Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

16+1 υπέροχα μέρη για έξοδο Σάββατο βράδυ στη Λευκωσία

Τα βράδια μας στη Λευκωσία θέλουν καλή παρέα και καλό φαγητό σε ατμοσφαιρικά μαγαζιά!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2023

Είναι αυτά τα Σαββατόβραδα που θέλεις να ξεφύγεις, να περάσεις καλά και να... απολαύσεις ωραία ατμόσφαιρα, ζεστό περιβάλλον, εκλεπτυσμό, φινέτσα και φυσικά ένα πολύ καλό φαγητό σε έναν χώρο που θα σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας ματιά!

Και στη Λευκωσία υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείς να πας και να περάσεις καλά. Είναι όμως και εκείνα τα μέρη που ξεχωρίζουν χάρη στην ατμόσφαιρα, τον χώρο και το εκλεπτυσμένο μενού τους, που θέλεις να τα επισκέπτεσαι με κάθε ευκαιρία.

Το Check In Cyprus σου προτείνει 15 εστιατόρια στην πρωτεύουσα με καλό φαγητό, signature cocktails, κρασί και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ιδανικά για βραδινή έξοδο. 

395340894_18280350910155156_5737568756785867679_n.jpg

Amano Kitchen Bar
Το ΑΜΑΝΟ Kitchen Bar είναι ένα fresh concept που λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες στην καρδιά της Λευκωσίας. Ένα εστιατόριο με πρωταγωνιστές τα γευστικά πιάτα και εξαιρετικά κοκτέιλ να τα συνοδεύουν! Το μενού του kitchen bar έχει to-share φιλοσοφία και διεθνή fusion προσανατολισμό και φέρει την υπογραφή του chef Χρήστου Νοέλ Bassil που δημιούργησε φανταστικά πιάτα που συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα cocktails και τα κρασιά, ενώ στην κουζίνα θα συναντήσεις τον σεφ Άδωνη Οικονομίδη. Άξια αναφοράς είναι και το γεγονός ότι όλα όσα θα αποτελέσουν τις πρώτες ύλες για το φαγητό αλλά και για τα κοκτέιλ φτιάχνονται επιτόπου, καθώς επίσης και το ότι από τον Νοέμβριο, το ΑΜΑΝΟ Kitchen Bar θα σε περιμένει και τις Κυριακές το μεσημέρι για “Sunday Lunch”. Όσο για τους φιλοξενούμενους DJs που αναλαμβάνουν τα decks, παίζουν house funky και pop music, και σε απογειώνουν με τα πιο φανταστικά beats!
(99 938500) Eυαγόρου 17Α, Λευκωσία.

358098703_247583028029844_8578294274341829244_n.jpg

Tipsy Sticks
Το Tipsy Sticks στη Στασάνδρου είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια στην καρδιά της πρωτεύουσας και όχι άδικα, αφού συνδυάζει φαγητό και κοκτέιλ στην πιο fun και relaxed εκδοχή τους! Ένα fusion restaurant-bar με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα μπαρ που μαγνητίζει τα βλέμματα! Ένας χώρος με ωραία αισθητική, χαλαρή ατμόσφαιρα, παρεΐστικο χαρακτήρα κι ένα πολύ παιχνιδιάρικο όνομα! Εξάλλου, σκοπός της δημιουργίας του ήταν να φέρει στη Λευκωσία ένα νέο, πρωτότυπο και διασκεδαστικό concept, που ποντάρει σε μία ανέμελη και προσιτή εκδοχή της γκουρμέ κουζίνας, σερβίροντας "πειραγμένα" πιάτα με μια δόση αλκοόλ, και όλα σερβιρισμένα σε ξυλάκι (σε στυλ stick). Αυτήν την περίοδο μάλιστα η ομάδα του σεφ Χαράλαμπου Χαραλάμπους «παίζει» με υλικά, κουζίνες και γαστρονομικές τάσεις, και δημιουργεί έναν κατάλογο με ανανεωμένα πιάτα που ακολουθούν την to-share φιλοσοφία και αξίζει να δοκιμάσεις!
(22 783333) Στασάνδρου 10, Λευκωσία.

