Eating News , Εστιατόρια

Το Colours Cafe σερβίρει τα iconic γλυκά του διάσημου pastry chef Antonio Bachour

Από σήμερα η Λεμεσός απολαμβάνει κορυφαίες δημιουργίες με σοκολάτα!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2023

Μια μοναδική γαστρονομική συνάντηση, δύο καταξιωμένων Pastry Chefs, μετουσιώνεται σε ένα αριστουργηματικό μενού, αποκλειστικά για την Εβδομάδα Σοκολάτας στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons. Ο βραβευμένος Antonio Bachour “Βest Pastry Chef in the World” και ο Executive Pastry Chef του Ξενοδοχείου Four Seasons Δημήτρης Χατζηγιάννης ενώνουν την έμπνευση και το πάθος τους για την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής και γράφουν τη δική τους γλυκιά ιστορία… με βασικό συστατικό τη σοκολάτα σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Με αυτήν την αφορμή, η Άννα Κριθαρίδου συνάντησε τον διεθνούς φήμης pastry chef Antonio Bachour, βραβευμένος ως «Best Pastry Chef in the World» του 2022 και ένας από τους «Top 10 Pastry Chefs» της Αμερικής.

O Antonio Bachour, ξεκίνησε την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο και σήμερα έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη γαστρονομία. Από μικρός μεγάλωσε ανάμεσα σε γλυκά και αλμυρά, μίας και οι γονείς του ήταν ιδιοκτήτες φούρνου, αν και είχαν επίσης αλυσίδα με σούπερμαρκετ και κρεοπωλεία.

"Ο φούρνος, ήταν απέναντι από το σπίτι μου, και από την ηλικία των 5 ετών, έβλεπα τους ζαχαροπλάστες να μαγειρεύουν και να κάνουν τα πάντα με πάθος. Έτσι, δουλεύω και εγώ. Με πάθος, χαμόγελο και ευτυχία. Νομίζω, ότι αυτό μου άρεσε στη ζαχαροπλαστική, ότι σου δίνει ευτυχία".

Πιστεύει ότι σήμερα ο κόσμος αναζητά την ποιότητα "Σε αυτή την βιομηχανία, το κερασάκι είναι η ποιότητα. Ο κόσμος, προτιμά να αγοράζει ποιοτικά πράγματα. Είναι πολύ πιο έξυπνος. Ταξιδεύει περισσότερο, στην Ευρώπη, στη Γαλλία, στην Ασία. Παντού. Με αυτό τον τρόπο αντιλαβαμβάνεται την ποιότητα. Οπότε, θεωρώ ότι το "κερασάκι στην τούρτα" είναι να κρατάς την καλύτερη ποιότητα στα αγαθά και ο κόσμος θα το εκτιμήσει".

Στην Κύπρο ήρθε μετά από πρόσκληση του Four Seasons Hotel "Όταν μου τηλεφώνησαν, βρισκόμουν στην Ιταλία και έκανα μια συνεργασία με μια εταιρεία και με ρώτησαν εαν μπορούσα να έρθω στην Κύπρο για να επιμεληθώ το μενού για την εβδομάδα σοκολάτας και δέχθηκα απευθείας".

Από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το Colors Café προσκαλεί τους λάτρεις της σοκολάτας να γευτούν ευφάνταστες δημιουργίες από τις εκλεκτότερες ποικιλίες σοκολάτας, φτιαγμένες από δύο εξαιρετικούς δημιουργούς.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close