Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το καινούργιο resto bar της πρωτεύουσας που έγινε ήδη talk of the town

Πίνουμε ποτά με χαρακτήρα, τρώμε καλό φαγητό και παράλληλα ακούμε μουσικάρες

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2023

Η σημερινή Λευκωσία έχει πολλά να προσφέρει σε φαγητό και ποτό, ωστόσο πάντα το βλέμμα μας μαγνητίζουν τα νέα μαγαζιά της πόλης!

Κι εσύ το νέο μπαρ/εστιατόριο της Τζον Κέννεντι που αντικατέστησε το Aperitivo, ένα από τα πιο γνωστά μπαράκια της Λευκωσίας και σημείο αναφοράς, και έγινε σε χρόνο ρεκόρ talk of the town, πρέπει να το επισκεφθείς!

Ο λόγος για το JK One resto bar το οποίο άνοιξε εδώ και μερικές ημέρες τις πόρτες του προτείνοντας μας έξοδο για after work gatherings, για δείπνο, για ποτό και για parties με ωραίες μουσικές!

Πρόκειται για ένα μαγαζί με βικτωριανή αισθητική, υπέροχα φωτιστικά, ωραίες κορνίζες και φυσικά μία Mona Lisa στον τοίχο μου μαγνητίζει τα βλέμματα.

Όσο για το μενού του, σε αυτό θα βρεις προτάσεις όπως σούσι, ταρτάρ τόνου, πιάτα με κοτόπουλο, μακαρονάδες, ακριβές κοπές steaks αλλά και ποικιλία κρασιών, κοκτέιλ, μπύρας αλλά και καφέ. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις finger food και platters με τυριά, κάποια είδη tapas και διάφορες μεξικάνικες γεύσεις που θα συνοδεύσουν το ποτό σου.

jk.jpg

Εκτός από ποτό και φαγητό, το μαγαζί προσφέρεται και για διασκέδαση, πράγμα που σημαίνει ότι, όπως φαίνεται, θα πίνουμε ποτά με χαρακτήρα, θα τρώμε ένα φαγητό-επιτομή του comfort και παράλληλα θα ακούμε μουσικάρες, μιας και καθημερινά από τις 22.30 και μετά στήνεται ένα δυνατό πάρτι, με mainstream μουσική, ενώ τις Πέμπτες παίζει latin και τις Παρασκευές ρετρό με ελληνικά και ξένα ακούσματα.

Επιπλέον σημείωσε ότι καθημερινά από τις 16:00-20:00 προφέρεται 20% έκπτωση σε φαγητό ή ποτό, για χαλαρό ποτό και για δείπνο.

(22100990) Tζον Κένεντι 1, Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close