Cinema: Τα Καλύτερα

The Marvels

Ένα απίθανο τρίο πρέπει να γίνει ομάδα για να σώσει το σύμπαν

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2023

Η Carol Danvers, γνωστή και ως Captain Marvel, έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και εκδικήθηκε την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι συνέπειες αναγκάζουν την Carol να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος.

Όταν τα καθήκοντά της τη στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν των Jersey City, Kamala Khan, γνωστή και ως Ms. Marvel και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, τώρα αστροναύτη της S.A.B.E.R λοχαγού Monica Rambeau.

Μαζί, αυτό το απίθανο τρίο πρέπει να γίνει ομάδα και να μάθει να συνεργάζεται για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson υποδύεται για ακόμη μια φορά την Captain Marvel, ενώ πλάι της έχει μία δυνατή ομάδα που αποτελείται από τις Teyonah Parris και Iman Vellani.

Μαζί τους οι Zawe Ashton, Teyonah Parris, Iman Vellani, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Park Seo-joon και Samuel L. Jackson, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Nia DaCosta, ενώ εκείνη έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Megan McDonnell και Elissa Karasik.

"Η μεγαλύτερη διαφορά από τις άλλες ταινίες του MCU μέχρι σήμερα είναι ότι το The Marvels είναι πραγματικά εκκεντρικό και αστείο. Οι κόσμοι στους οποίους πηγαίνουμε σε αυτήν την ταινία είναι κόσμοι αντίθετοι με άλλους που έχετε δει στο MCU. Φωτεινοί κόσμοι που δεν έχετε ξαναδεί" δήλωσε η Nia DaCosta.

Πρεμιέρα: 9 Νοεμβρίου. Διάρκεια: 120'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close