34075-sites/default/files/mpempa_0.jpg

Μπέμπα
Η Μπέμπα είναι ένα εστιατόριο συνώνυμο της σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας, με έμφαση στην ελληνική και κυπριακή γαστρονομία και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες από τα μαγειρέματα των γιαγιάδων μας. Μαζί με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στην κουζίνα της αλλά και τα καλοδουλεμένα-μαγειρεμένα με αγάπη πιάτα της, κατέστη σύντομα το αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων.
(22252626) Πινδάρου 2, Λευκωσία.

sentio.jpg

Sentio
Έκανε αίσθηση με το που ανακοινώθηκε η άφιξή του, καθώς η υπογραφή του βραβευμένου σεφ Ανδρέα Γιαγκουλλά τόσο στο μενού όσο και στην αισθητική του χώρου αποτελεί εγγύηση. Το Sentio προσφέρει ένα μενού βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα, εμπλουτισμένο με νότες από τη Μέση Ανατολή και επιρροές από την Ασιατική κουζίνα. Πέρα από το φαγητό, όμως, δόθηκε και μεγάλη έμφαση στην επιλογή κρασιών και κοκτέιλ.
(22 322324) Στασάνδρου 13.

IMG_2224--.jpg

Kuzuba
Αν είστε λάτρεις του ποιοτικού κρασιού και της εποχιακής κουζίνας, το μόλις ενός έτους Kuzuba, ένα gastro wine bar στη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία, σίγουρα αξίζει της προσοχής σας. Ένας χώρος που συνδυάζει λεπτή αισθητική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα με γεύσεις που, παρόλο που έχουν κυπριακές βάσεις, εκπέμπουν φαντασία και δημιουργικότητα. Σε ένα χαλαρό, ατμοσφαιρικό περιβάλλον όπου κυριαρχεί το ξύλο, η τερακότα αλλά και η classic rock, η jazz και τα μπλουζ, ο επισκέπτης εμπνέεται αμέσως από τη ζεστασιά του χώρου. Το μπαρ είναι ιδανικό σημείο για “after work” συναντήσεις με κρασί ή ζιβανία τα οποία συνοδεύονται από τσιμπήματα επιλεγμένα από τους καλύτερους Κύπριους μικρούς παραγωγούς, όπως χοιρομέρι, λούντζα, τυρί φλαούνας, τσαμαρέλλα ή κυπριακό κασκαβάλι (αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, δοκιμάστε το «Λίγο Απ’ Όλα» το οποίο θα σας ικανοποιήσει πλήρως!). Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στο μενού θα βρείτε διαλεχτές ζιβανίες από όλη την Κύπρο, έναν πληθωρικό κατάλογο κρασιών αλλά και μεγάλη συλλογή από σπάνια ουίσκι. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε και το καθ’ όλα ισορροπημένο και απαλό σπιτικό limoncello, φτιαγμένο από κυπριακά αρωματικά λεμόνια. Τέλος, η λίστα των κοκτέιλ συμπληρώνει την εμπειρία με έναν τρόπο που δεν σας αφήνει ασυγκίνητους.
(99865444) Kυριάκου Μάτση 54, Άγιοι Ομολογητές.

rous_gallery_MAY21_3.jpg

Ρους
Στο Ρους, το fine dining εστιατόριο της Λευκωσίας, έχει υπέροχη ατμόσφαιρα, fine dining διάθεση, τοπική πρώτη ύλη, πιάτα έργα τέχνης, πολύ καλό κρασί και ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά στην τιμολογιακή προσέγγιση! Θα το βρεις κρυμμένο στη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, και προτείνει στους επισκέπτες του εκλεκτές γεύσεις, μέσα από τα a la carte πιάτα του, τον δημιουργικό μεζέ του, Mezze a la Rous, που τιμάται μόλις στα €45 το άτομο, καθώς και επίσης και μέσα από ένα Degustation μενού, το «Chapter XII», το οποίο περιλαμβάνει 9 στάδια, που σερβίρονται τόσο για μεσημεριανό γεύμα τις Κυριακές, όπως και τα βράδια, από Δευτέρα έως Σάββατο. Μάλιστα για tiw Κυριακές ετοιμάζει και κάτι πολύ ξεχωριστό! Για πρώτη φορά λοιπόν, στο Ρους θα παίζει ζωντανή μουσική.
(22760720 /https://rous.com.cy) Λεωφ. Κυριάκου Μάτση 16, Λευκωσία.

