Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τα καλύτερα δωμάτια με τζάκι σε έναν υπέροχο ορεινό προορισμό

Αυτές οι σουίτες είναι χάρμα οφθαλμών

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2023

Μερικές περίτεχνες πέτρινες κατασκευές στις τρεις εισόδους με το έμβλημα της κοινότητας, την αλεπού, καλωσορίζουν τον επισκέπτη στη Στενή και τον οδηγούν στην πλατεία του χωριού.

Αν και χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 200 μέτρων, το χωριό Στενή Πάφου «βλέπει» από ψηλά τον κόλπο της Πόλης Χρυσοχούς, το δάσος Πάφου και τα γύρω χωριά. Στα Ανατολικά του χωριού, ανεβαίνοντας στο βουνό μια απόσταση δύο χιλιομέτρων, ο επισκέπτης μπορεί να δει το δάσος Πάφου και στα βορειοδυτικά ολόκληρο τον κόλπο της Χρυσοχούς με τα γύρω χωριά. Μια πραγματικά πανέμορφη εικόνα, που δύσκολα συναντάται αλλού.

STENI 7.jpg

Το χωριό Στενή είναι χωριό της επαρχίας Πάφου βρίσκεται μόλις πέντε χιλιόμετρα από τη θάλασσα του Κόλπου της Χρυσοχούς, ενώ ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας, έχει κάνει τη Στενή κατεξοχήν προορισμό για αγροτουρισμό και το κλίμα της είναι ιδανικό όλες τις εποχές του χρόνου.

STENI 5.jpg

Στην καρδιά της κυπριακής υπαίθρου, το Harma Traditional Boutique Suites σας προσκαλεί να ζήσετε την αυθεντική γοητεία της ζωής στο χωριό.

STENI 6.jpg

Βυθιστείτε σε ένα καταφύγιο ηρεμίας, όπου τα πετρόκτιστα δωμάτια συνδυάζουν άψογα τη σύγχρονη άνεση με τη ρουστίκ κομψότητα. Οι έξι προσεκτικά σχεδιασμένες μας σουίτες προσφέρουν ένα χώρο χαλάρωσης.

STENI 3.jpg

Απολαύστε τη διαμονή σας εξερευνώντας τη γύρω ύπαιθρο, γεμάτη με αμπελώνες, ελαιώνες και οπωρώνες. Ανακαλύψτε την αγροτική αφθονία της περιοχής και απολαύστε φρέσκα, τοπικά παραγόμενα προϊόντα που αποτελούν τη βάση της κυπριακής κουζίνας.

STENI 13.jpg

Χαλαρώστε δίπλα στην εξωτερική μας πισίνα, απολαύστε τον ήλιο στη βεράντα μας ή εξερευνήστε τα γύρω βουνά για αναζωογονητικές πεζοπορίες και εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες.

STENI 2.jpg

Όλες οι μονάδες στο συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτουν κλιματισμό, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με υπηρεσίες streaming, κουζίνα, τραπεζαρία, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Θα βρείτε φούρνο, φρυγανιέρα, ψυγείο, καφετιέρα και βραστήρα. Κάθε μονάδα στο συγκρότημα διαμερισμάτων περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

STENI 10.jpg

(99 960683) Στενή, επ. Πάφου.
Facebook: Harma Suites
Instagram: Harma Traditional Boutique Suites

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close