Μουσική , Συναυλίες & Events

Τα μουσικά ραντεβού του Δεκεμβρίου: Οι 20+1 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις πριν το τέλος του χρόνου

Ανεβάζουμε παλμούς!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2023

Έρχονται Χριστούγεννα και οι μουσικές σκηνές της πόλης, τα club και νυχτερινα μαγαζιά γεμίζουν μελωδίες από αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο πλήρης οδηγός μας για τις καλύτερες συναυλίες μέχρι το τέλος του χρόνου

Σημείωσε τα πιο κάτω:

mara

Κωστής Μαραβέγιας
Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum Ballroom του Annabelle Hotel, ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και συγκίνηση. Ας χορέψουμε μέσα στον χειμώνα, φέρνοντας το καλοκαίρι στην καρδιά του #enavsmafoundation. Tα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για την υλοποίηση των στόχων του ιδρύματος.
>> Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, Athenaeum Ballroom, Annabelle Hotel, Πάφος, 20:30. Τιμή εισόδου: 80 ευρώ (μπροστινές θέσεις) και 70 ευρώ (πίσω θέσεις). Η τιμή περιλαμβάνει sharing menu/platters και απεριόριστο ποτό (επιλογές από συγκεκριμένη γκάμα). Κρατήσεις: 26885473, 99313535, 99756355.

onirama-photo-1.jpg

Onirama
Οι ONIRAMA ξεσηκώνουν το DownTown Live! Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, το δημοφιλές συγκρότημα γεμίζει τις αποσκευές του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και έρχεται στο DownTown Live για μια μοναδική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.
>> Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99810011.

dimos.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Δήμος Αναστασιάδης
Οι Notes Live υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα, παρουσιάζοντας το πιο ανεβαστικό Live Party! Γι' αυτό τον σκοπό προσκαλούν τον εκρηκτικό Δήμο Αναστασιάδη. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες και οι εμφανίσεις του να αποτελούν κοσμικό γεγονός! Μαζί του: ΤΑΝΙΑ ΚΑΡΡΑ. Συμμετέχουν: EMILY | NERGIE.
>> Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και για όλη την εορταστική περίοδο στις Notes Live, Λεμεσός. Κρατήσεις: 25344344.


iviadamou.2e16d0ba.fill-1375x729.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ήβη Αδάμου & Kings
Ο Δήμος Γερίου διοργανώνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 16.00 στον Προαύλιο Δημαρχείου Γερίου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την επωνυμία «Λεωφόρος Χριστουγέννων», για μικρούς και μεγάλους, μια εκδήλωση που προορίζεται να ενθουσιάσει όσους θα παρευρεθούν. Ο Δήμος Γερίου υποδέχεται τις γιορτές με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Σημειώστε την ημέρα 17 Δεκεμβρίου από τις 14.00-20.00. Τι θα συμβεί; Τραγούδι με: Ήβη Αδάμου και Kings, απίθανα παιχνίδια, πολλές λιχουδιές, φωταγώγηση δέντρου και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
>> Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Προαύλιο Δημαρχείου Γερίου, 17.45.

konstantinos_xristoforou_biografiko.jpg


Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μάς δίνει ραντεβού στο Κίτι, για μια συναυλία. Συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Όμιλος Αρχάγγελος Κιτίου θα πραγματοποιήσει από τις 15-17 Δεκεμβρίου εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού. Εκεί ο Αϊ-Βασίλης θα δίνει δωράκια στα παιδιά, ενώ θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως face painting, παιχνίδια από φιγούρες, παιχνίδια bubble, ζωγραφική, χριστουγεννιάτικη αγορά και άλλα. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την εξαμελή ορχήστρα του. Μαζί του η Μαρία Θεοδότου.
>> Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Κίτι, επ. Λάρνακας.

Tres Vox: Οι τρεις νέοι Έλληνες Βαρύτονοι στην Κύπρο
Για πρώτη φορά στην Κύπρο, οι τρείς νέοι βαρύτονοι με τις εξαιρετικές φωνές τους, Ευάγγελος Αραμπατζής, Ιωάννης Λαζόπουλος και Αλέξανδρος Λαζόπουλος, ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν το κοινό στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 8 το βράδυ. Η βραδιά θα είναι γεμάτη μαγεία, καθώς οι τρείς καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία με άριες, Ελληνικά, ξένα και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Οι φωνητικές τους ικανότητες, σε συνδυασμό με το εκλεκτό ρεπερτόριο τους, υπόσχονται να καταπλήξουν και να αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις. Οι Ευάγγελος Αραμπατζής, Ιωάννης Λαζόπουλος και Αλέξανδρος Λαζόπουλος ετοιμάζονται να χαρίσουν στο κοινό μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθηματική επαφή. Μη χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τους Tres Vox. Η βραδιά περιλαμβάνει τραγούδια όπως: Adeste fideles, Con te partiro, O sole mio, Mamma son tanto felice, O Holy Night κ.ά. Στο πιάνο συνοδεύει ο Κυριάκος Κυριάκου. Μια βραδιά γεμάτη μουσική η οποία θα μας ταξιδέψει σε όνειρα και συναισθήματα, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές για το κοινό της Κύπρου.
>> Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.00. Είσοδος €10. Εισιτήρια: www.ticketmaster.cy και από όλα τα καταστήματα ACS COURIER στην Κύπρο.