CG6_4417.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

"The View" Rooftop
Το νέο ενδιαφέρον μαγαζί της Λευκωσίας λειτουργεί ψηλά, είναι χαλαρό και προσεκτικά διακοσμημένο, με θέα στη νέα πόλη με τους επιβλητικούς πύργους αλλά και στην εμβληματική παλιά πόλη, με τα γραφικά στενά. Το "The View" Rooftop θα το βρεις στην κορυφή του Gate 22 Boutique Hotel, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και απευθύνεται σε όλους. Ειδικά σε όσους χρειάζονται μικρές αποδράσεις, σε ένα κεντρικό σημείο συνάντησης, ανάμεσα στους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας. Εκεί όπου με μία ματιά το παλιο σμίγει με το σύγχρονο! Το "The View" Rooftop, λοιπόν, θα σε γοητεύσει αρχικά με τη διακόσμησή του και ύστερα με τη θέα του. Θα σε κερδίσει όμως με τα προσεγμένα ποτά του, τα οποία θα συνοδεύσεις με to share πιάτα και επιλογές από την καλοφτιαγμένη fusion κουζίνα του. Άλλωστε εδώ όλη η ομάδα του θέλησε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες για την παραγωγή των signature γευστικών βάσεων και συνταγών του. Με fusion κουζίνα και πιάτα "to share", προσεγμένο μενού ποτών και κρασιών, φιλόξενη ατμόσφαιρα και μοναδική θέα το "The View Rooftop" έχει γίνει ο must προορισμός για εταιρικά και φιλικά δείπνα αλλά και για χαλαρωτικά coctail με θέα μετά τη δουλειά.
(22010025) Gate Twenty Two Boutique Hotel, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 23.

_DSC9441--.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Vino Cultura Wine Bar & Cellar
Το Vino Cultura Wine Bar & Cellar μετρά ήδη 12 χρόνια ζωής, κι είναι από τα λίγα μαγαζιά που έχουν καταφέρει να αντέξουν στον χρόνο και να αποκτήσουν το δικό τους φανατικό κοινό, που δεν θα παραλείψει να βγει για φαγητό και κρασί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ή θα κατευθυνθεί εκεί για τα after office drinks του. Κάτι σαν το καλό κρασί δηλαδή, που όσο παλαιώνει γίνεται καλύτερο! Μοντέρνο, γουστόζικο και ελκυστικό και συγχρόνως σοβαρό, νόστιμο και οικείο, φλερτάρει με τις τάσεις της εποχής, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη και ποιοτική γαστρονομική εμπειρία. Το Vino Cultura Wine Bar & Cellar διαθέτει ένα κελάρι με ανεξάντλητες επιλογές σε ετικέτες από όλο τον κόσμο, ενώ λειτουργεί και ως ντελικατέσεν. Πέρα από τον χώρο και την πλούσια κάβα του, αναβαθμισμένη είναι και η εμπειρία του φαγητού. Έτσι επιλέγοντας μία θέση στο υπέροχο εσωτερικό, στη βεράντα, στο μπαρ ή στην prive κλιματιζόμενη κάβα-δωμάτιο θα απολαύσεις ένα δείπνο ισάξιο ενός wine restaurant και όχι ενός wine bar. Όσο για το φαγητό, αυτό προσφέρεται σε μορφή μοιρασιάρικου τσιμπολογήματος (tapas), ξεχειλίζει από γεύσεις και φτιάχνεται με εξαιρετική πρώτη ύλη.
(22 676707/ vinocultura.net/) Κυριάκου Μάτση 20, Λευκωσία.

OLIO OCTOBER 2023 (1).jpg

OLIO
Το OLIO επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένο την καινούρια σεζόν, με νέα διάθεση και ένα υπέροχο μοναδικό concept lounge bar-restaurant, συνδυάζοντας ποτό, διασκέδαση από τους resident DJs Ανδρέα Τασούλη, A.Chris και Πέτρο Γεωργιάδη και φαγητό με ένα ολοκαίνουριο μενού που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου Ελλαδίτη chef Νίκου Ψηλού. Ανοιχτό Πέμπτη 19:30-01:00 Παρασκευή και Σάββατο από τις 19:00μέχρι τις 02:00 και σύντομα ανοιχτό και τις Κυριακές.
(99997700) Στασικράτους 26, 1065 Λευκωσία.

