Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2023
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περασμένης σεζόν, με τα συνεχόμενα sold-out στην Αθήνα, η Νεφέλη Μεγκ έρχεται για πρώτη φορά στη Κύπρο και παρουσιάζει το διήμερο 21-22 Δεκεμβρίου, σε Λεμεσό και Λευκωσία, σε συνεργασία με την Motion Comedy, τον κωμικό μονόλογό της, με τίτλο "Boukla 99: The Show", σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Αγγελόπουλου.
Λίγες μέρες πριν έρθει στη χώρα μας, η Νεφέλη στέλνει το δικό της μήνυμα στο κυπριακό κοινό, κάνοντας τις συστάσεις της:
«Παίδες μου αγαπημένοι, δε με χωράει άλλο το στούντιο ηχογράφησης και είπα να μεταφέρω την παράνοιά μου live. Ανεβαίνω στη σκηνή, λοιπόν, απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο.
Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι.
Να κι ένα μίνι βιογραφικό, για να ξέρετε με ποια έχετε να κάνετε: Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αλλά επειδή οι γονείς μου μού έπρηξαν τη μήτρα, τους έκανα το χατίρι και έγινα δικηγόρος (να μου πεις κι αυτοί, κάθε μέρα στα δικαστήρια, παράσταση δίνουν).
Επειδή, όμως, το καλλιτεχνικό μου πνεύμα με είχε στοιχειώσει, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το YouTube και το stand-up comedy. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει με τα χάλια μου (γιατί μέχρι τότε γελούσα μόνο εγώ και με έπιανε μοναξιά).
Συνεργάστηκα για ένα χρόνο με τον Κώστα Μαλιάτση, κάνοντας το opening act στις stand up παραστάσεις του, αλλά κατέληξα να εκλαϊκεύω τη νομική και την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα μέσω του Instagram και του podcast μου «Μπούκλα 99».
Μέσα σε όλα αυτά, εκδίδω και βιβλίο, ένα νομικό οδηγό για αρχάριους. Παρουσίασα tedx, έδωσα ομιλίες, μέχρι και σε εκπομπή στην τηλεόραση προσγειώθηκα. Αλλά ό,τι και να έκανα, ο μπαμπάς μου παρέμενε απογοητευμένος.
Οπότε, είπα να κάνω αυτήν την παράσταση, να σας καλέσω όλους να κάνουμε χαμό, για να δει και ο πατερούλης μου ότι μου πάει η σκηνή, περισσότερο από την Ευελπίδων».
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις και εισιτήρια εδώ.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 99865603.
>> Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 20.30.
>> Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, 21.00.
-
Ravens
21 Δεκεμβρίου 2023
-
Θέατρο Δέντρο
22 Δεκεμβρίου 2023
Σχετικά
Το Σατιρικό Θέατρο περιοδεύει σε όλη την Κύπρο με την παράσταση "Εκτός Ελέγχου"
Μια κλασική και άκρως διασκεδαστική κωμωδία που σατιρίζει την εξουσία, την υποκρισία και τις ανθρώπινες αδυναμίες
Φεστιβάλ Σατιρικού Θεάτρου 2026: 11 μέρες, 7 παραγωγές, μία τοποθεσία
Το Σατιρικό Θέατρο ανοίγει τις σκηνές του σε φρέσκες καλλιτεχνικές προτάσεις και πρωτότυπα έργα.
Η εκρηκτική κωμωδία «Εκτός Ελέγχου» ταξιδεύει σε Πάφο, Δερύνεια, Λάρνακα και στο Αμφιθέατρο Λακατάμειας
Δες πού και πότε μπορείς να την απολαύσεις
AIGAIA Youth Theatre 2026: Δύο παραγωγές από παιδιά και έφηβους
Το Θέατρο Aigaia παρουσιάζει δύο παραγωγές από τις ομάδες του, δίνοντας χώρο σε παιδιά και εφήβους να εκφραστούν μέσα από το θέατρο, καθεμία με τη δική της γλώσσα και καλλιτεχνική προσέγγιση
Μπουρδελόματα ξανά στο Flea Theatre
H Θεατρική Ομάδα Garage επαναφέρει την ξεκαρδιστική κωμωδία «Μπουρδελόματα», σε σκηνοθεσία του Μάριου Ζησίμου
Ο ΘΟΚ αναζητά άντρες και γυναίκες ηθοποιούς για τη νέα του παραγωγή
Ακροάσεις για την παραγωγή της Νέας Σκηνής «Φροστ/Νίξον» του Πήτερ Μόργκαν σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου
Θα στηθεί και φέτος ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ στη Γιαλιά
Το υπαίθριο φεστιβάλ θεάτρου και παραστατικών τεχνών, ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ, επιστρέφει στη Γιαλιά για ένα ξεχωριστό διήμερο
Ένα ξεχωριστό τριήμερο Art Retreat στον Μονιάτη
Οι Χρίστος Ακορδαλίτης, Πέννυ Φοινίρη και η Ιωάννα Κρητιώτη σε προσκαλούν για μια βιωματική εμπειρία μέσα στη φύση που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και λάτρεις των τεχνών
Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Αυτές είναι οι 5 παραγωγές του φετινού προγράμματος
Πέντε παραγωγές από την Κύπρο, την Ισπανία, τη Λετονία και την Ελλάδα
Ένα ξεχωριστό θερινό σχολείο μετατρέπει τη Λευκωσία σε θεατρική σκηνή
Νέα εμπειρία για παιδιά στη Λευκωσία
"Η Πλατεία": Έκανε πρεμιέρα η παράσταση που δίνει ραντεβού στην πλατεία
Μια καινούργια και απολαυστική κωμωδία, γεμάτη γέλιο, σκέψη και τρυφερότητα
«Ο ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ»: Οι παραστάσεις της νέα παραγωγής του Θεάτρου Ένα συνεχίζονται
Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Τομ Ρίπλεϊ, ένας νεαρός άντρας με χαρισματική ευφυΐα και αινιγματική προσωπικότητα