Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Αϊβαλιώτικο σού φτιάχνει τα γλυκά των γιορτών

Παραδοσιακά γλυκά, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και αυθεντικά χαμόγελα, που θα κάνουν τις γιορτές ξεχωριστές

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023

Τα Χριστούγεννα όσο και αν έχουν έναν αέρα κοσμοπολίτικο, στο βάθος σου ξυπνούν αναμνήσεις οικογενειακές και μια αίσθηση θαλπωρής, με αγαπημένους σου ανθρώπους στο παραδοσιακό τραπέζι των γιορτών.

Γι’ αυτό και το Γλυκοπωλείο "Το Αϊβαλιώτικο", το vintage ζαχαροπλαστείο στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου, ειδικά αυτές τις μέρες, μοιάζει να σε τραβάει σαν μαγνήτης, τόσο για τα υπέροχα γλυκά του και τη ζεστή ατμόσφαιρα του όσο και για τις μαμαδίστικες μυρωδιές που αναδύει!

"Το Αϊβαλιώτικο", λοιπόν, σου προτείνει τις γεύσεις που θα σημαδέψουν αυτά τα Χριστούγεννα, με έναν τρόπο αυθεντικής απόλαυσης.

new1.jpg

Παραδοσιακά μελομακάρονα που λιώνουν στο στόμα, αρωματικοί κουραμπιέδες, μοναδικές χιονούλες με επικάλυψη ινδοκάρυδο, θεϊκό lava cake σοκολάτας που θα σε ξετρελάνει, αλλά και κλασικό Christmas cake, είναι κάποιες από τις δημιουργίες που ετοιμάζει η ομάδα του γλυκοπωλείου αυτές τις μέρες.

christmas2.jpg

Δίπλα τους βρίσκεις γλυκά γνώριμα και αγαπημένες συνταγές, όπως χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, όπως λαχταριστό μπακλαβά, τον οποίο θα βρεις σε διάφορες εκδοχές, κανταΐφι, ένα εκμέκ που είναι μπουκιά και συχώριο, κίφυλλο που δεν βρίσκεις εύκολα, αρωματική πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα, σαραγλί, τάρτες σε διάφορες εκδοχές κ.ά.

Φυσικά το περίφημο γαλακτομπούρεκο παίζει ψηλά στις προτιμήσεις για το γιορτινό τραπέζι.

christmas5.jpg

Το πιο σημαντικό είναι ότι εδώ όλα φτιάχνονται με φρέσκα, εκλεκτά υλικά, εξασφαλίζουν άριστες γεύσεις και νοστιμιά, καθώς επίσης και σε γενέες ποσότητες!

Επιπλέον, σημείωσε ότι "Το Αϊβαλιώτικο" ετοιμάζει και τούρτες γενεθλίων, σε πέντε γεύσεις και υπέροχες γεμίσεις, που εντυπωσιάζουν τόσο με τη γεύση τους όσο και με την εμφάνισή τους.

Τα γλυκά του είναι από μόνα τους είναι ένας καλός λόγος για να φτάσεις μέχρι το κατάστημα, αλλά και η ατμόσφαιρά του, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, θα σε ταξιδέψει πίσω στα παλιά. Ωστόσο, μπορείς να παραγγείλεις και για delivery μέσω Wolt.

(22315345) Κολοκοτρώνη 49, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 10.00-22.00.
Instagram: Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο
Facebook: Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο

christmas3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close