38942-sites/default/files/tocayo_7_0.jpg

Tocayo
Το Tocayo είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά projects της Λευκωσίας τα τελευταία χρόνια, όπου οι δημιουργίες της ομάδας των σεφ του παντρεύουν τη νοτιοανατολική Ασία με τη Λατινική Αμερική. Η κουζίνα του ακολουθεί τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις, με τα πιάτα του να προέρχονται από τη νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική. Στον κατάλογο ξεχωρίζουν πιάτα όπως το Tuna Tartar με φρέσκο σορμπέ καρύδας, τα Nduja Hotate Scallops, τα Crispy duck cigars που κλέβουν την καρδιά όλων όσοι τα δοκιμάζουν, τα Corn Ribs, το ζουμερό και τρυφερό Αkamado flap steak κ.ά. Ωστόσο αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι τα καινούρια παγωτίνια lemon popsicles, που έγιναν ήδη instagramable trend! Το καλύτερο όμως σου το αφήσαμε για το τέλος! Aξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Tocayo ανοίγει και τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου (όπως και τις δημόσιες αργίες), προτείνοντάς σου ένα special lunch menu με τα πιο γευστικά πιάτα που ξεχώρισαν και κέρδισαν την προσοχή μας κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που λειτουργεί, ανάμεσά τους το beef carpacciso και το crisy pork bao.
(7008 8089 & 94040594) Πρεβέζης 10, Λευκωσία. Το Tocayo είναι ανοικτό τις καθημερινές για δείπνο και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες και για lunch.

Bottega Amaro
Το δημοφιλές all day bar/restaurant της Πινδάρου με την υπέροχη ατμόσφαιρα και την ιδιαίτερα νόστιμη κουζίνα σε περιμένει με ένα μενού που φλερτάρει με την Ιταλία. Συνδυάζει επιλογές από εξαιρετική pasta και πίτσες καθώς και πιάτα όπως μπέργκερ, κρεατικά, μέχρι και λαβράκι φιλέτο καθώς και steaks. Μην παραλείψεις να συνοδεύσεις τα πιάτα σου με εκλεκτά κοκτέιλ, κρασιά ή και μπύρες. Για επιδόρπιο προτείνουμε να δοκιμάσεις τα τιραμισού, σοκολάτα creme broule, cheesecake, pavlova, calzone κ.ά.
(22 777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία. Δ-Κ: 12.00-23.00.

Rokoko
Από το 2015, το Rokoko στην οδό Χριστόδουλου Σώσου στην καρδιά της Λευκωσίας, αποτελεί το ιδανικό στέκι για casual dinning στην πόλη και οι πιστοί του οπαδοί το αποδεικνύουν. Στον φινετσάτο και elegant, industrial και ατμοσφαιρικό χώρο του, που παραπέμπει σε μαγαζιά της Νέας Υόρκης, θα δοκιμάσεις αυθεντική ιταλική πίτσα, ενώ θα γευτείς και φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα αποκλειστικά για το εστιατόριο αλλά και κυρίως πιάτα και ορεκτικά για όλα τα γούστα, με φρέσκα και ποιοτικά εποχικά υλικά. Από τις πίτσες σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις την truffle bacon pizza και από τα κυρίως βάλε στη λίστα σου οπωσδήποτε το duck ragu. Σημείωσε ακόμα ότι στο Rokoko Kitchen & Bar θα πας και για lunch, τόσο τα σαββατοκύριακα αλλά και όλες τις αργίες, προτείνοντάς σου μάλιστα γεύσεις από το ανανεωμένο μενού που θα σε ενθουσιάσουν!
(22254525) Χριστόδουλου Σώζου 21, Λευκωσία.

Hugo Restaurant Bar
Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με κομψά στοιχεία στη διακόσμηση, μας δίνει την επιλογή να το επισκεφτούμε είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε και τα δύο. Στο Hugo Restaurant Bar, η γαστρονομία γίνεται τέχνη και προσφέρει μια σύγχρονη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τις πλούσιες γεύσεις της Μεσογείου με διεθνείς επιρροές. Η φιλοσοφία του "to-share" επιτρέπει να μοιραστούμε τις γευστικές ανακαλύψεις, δημιουργώντας ένα δεσμό μέσα από το φαγητό. Επιπλέον, η ποικιλία των κρασιών και των Signature Cocktails θα σας ταξιδέψουν σε μια παγκόσμια γευστική περιπέτεια. Αλλά δεν σταματάμε εδώ! Για όσους αναζητούν διασκέδαση, τo Hugo φιλοξενεί εκλεκτούς καλλιτέχνες με live εμφανίσεις καθώς και καταξιωμένους DJs από Ελλάδα και Κύπρο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Hugo μεταμορφώνεται σε έναν χώρο διασκέδασης με DJ sets και πάρτυ που δεν πρέπει να χάσεις, ενώ τις Κυριακές έρχεται μία συνεργασία-φωτιά.
(22250035) Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη.

