17-18 November 2023
Eating News , Εστιατόρια

Ο διάσημος σεφ Tristan Brandt, βραβευμένος με αστέρι Michelin, μαγειρεύει στην Κύπρο

Δύο βραδιές με μοναδικά πιάτα από τον καταξιωμένο Γερμανό σεφ

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2023

Ακόμη ένας διακεκριμένος σεφ θα βρεθεί στο Cap St Georges Hotel & Resort. Στις 17 και 18 Νοεμβρίου το εστιατόριο SKY SEVEN του πολυτελούς τουριστικού θερέτρου θα υποδεχθεί τον Γερμανό σεφ, βραβευμένο με αστέρι Michelin, Tristan Brandt.

Ο Tristan Brandt είναι ένας παγκοσμίως γνωστός στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας για τις δημιουργίες του έχοντας παράλληλα και μια λαμπρή καριέρα ως επιχειρηματικός σύμβουλος γαστρονομίας μέσω του brand "by Tristan Brandt."

Ο Γερμανός σεφ καταφέρνει όσο λίγοι στον κόσμο να συνδυάσει και να συνενώσει, με ξεχωριστό τρόπο, τη σύγχρονη γαλλική κουζίνα με ασιατικές επιρροές παρουσιάζοντας το ξεχωριστό του ταλέντο.

Στο πλούσιο βιογραφικό του ο Tristan Brandt έχει να παρουσιάσει σημαντικές συνεργασίες με διάσημους σεφ κατόχους αστεριών Michelin. Αποκορύφωμα στην καριέρα του θεωρείται η λειτουργία του εστιατορίου OPUS V το 2013, ένα εστιατόριο που σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε 2 αστέρια Michelin και 18 βαθμούς Gault&Millau. Το 2020 ο ίδιος ανέλαβε τη διεύθυνση του εστιατορίου 959 & Pino’s Bar στη Χαϊδελβέργη και αργότερα μέσα στη ίδια χρονιά κατέκτησε αστέρι Michelin για το "Epcoa by Tristan Brandt" στο Waldhaus Flims Wellness Resort. Το γαστρονομικό ταξίδι του Brandt πρόσφατα έγινε και υπερατλαντικό με το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες και το φημισμένο "Tambourine Room by Tristan Brandt" στο Carillon Miami Wellness Resort.

cap.jpg

Αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική συγκυρία και απολαύστε και εσείς ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δείπνο από τα χέρια ενός σπουδαίου και βραβευμένου σεφ διανυκτερεύοντας παράλληλα στο τουριστικό μας θέρετρο. 

Το πακέτο που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνει:

  • Διανυκτέρευση για 1 βράδυ σε επιλεγμένο δωμάτιο
  • Δείπνο Michelin για 2 άτομα στο εστιατόριο Sky7
  • Πλούσιο μπουφέ πρωινού

Μη χάσετε την ευκαιρία και διευθετήστε έγκαιρα την κράτησή σας είτε online ή επικοινωνώντας μαζί μας στο: 26 000 000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close