Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα δείπνο ωδή στο ρούμι και το ουίσκι

Βραδιά γευσιγνωσίας με ρούμι, ουίσκι, πούρα, φαγητό και την ομορφότερη θέα!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023

Σε μία μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας σε προσκαλεί το Cyprus Whisky Association, σε μία μάλιστα υπέροχη τοποθεσία! Το συγκεκριμένο δείπνο θα έχει στο επίκεντρο δύο μοναδικά αποστάγματα, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και κοινό αποκαλύπτοντας γεύσεις και αρώματα που εκπλήσσουν ευχάριστα.

Πιο συγκεκριμένα, με φόντο την ομορφότερη θέα της Λευκωσίας, αυτήν δηλαδή που απολαμβάνει το εστιατόριο The View, το οποίο στεγάζεται στον 8ο όροφο του Gate Twenty Two Boutique Hotel, θα δοκιμάσουμε τα ρούμια Barcelo από τον Άγιο Δομίνικο και τα ιαπωνικά whisky του Kurayoshi Distillery σε ένα ξεχωριστό δείπνο τεσσάρων πιάτων με επιρροές από τη διεθνή κουζίνα.

Η ομάδα του εστιατορίου προτείνει ξεχωριστές γεύσεις μέσα από ένα ειδικό μενού που φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη βραδιά και το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με κάθε ένα από τα αποστάγματα. Το μενού περιλαμβάνει Sea Bass Ceviche, Ριζότο με βασιλικά στρείδια, νιφάδες τρούφας portobellini, shitake και παρμεζάνα, Μοσχαρίσιο φιλέτο με σπαράγγια και πουρέ γλυκοπατάτας και γκανάζ σοκολάτας για το τέλος.

To δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 18.30 στο The View στον 8ο όροφο του Gate Twenty Two Boutique Hotel στη Λευκωσία. Η τιμή του ανέρχεται στα €85.

15-dic 40Aniv.png

Ron Barcelo
Τα δημοφιλή ρούμια Barcelo από τον Άγιο Δομίνικο (Δομινικανική Δημοκρατία) είναι διαθέσιμα πλέον στην κυπριακή αγορά, με επίσημη διανομή από την Hartziotis Trading Co Ltd. Το βραβευμένο αποστακτήριο ρουμιού, Ron Barcelo, παράγει ρούμι από το 1929 στη Δομινικανή Δημοκρατία. Δημιουργήθηκε από τον Julián Barceló, με σκοπό την παραγωγή ρουμιού που θα έμενε στην ιστορία ως το καλύτερο στον κόσμο, το Ron Barcelo κατατάσσεται τώρα στην 6η θέση στις «τοπ 10 μάρκες ρούμι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του 2022» (Spirits Business).

Το μέλλον είναι πράσινο με το Ron Barceló!
Η πρώτη πιστοποιημένη μάρκα ρουμιού με ουδέτερο άνθρακα στον κόσμο, ένα σημαντικό επίτευγμα που προκύπτει από τη συνεχή εργασία των ανθρώπων του Ron Barcelo στο πρόγραμμα βιωσιμότητας που εφαρμόζουν.

the_kurayoshi_gamme--.jpg

Kurayoshi Distillery
Το Ιαπωνικό αποστακτήριο Kurayoshi βρίσκεται στην πανέμορφη πόλη Kurayoshi του νομού Tottori και παράγει ιαπωνικά αποστάγματα από το 1910. Το Sake, το shochu και το brandy επέτρεψαν σε αυτό το βιοτεχνικό αποστακτήριο να αναπτύξει μοναδική τεχνογνωσία συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία.

Για την παραγωγή των Kurayoshi Pure Malt Whisky χρησιμοποιείται το αγνό υπόγειο νερό των όρων Daisen. Η παραγωγή του αποστακτηρίου Kurayoshi είναι μικρή και τα αποθέματα ουίσκι είναι πολύ περιορισμένα.

*Το πούρο που θα συνοδεύσει τη βραδιά είναι το Davidoff Year of the Dragon Limited Edition 2024 (είναι προαιρετικό με επιπλέον κόστος).

Κάνε την κράτησή σου ΕΔΩ.

thumbnail_invite.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close