Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Akakiko, οι γεύσεις της Άπω Ανατολής στην πιο fusion εκδοχή τους

Η επιτομή της απόλαυσης και της φροντίδας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2023

Η ιστορία των Akakiko ξεκινάει με μια παράδοση που αντλεί έμπνευση από την Ασία, με έναν ωστόσο σύγχρονο και διεθνή χαρακτήρα. Το όνομα "Akakiko" αποτελεί σύνθεση των λέξεων "aka" που σημαίνει κόκκινο στα ιαπωνικά και "kiko" που προέρχεται από τη λέξη "kitchen" (κουζίνα). Η επωνυμία αυτή αντικατοπτρίζει την πολυχρωμία και την ποικιλία των γεύσεων, την οποία μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο μενού των εστιατορίων που διαθέτουν φανατικό κοινό σε ολόκληρη την Κύπρο.

2.jpg

Παράδοση στη γεύση με σύγχρονο πρόσημο στις τεχνικές
Τα Akakiko συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία της ασιατικής κουζίνας. Οι σεφ και οι ειδικοί στην τέχνη, χρησιμοποιούν μόνο φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία ευγέστων και καλαίσθητων συνδυασμών γεύσεων και χρωμάτων.

Μια από τις κουζίνες για την οποία φημίζονται τα Akakiko είναι η fusion, η οποία αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό μωσαϊκό γεύσεων και παραδόσεων από διάφορα μέρη της Ασίας. Πρόκειται για έναν δημιουργικό κόσμο, στον οποίο αναμιγνύονται κλασικές συνταγές και υλικά με μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής. Αυτή η σύζευξη δημιουργεί μια εντυπωσιακή ποικιλία γεύσεων και υφών, προσφέροντας στους λάτρεις της γαστρονομίας μια εμπειρία που ενώνει την παράδοση με το μοντέρνο, δημιουργώντας μια γαστριμαργική περιπέτεια.

Περιβάλλον και ατμόσφαιρα που εμπνέουν
Το εσωτερικό περιβάλλον των Akakiko αποτελείται από έναν εκλεπτυσμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο, που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστής φιλοξενίας για τους επισκέπτες τους. Στη διακόσμηση συνδυάζονται διακριτικά στοιχεία σύγχρονου και κλασικού στυλ, αποπνέοντας μια εξαιρετική αισθητική. Ο προσεκτικά τοποθετημένος φωτισμός, ενισχύει την άνετη εμπειρία φαγητού, ενώ η μουσική υπόκρουση συμπληρώνει αρμονικά το περιβάλλον σε κάθε επίσκεψη.

3.jpg

Η επιτομή της εξυπηρέτησης και της ατομικής φροντίδας
H ποιότητα των γεύσεων και η ατμόσφαιρα των Akakiko έρχονται και δένουν με την εξαιρετική εξυπηρέτηση που απολαμβάνει ο κάθε επισκέπτης, ολοκληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία του. Η προσήλωση στη λεπτομέρεια, που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία των εστιατορίων, εκδηλώνεται και αναπτύσσεται διακριτικά, από το φιλικό καλωσόρισμα και την επεξήγηση του μενού, μέχρι την προσεγμένη παρουσίαση των πιάτων, τα οποία προκαλούν μια έκρηξη γευστικού ενθουσιασμού σε κάθε μπουκιά. Την ίδια στιγμή η προθυμία του υψηλά καταρτισμένου προσωπικού στο να ικανοποιήσει ειδικές απαιτήσεις και η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών προσθέτουν σε κάθε περίσταση μια διάσταση ατομικής φροντίδας.

Τοποθετημένα σε προνομιακές τοποθεσίες της Κύπρου
Τα εστιατόρια Akakiko βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες στη Κύπρο όπως: στο Hilton Nicosia, Nicosia Mall, Royal Apollonia Limassol, Ivi Mare Paphos και Polis 1907 στην Πολύ Χρυσοχού. Με τον τρόπο αυτό, οι επισκέπτες έχουν το προνόμιο και την ευελιξία να επισκεφθούν τα Akakiko σε οποιαδήποτε περιοχή τους βολεύει περισσότερο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close