eleni_foureira_konstantinos_argyros.webp


Κωνσταντίνος Αργυρός & Ελένη Φουρέιρα
Το Blue Heart Foundation αποκαλύπτεται και παρουσιάζει τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα στη Λεμεσό! Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart. Το Blue Heart Foundation, είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Το Blue Heart αποκαλύπτεται στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό. Σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φωτίζουν με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας! Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Η κορυφαία συναυλία της χρονιάς, γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart.
>> Tρίτη 19 Δεκεμβρίου, Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού, Λεμεσός. Εισιτήρια: Ticketmaster. Πληρ. 70000155.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όλοι οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στο Limassol Christmas Festival

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς της έρχονται στην Κύπρο για μία μοναδική εορταστική συναυλία λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα! Διαθέτοντας μία μοναδικά εκφραστική φωνή και έναν απολύτως ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό της στη σκηνή, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι σταθερά μέσα στα χρόνια μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ερμηνεύτριες.
>> Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία. Εισιτήρια: €5 (www.soldoutticketbox.com)

Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Ελληνοφρένεια παρουσιάζει τον νούμερο 1 Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία, στο απόλυτο event της χρονιάς! O αγαπημένος καλλιτέχνης αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες.
>> Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, Pavilion Hall, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 96951430. Προπώληση εισιτηρίων: TicketMaster.cy.

lioliou_8BgjmSc.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Κατερίνα Λιόλιου
Μια… Όλα Μπλε ξεχωριστή βραδιά έρχεται στην αίθουσα δεξιώσεων Μέγαρο στη Ξυλοφάγου, με την Ανόρθωση να φέρνει στην Κύπρο την Κατερίνα Λιόλιου για μια ανεπανάληπτη βραδιά την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τη 10μελή ορχήστρα της υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση με τις γνωστές επιτυχίες της.
>> Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, Μέγαρο στη Ξυλοφάγου, 21.00. Εισιτήρια: TicketMaster.cy

Μπάμπης Στόκας
Η διαχρονική χροιά του Μπάμπη Στόκα θα αντηχήσει στο DownTown Live! Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, με αγαπημένα τραγούδια και την επιβλητική του παρουσία, ο καλλιτέχνης μάς ταξιδεύει με αξέχαστες μελωδίες. Μαζί του η Μάγδα Βαρούχα.
>> Tετάρτη 20 Δεκεμβρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: downtownnicosia.live. Πληρ. 99810011.

61095-sitessynaylia_RRoC7px.2e16d.2e16d0ba.fill-1375x729_y9aVlWf.png


Γιάννης Πλούταρχος έρχεται οικογενειακώς Κύπρο
Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου στο Μόντε Καπούτο για μια ξεχωριστή εμφάνιση! Μαζί του ο ανερχομενος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα, οι οποίοι θα κάνουν το Monte Caputo τον μοναδικό σας προορισμό για μια βραδιά διασκέδασης λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
>> Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, Monte Caputo, 20.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.



Κέλλυ Κελεκίδου
Ξεκινήσαμε να μετράμε ήδη αντίστροφα για τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου και αρκετά μαγαζιά έσπευσαν ήδη να ανακοινώσουν πρόγραμμα. Σημείωσε λοιπόν ότι στις 23, 24 και 31 Δεκεμβρίου στο OPUS EVENTS VENUE στη Λεμεσό θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές! Μαζί μας οι: Κέλλυ Κελεκίδου, Νικόλας Ντίμας, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Νικόλας Κυριάκου, για βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.
>> Σάββατο 23, Κυριακή 24 & Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, OPUS EVENTS VENUE, Λεμεσός. Πληρ. 70 000087.

despinaolimpiou23.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Δέσποινα Ολυμπίου
Η Μουσική Σκηνή Red φιλοξενεί τη γνωστή σε όλους μας Δέσποινα Ολυμπίου. Ύστερα από την πολύχρονη παραμονή και πορεία της στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας, η Δέσποινα επιστρέφει δυναμικά στη Λευκωσία και στη σκηνή του Red για τρία μοναδικά κι αξέχαστα Σάββατα. Θα σας παρουσιάσει τραγούδια από τη δική της προσωπική συλλογή, επιλογές φίλων και διασκευές από την πλούσια δεξαμενή του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού. Θα παρουσιάσει μουσικούς, συνοδοιπόρους, πτυχές άγνωστες της ζωής της μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει και θα σας συστηθεί από την αρχή με το δικό της μοναδικό τρόπο.Χορηγός επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ
>> Σάββατα 23 Δεκεμβρίου & 6 Ιανουαρίου, Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 22.00. Είσοδος Ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση, μία φιάλη ανά τέσσερα άτομα. Κρατήσεις: 99059257.

