Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δοκιμάσαμε τα υπέροχα γλυκά του Αϊβαλιώτικου

Το γλυκοπωλείο που έγινε talk of the town προτού ανοίξει τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2023

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις της εποχής είναι η δημιουργία μαγαζιών που κουβαλούν αέρα μίας άλλης εποχής, εμμένουν στην ποιότητα των πρώτων υλών τους και εφευρίσκουν συνεχώς νέες εμπειρίες για να χαρίζουν ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης στους επισκέπτες τους.

Το Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο αποτελεί ένα από αυτά τα μαγαζιά!

Το νέο talk of the town γλυκοπωλείο της Λευκωσίας που βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο, δίπλα στο αδελφάκι του, το ταβερνείο Το Ιστορικόν, με γερά και σταθερά βήματα ξετρέλανε το κοινό της πρωτεύουσας με τον λαχταριστό μπακλαβά -αφού εξειδικεύεται σ' αυτό- και όχι μόνο.

new4.jpg

Ακαταμάχητο γαλακτομπούρεκο, φανταστικά μπακλαβαδάκια, παραδοσιακό σαραγλί με εξαιρετικό χαλεπιανό Αιγίνης, πορτοκαλόπιτες, σοκολατόπιτες και άλλα, τα οποία μπορείς να πάρεις σε κομμάτια ή σε μικρά ταψάκια -γιατί ένα κομμάτι δεν είναι ποτέ αρκετό!

Ναι, μέσα στον ένα μήνα λειτουργίας του, το Αϊβαλιώτικο απέκτησε πολλά hits για τα οποία όλη η Λευκωσία βρέθηκε να πηγαίνει στον Άγιο Δομέτιο.

new2.jpg

Στο Αϊβαλιώτικο θα βρεις ακόμα εξαιρετικές τούρτες, φτιαγμένες όλες από την καλύτερη πρώτη ύλη, σε πέντε γεύσεις και υπέροχες γεμίσεις οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο: πατισερί βανίλια με φρούτα, σοκολατίνα, δούκισσα με νουτέλα, πατισερί με χαλεπιανό και blueberries με λεμόνι.

Όπως μάλιστα μας ενημέρωσαν, σύντομα θα προσφέρουν και τα δικά τους παγωτά (gelato), τα οποία θα φτιάχνουν οι ίδιοι στο διπλανό εργαστήρι τους.

new3.jpg

Αν λοιπόν δεν το έχεις επισκεφθεί, ξέχνα δίαιτες, διατροφές και συναφείς δικαιολογίες και βάλε το άμεσα στην bucket list σου.

Πέραν του καταστήματος θα το βρεις στο Foody, στην Bold και στην Wolt, για να τα παραγγείλεις για τα σπίτι.

(22315345) Κολοκοτρώνη 49, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 10.00-22.00.
Instagram: Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο
Facebook: Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close