Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τα live που περιμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς

Οι συναυλίες που αξίζει να γνωρίζεις

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2023

Μέχρι το τέλος του 2023, το μουσικό καλεντάρι είναι γεμάτο με σχήματα, συγκροτήματα και καλλιτέχνες που έρχονται για να μας συνεπάρουν και να μας διασκεδάσουν με μουσικές επιτυχίες.

Σημείωσε τα πιο κάτω:

Ανδρομάχη
Η Ανδρομάχη έρχεται Κύπρο και μας πάει στο χωριό! Πιο συγκεκριμένα, η Ανδρομάχη έρχεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Αυγόρου, για την πιο μαγική χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση που έγινε ποτέ! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια, όπως "Ela", ''Βάσανό μου'', ''Να'σουν ψέμα'', ''Σ'αγαπώ'', ''Δεν Μπορώ'' και άλλα. Ραντεβού στο Αυγόρου.
>> Κυριακή 26 Νοεμβρίου, Αυγόρου, επ. Αγίας Νάπας. Πρόγραμμα εδώ.

Ελευθερία Ελευθερίου
Ο Δήμος Παραλιμνίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με την εκδήλωση Χριστουγεννιάτικης Φωταγώγησης με την εντυπωσιακή Ελευθερία Ελευθερίου, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Το πρόγραμμα ξεκινάει με Χριστουγεννιάτικη παρέλαση με τη Φιλαρμονική Μπάντα «Αρμονία» Δήμου Παραλιμνίου και τη Σχολή Μαζορετών της Αιμιλίας Σαλούτα. Στις 17:30, ακολουθούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Παραλιμνίου «Αοιδών Φωνές» και στις 17:50 το Dancando School of Dance της Άντρεας Γιωργαλλά θα παρουσιάσει χορευτική παράσταση. Το πρόγραμμα κορυφώνεται στις 18:30 με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ακολούθως με συναυλία με την Ελευθερία Ελευθερίου. Στον χώρο θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικη Αγορά, Δραστηριότητες για παιδιά, ενώ στην σκηνή δραστηριοτήτων θα παρουσιάζεται Bubble Show και Steampunk Show για παιδιά και μεγάλους. Χριστουγεννιάτικη Πλατεία στο Παραλίμνι καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών Επισημαίνεται, ότι ο Δήμος Παραλιμνίου έχει στήσει φέτος στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τη δική του «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία» η οποία θα λειτουργήσει από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. Στον χώρο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κάθε Σαββατοκύριακο που θα περιλαμβάνουν μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ θα λειτουργούν περίπτερα με διάφορα εδέσματα, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και χειροτεχνίες. Παράλληλα, στον χώρο έχει δημιουργηθεί ένα λούνα-παρκ όπου τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους. Όλες οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Παραλιμνίου.
>> Κυριακή 26 Νοεμβρίου, Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι, 18.30.

220212133806_kampakakis_kentriki-.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Ηλίας Καμπακάκης
Τώρα η Λευκωσία έχει κάτι καινούργιο και πρόκειται για το ολοκαίνουργιο μαγαζί της πόλης. Ο λόγος για το NYΞ LIVE EXPERIENCE, ένα μαγαζί που φτιάχτηκε για να θυμίσει μικρογραφία Αθηναϊκής πίστας, ένα μαγαζί που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας. Σημείωσε ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου έρχεται ο Ηλίας Καμπακάκης για να μας τραγουδήσει... "Υποτίθεται", "Τέτοια Νύχτα", "Παλιοπράγματα" και άλλες επιτυχίες του που μας έχει συστήσει και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.
>> Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, NYΞ LIVE EXPERIENCE, Λευκωσία, 22:30. Πληρ. 96106737.

Παντελής Θαλασσινός & Ρίτα Αντωνοπούλου
Ο Παντελής Θαλασσινός και η Ρίτα Αντωνοπούλου έρχονται μαζί στην Κύπρο για τη συναυλία "Γι' αυτούς που έφυγαν", μια συναυλία που θα μας συνεπάρει. Συγκεκριμένα, έρχονται τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 20.30 μαζί με τα μουσικά σχήματά τους.
>> Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: ticketmaster.cy / καταστήματα ACS Courier.


Aλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη του πατρίδα, φέρνει στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2023 τη νέα του δουλειά. Πρόκειται για μια καινούργια ενορχηστρωτική και ηχητική προσέγγιση στη δισκογραφία του, την οποία πρωτοπαρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, προτού την ταξιδέψει στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Πλαισιωμένος από τους καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς Μάριο Τακούσιη, Λευτέρη Μουμτζή και Γιάννη Κουτή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια από τη δισκογραφία του, στα ελληνικά και στα ισπανικά. Όπως πάντα, οι στίχοι των τραγουδιών του εκφράζουν ένα σύγχρονοκοινωνικό και υπαρξιακό προβληματισμό ενώ ο λόγος του παραμένει άκρως ποιητικός. Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένα παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια από το άλμπουμ του «Που Δύσην ως Ανατολήν», που αποτελεί ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην κυπριακή μουσική. Η διοργάνωση της συναυλίας γίνεται με τη συνεργασία της πρεσβείας της Ισπανίας στην Κύπρο, με την ευκαιρία της Ισπανικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
>> Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

