Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα fusion restaurant-bar που ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης

H Λευκωσία απολαμβάνει gourmet φαγητό και κοκτέιλ, στο κέντρο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2023

Το Tipsy Sticks στη Στασάνδρου είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια στην καρδιά της πρωτεύουσας και όχι άδικα, αφού συνδυάζει φαγητό και κοκτέιλ στην πιο fun και relaxed εκδοχή τους!

Ένα fusion restaurant-bar με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα μπαρ που μαγνητίζει τα βλέμματα! Ένας χώρος με ωραία αισθητική, χαλαρή ατμόσφαιρα, παρεΐστικο χαρακτήρα κι ένα πολύ παιχνιδιάρικο όνομα!

3.JPG

Εξάλλου, σκοπός της δημιουργίας του ήταν να φέρει στη Λευκωσία ένα νέο, πρωτότυπο και διασκεδαστικό concept, που ποντάρει σε μία ανέμελη και προσιτή εκδοχή της γκουρμέ κουζίνας, σερβίροντας "πειραγμένα" πιάτα με μια δόση αλκοόλ, και όλα σερβιρισμένα σε ξυλάκι (σε στυλ stick).

Αυτήν την περίοδο μάλιστα η ομάδα του σεφ Χαράλαμπου Χαραλάμπους «παίζει» με υλικά, κουζίνες και γαστρονομικές τάσεις, και δημιουργεί έναν κατάλογο με ανανεωμένα πιάτα που ακολουθούν την to-share φιλοσοφία και αξίζει να δοκιμάσεις!

7.JPG

Από τις νέες προσθήκες στο μενού προτείνουμε να δοκιμάσεις το Βeef Tagliata Steak, σερβιρισμένo με double textured πατάτα με τρούφα, και τα Wine Arancini Balls, ριζότο γεμιστό με μαγειρεμένο μπέικον, κατσικίσιο τυρί και λευκό κρασί. Pork Tenderloin, Pork Pancetta, με σάλτσα πεκίν και σάλτσα γλυκοπατάτας, Beef Steak και Sweet Potato Ball συμπληρώνουν επίσης τις επιλογές στον κατάλογο!

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις επιδόρπιο σε stick, που θα σου χαρίσει μία πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.

Όλα αυτά, μπορείς να τα απολαύσεις με τα signature κοκτέιλ, με την ομάδα του εστιατορίου να σου προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς, ανάλογα με τις επιλογές των φαγητών σου.

(22 783333) Στασάνδρου 10, Λευκωσία.
Website: www.thetipsysticks.com
Facebook: Tipsy Sticks
Instagram: Tipsy Sticks

1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close