Pinolo
To Pinolo λειτούργησε εδώ και μερικούς μήνες στο φουλ ανακαινισμένο εμβληματικό Κτίριο Σεβέρη, στη Λεωφόρο Μακαρίου. Το νέο απόκτημα της οικογένειας Ζορπάς θα σου χαρίσει μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία στον συναρπαστικό κόσμο της ιταλικής κουζίνας, προσφέροντας πρωτότυπες δημιουργίες μέσω προσεγμένων τεχνοτροπιών και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις, ενίοτε χρησιμοποιώντας μοναδικά βιολογικά προϊόντα. Ο σεφ μαζί με την ομάδα του, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες, πολλά υλικά ΠΟΠ (όλα τα αλλαντικά και τα τυριά) όπως το προσούτο Πάρμας και τα ιταλικά τυριά όπως το τομίνο, και εκλεκτό αλεύρι, φτιάχνουν καθημερινά φρέσκια πίτσα με ζύμη 48ωρης ωρίμανσης. Στο μενού θα βρεις ορεκτικά, σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά και ριζότο, φρέσκια pasta, φρέσκα ψαρικά, και φυσικά επιλογές σε κρεατικά, μεταξύ των οποίων και εξαιρετικά κρέατα κοπής όπως το μοσχαρίσιο φιλέτο Bistecca. Το lunch ή το δείπνο στο Pinolo μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με εξαιρετικό κρασί μέσα από το προσεγμένο wine list που έχει επιμεληθεί πολυβραβευμένος Sommelier, σε ένα πολύ cozy και elegant περιβάλλον που φωνάζει «Μεσόγειος», με έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση και μια υπέροχη ξύλινη στέγη που δίνει μια αίσθηση οικειότητας.
(22570750) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 9, Κτίριο Σεβέρη, Λευκωσία.

henry's (3).jpg

Henry’s
Από τότε που άνοιξε ανέτρεψε όλα όσα ξέραμε για το all-day dining στη Λευκωσία. Ο λόγος για το Henry’s, το προορισμό μας για brunch, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings και work breaks, στην καρδιά της πρωτεύουσας, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας και άψογης εξυπηρέτησης του Ομίλου Columbia Restaurants. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση, εμπνευσμένη από κομψές γαλλικές μπρασερί, με κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και εκλεκτό μενού για κοκτέιλ και premium drinks. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού περιλαμβάνει επιλογές από brunch μέχρι μεσημεριανό και δείπνο, ενώ τα μοναδικά cocktails που φέρουν την υπογραφή του Henry’s σερβίρονται και στο εντυπωσιακό του μπαρ.
(22351111) Λεωφόρος Μακαρίου Γ’, Λευκωσία.

Itameshi
Με αρκετές προσθήκες στο μενού και αρκετές αλλαγές στον χώρο μέσα και έξω επέστρεψε για τη σεζόν το Itameshi. Θα το βρεις στην εντός των τειχών πόλη, στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου κι εκεί θα πας για να απολαύσεις δύο από τις κορυφαίες κουζίνες του κόσμου, την ιταλική και την ιαπωνική. Εξάλλου, αυτό ακριβώς σημαίνει η λέξη Itameshi.
(22 591020) Αθηνάς 6, παλιά Λευκωσία.

ΑΚΟΜΑ...

Παλαιά Ελιά
Την Παλαιά Ελιά θα την βρεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του «Κεραυνού» στον Στρόβολο και αποτελεί ήδη το απόλυτο στέκι των πρωτευουσιάνων. Πρόκειται άλλωστε για ένα εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα με τουίστ, αλλά με μία ιδιαίτερη προτίμηση στις γεύσεις και επιρροές της Κύπρου και της Ελλάδας. Ένα εστιατόριο urban αισθητικής με ξεχωριστούς χώρους για καφέ, για ποτό και φαγητό, οι οποίοι όλοι συνδέονται και λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους, ενώ διαθέτει και ειδικό stage για μοναδικές βραδιές με ανεβαστικά live. Mαλιστα τα Σάββατα στο ''Παλαιά Ελιά Live Stage'' στήνεται ένα μοναδικό σκηνικό που έχει για soundtrack τη μελωδική φωνή του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή Γιώργου Σταματάρη. Ο Γιώργος Σταματάρης μαζί με τους Νεόφυτο Νεοφύτου, Στέφανο Χ"Γιώρκα, Παναγιώτη Μαυρόσαββα και τον Πάρη Κακλυδάκη, αναλαμβάνουν να ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη, με ελληνικό ρεπερτόριο, πότε 80s και 90s και πότε με επιτυχίες του σήμερα. Στα decks θα βρίσκεται και ο DJ Stavros.
(22 252600) Σταδίου 44, Στρόβολος, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close