Μιρέλα Πάχου
Η Μιρέλα Πάχου για τους περισσότερους είναι καταξιωμένη τραγουδοποιός, με αστείρευτο πάθος και ενέργεια. Μετρά δύο άλμπουμ («Μιρέλα» το 2014 και «Λίγο χρώμα» το 2018) και πολλές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης σκηνής, από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Βασίλη Καζούλη μέχρι τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Στο δικό της μπλέντερ μπαίνουν ισόποσες δόσεις από παλιά λαϊκά, ελληνικά παραδοσιακά, λάτιν και σουίνγκ, ανακατεύονται όσο χρειάζεται και πασπαλίζονται με νότες από το ακορντεόν της. Και κάπως έτσι θα φτιάξει μία μοναδική ατμόσφαιρα, στην επικείμενη εμφάνισή της στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στο Vinylio wine etc, στις 8 Δεκεμβρίου.
>> Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός. Πληρ. 99300430.

staventoivi233.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Stavento & Ήβη Αδάμου
Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό που θα σκορπίσει το μαγικό πνεύμα των γιορτών και θα φέρει χαμόγελο στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, διοργανώνεται και φέτος από τον Ανεξάρτητο Όμιλο ΕπιΔραση, στην Επισκοπή Λεμεσού. Για 3 μέρες, η Επισκοπή θα γεμίσει ζωντάνια και θα περιλαμβάνει συναυλίες, φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, δώρα από τον Αϊ Βασίλη και άλλες εκπλήξεις. Το τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί από τις 8-10 Δεκεμβρίου, με εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Σημείωσε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με Stavento και Ήβη Αδάμου!
>> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Επισκοπη. επ. Λεμεσού.

eleni_foureira_konstantinos_argyros.webp


Κωνσταντίνος Αργυρός & Ελένη Φουρέιρα
Το Blue Heart Foundation αποκαλύπτεται και παρουσιάζει τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα στη Λεμεσό! Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart. Το Blue Heart Foundation, είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Το Blue Heart αποκαλύπτεται στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό. Σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φωτίζουν με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας! Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Η κορυφαία συναυλία της χρονιάς, γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart.
>> Tρίτη 19 Δεκεμβρίου, Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού, Λεμεσός. Εισιτήρια: Ticketmaster. Πληρ. 70000155.

lioliou_8BgjmSc.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Κατερίνα Λιόλιου
Μια… Όλα Μπλε ξεχωριστή βραδιά έρχεται στην αίθουσα δεξιώσεων Μέγαρο στη Ξυλοφάγου, με την Ανόρθωση να φέρνει στην Κύπρο την Κατερίνα Λιόλιου για μια ανεπανάληπτη βραδιά την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τη 10μελή ορχήστρα της υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση με τις γνωστές επιτυχίες της.
>> Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, Μέγαρο στη Ξυλοφάγου, 21.00. Εισιτήρια: TicketMaster.cy

Μπάμπης Στόκας
Η διαχρονική χροιά του Μπάμπη Στόκα θα αντηχήσει στο DownTown Live! Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, με αγαπημένα τραγούδια και την επιβλητική του παρουσία, ο καλλιτέχνης μάς ταξιδεύει με αξέχαστες μελωδίες. Μαζί του η Μάγδα Βαρούχα.
>> Tετάρτη 20 Δεκεμβρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: downtownnicosia.live. Πληρ. 99810011.

Κέλλυ Κελεκίδου
Ξεκινήσαμε να μετράμε ήδη αντίστροφα για τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου και αρκετά μαγαζιά ξεκίνησαν να ανακοινώνουν πρόγραμμα. Σημείωσε λοιπόν, ότι στις 23 - 24 - 31 Δεκεμβρίου στο OPUS EVENTS VENUE στη Λεμεσό θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές! Μαζί μας οι: Κέλλυ Κελεκίδου, Ντίμας, Μικαέλλα και Νικόλας, για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση.
>> Σάββατο 23, Κυριακή 24 & Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, OPUS EVENTS VENUE, Λεμεσός. Πληρ. 70 000087.

panos2.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Πάνος Κιάμος
Ο Όμιλος Breeze, υποδέχεται τον αγαπημένο Πάνο Κιάμο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo. Ο Πάνος Κιάμος έρχεται για μια μοναδική γιορτινή εμφάνιση που δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς! Ανανεωμένος και πανέτοιμος να προσφέρει για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως τις συναρπαστικές ερμηνείες του δίνει ραντεβού με το κοινό της Κύπρου κι αυτές τις γιορτές!
>> Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, Monte Caputo, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων για μη κρατήσεις: breezegrouptickets.com. Πληρ. 99 852220.

Φωτεινή Βελεσιώτου
Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει με την αμεσότητα και τη μοναδική χροιά της, μας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στη Μουσική Σκηνή RED, να ταξιδέψουμε μαζί στα μονοπάτια του παλιού καλού λαϊκού τραγουδιού με αποσκευή μας βιώματα και συναισθήματα που μας συνοδεύουν διαχρονικά. Εκτός από τις "Μέλισσες", τα "διόδια" και κάποια τραγούδια από τη δισκογραφία της, η Φωτεινή θα κάνει μια συναρπαστική αναδρομή στο παρελθόν. Μαζί της θα ανταμώσουμε με μελωδίες που σφράγισαν ολόκληρες εποχές και στίχους ανεξίτηλους που φώλιασαν στις ψυχές μας. Ελάτε να βάλουμε μαζί το "VINYLIO ΛΑΪΚΑ" και να περάσουμε μια βραδιά με συγκίνηση, αγάπη, μοίρασμα, χορό και τραγούδι!
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων: ticketmaster.cy / ACS COURIER.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close