίες αγάπης, αναζήτησης και πάθους. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για την φωνή και το ταλέντο του να συνδυάζει διάφορα μουσικά είδη, ενώ οι εμφανίσεις του είναι γνωστές για την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που μεταδίδει.
>> Κάθε Παρασκευή

Ηλίας Βρεττός - Χριστίνα Σάλτη - Αναστάσιος Ράμμος
Τον χειμώνα 2023-2024, το Mezzo Athens Club, στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1, αναμένεται να γίνει το απόλυτο meeting point της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής. Στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί θα ενώσουν τις φωνές τους ο Ηλίας Βρεττός, η Χριστίνα Σάλτη και ο Αναστάσιος Ράμμος. Οι τρεις καλλιτέχνες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν διαγράψει ο καθένας τη δική του σημαντική πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα και έχουν τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό. Το ρεπερτόριό τους θα περιλαμβάνει κυρίως pop και λαϊκούς ήχους και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους θαμώνες να περάσουν καλά.
>> Κάθε Σάββατο και Κυριακή

Ζαφείρης Μελάς - Μάκης Δημάκης
Στο Cabana live stage επιστρέφει για τον χειμώνα 2023 ο κορυφαίος Ζαφείρης Μελάς έχοντας στο πλευρό του εναν κορυφαίο διασκεδαστή του λαϊκού ρεπερτορίου τον Μάκη Δημάκη! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχοντας κλείσει 40 χρόνια στη δισκογραφία, συνεχίζει να διασκεδάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το κοινό με τις εμφανίσεις του σε κέντρα της Αθήνας να είναι συνεχόμενες.
>> Κάθε Παρασκευή

Γιώργος Τσαλίκης - Χρήστος Μενιδιάτης
Το Ω Stage Athens επιστρέφει με τους Γιώργο Τσαλίκη και Χρήστο Μενιδιάτη για ένα χειμώνα γεμάτο διασκέδαση σε λαϊκούς ρυθμούς! Μετά από δύο σεζόν που το αγαπημένο κέντρο διασκέδασης συστήθηκε στο κοινό της Αθήνας, ετοιμάζεται για την 3η που θα μείνει αξέχαστη! Μαζί τους η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Greg!
>> Καθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο

Στάθης Ξένος, Εβίτα Σερέτη, TUS
Ο Στάθης Ξένος, η Εβίτα Σερέτη και ο TUS, αποτελούν το δυναμικό σχήμα που θα ανέβει στη σκηνή του Athens Stage τον φετινό χειμώνα 2023-2024. Οι τρεις καλλιτέχνες αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό με τα τραγούδια της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φέτος το χειμώνα θα μετατρέψουν το γνωστό νυχτερινό μαγαζί σε πόλο έλξης για την αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση καθώς θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα που όμοιό του δε θα υπάρχει άλλο. Το ρεπερτόριο θα περιλαμβάνει κυρίως λαϊκά κομμάτια τραγουδισμένα από την Εβίτα Σερέτη και τον Στάθη Ξένο, ενώ τη δική του μοναδική νότα θα προσθέτει και ο ανατρεπτικός TUS με τις ρίμες του. Το Athens Stage, χάρη στους τρεις αγαπημένους τραγουδιστές θα αποτελέσει τον χειμώνα 2023-2024 το απόλυτο meet point της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής κι όχι τυχαία.
>> Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close