Μάκης Δημάκης
Ο γνωστός Ελλαδίτης τραγουδιστής Μάκης Δημάκης ετοιμάζεται για μία άκρως εορταστική εμφάνιση στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα στο Μέλανο στη Χλώρακα την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Το opening set θα αναλάβουν οι Nephews DJs.
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Μέλανος, Χλώρακα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Πληρ. 96604234.

panos2.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Πάνος Κιάμος
Ο Όμιλος Breeze, υποδέχεται τον αγαπημένο Πάνο Κιάμο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo. Ο Πάνος Κιάμος έρχεται για μια μοναδική γιορτινή εμφάνιση που δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς! Ανανεωμένος και πανέτοιμος να προσφέρει για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως τις συναρπαστικές ερμηνείες του δίνει ραντεβού με το κοινό της Κύπρου κι αυτές τις γιορτές!
>> Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, Monte Caputo, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων για μη κρατήσεις: breezegrouptickets.com. Πληρ. 99 852220.

αναστασια 3.jpeg

Αναστασία
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Αναστασία ετοιμάζεται να μας χαρίσει δυο νύχτες γεμάτες ρυθμό και μουσική, σε δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η πολλά υποσχόμενη Αναστασία με τη γνήσια λαϊκή φωνή είναι πλέον μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου και είναι έτοιμη να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της. Πιο συγκεκριμένα η νεαρή τραγουδίστρια θα βρεθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στο Ελιοχώρι fan park στην Παρεκκλησιά στη Λεμεσό.
>> Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 20.00
>> Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ελιοχώρι fan park, Παρεκκλησιά, Λεμεσός, 20.00.
Εισιτήρια: ticketmaster.cy. Πληροφορίες: 77770503.

sinvvandikokki23.jpg


Δέσποινα Βανδή & Έλλη Κοκκίνου
Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια ανεβαστική συναυλία στην Κύπρο, στις 28 Δεκεμβρίου στο Pavilion στη Λευκωσία. Η συναυλία θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο καλλιτέχνιδων. Οι δύο τραγουδίστριες θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις ερμηνείες τους, την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία και το αξεπέραστο ταλέντο τους.
>> Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Pavilion, Λευκωσία, 21.30. Προκρατήσεις στο τηλέφωνο 94001926, από την Τετάρτη 13/12, το απόγευμα

Κατερίνα Λιόλιου
Η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου έρχεται για ένα live στο PAVILION στη Λευκωσία την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Η άκρως επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της Κατερίνα Λιόλιου παράλληλα με τη σαρωτική, sold out επιτυχία της στη Θεσσαλονίκη, έρχεται για μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα συζητηθεί στο PAVILION την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 Δεκεμβρίου. Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρης Πετράκης.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Pavilion, Λευκωσία, 22.00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy.

Φωτεινή Βελεσιώτου
Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει με την αμεσότητα και τη μοναδική χροιά της, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί στα μονοπάτια του παλιού καλού λαϊκού τραγουδιού με αποσκευή μας βιώματα και συναισθήματα που μας συνοδεύουν διαχρονικά. Εκτός από τις "Μέλισσες", τα "Διόδια" και κάποια τραγούδια από τη δισκογραφία της, η Φωτεινή θα κάνει μια συναρπαστική αναδρομή στο παρελθόν. Μαζί της θα ανταμώσουμε με μελωδίες που σφράγισαν ολόκληρες εποχές και στίχους ανεξίτηλους που φώλιασαν στις ψυχές μας. Ελάτε να βάλουμε μαζί το "Βινύλιο Λαϊκά" και να περάσουμε μια βραδιά με συγκίνηση, αγάπη, μοίρασμα, χορό και τραγούδι! Παίζουν: Παναγιώτης Παπαγεωργίου: Πιάνο - ακορντεόν, Ορέστης Κολέτσος: μπουζούκι, Νίκος Ζουρνής: κιθάρα.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή Red (28ης Οκτ. 4 Έγκωμη), Λευκωσία, 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση ποτών/σνακ ανα άτομο: 13 ευρώ) Τηλέφωνο κρατήσεων: 99059257. Προπώληση εισιτηρίων: ticketmaster.cy & acs courier.
>> Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Κτήμα Δημοσθένους, Λεμεσός, 21:30. Πληροφορίες/Κρατήσεις 77773131.

PLUS...

Θοδωρής Φέρρης & Josephine
Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ετοιμάζονται να ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο Pavilion Hall, όπου έρχονται για μία εκρηκτική βραδιά, τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, και δεσμεύονται να χαρίσουν την απόλυση live εμπειρία διασκέδασης. Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ετοιμάζεται να αφήσει για ακόμα μία φορά τη «σφραγίδα» του στο νησί μας και να μας χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες. Η Josephine, μία από τις πλέον περιζήτητες performers της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται για να μας συνεπάρει στον δικό της ρυθμό τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες όσο και με την «εκρηκτική» της παρουσία επί σκηνής.
>> Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, Pavilion, Λευκωσία, 22.00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy. Πληροφορίες: 96138282.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close