Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2023
Τα"Τοπία της Κύπρου" διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο γραφικό χωριό Καλοπαναγιώτης, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024. Η εκδρομή εντάσσεται στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στον Καλοπαναγιώτη και του εργαστηρίου "Θεατρικό παιχνίδι με τη Χριστίνα Παυλίδου".
Aς πάμε να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο χωριό, να περπατήσουμε με την ηθοποιό Χριστίνα Παυλίδου στα μονοπάτια της τηλεοπτικής σειράς "Μίλα μου" και να απολαύσουμε τον πανέμορφο Νερόμυλο του Κύκκου. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία (προαιρετικά) να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον και επιμορφωτικό θεατρικό εργαστήρι με τη δημοφιλή ηθοποιό.
Ο χώρος και η ώρα συνάντησης θα είναι ο Κατασκηνωτικός χώρος του Καλοπαναγιώτη η ώρα 10:00 (για όσους θα έρθουν σε όλο το πρόγραμμα της εκδρομής). Το περπάτημα μαζί με τη δημοφιλή ηθοποιό Χριστίνα Παυλίδου θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 και θα διαρκέσει μισή ώρα και θα λάβει χώρα σε ένα μικρό μέρος μονοπατιού στον Καλοπαναγιώτη, γύρω από το μεσαιωνικό γεφύρι και τα θειούχα νερά. Eνδιαφέρον είναι που στο μέρος αυτό έγιναν γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Μίλα μου» μαζί με την πρωταγωνίστρια.
Το θεατρικό εργαστήρι θα διεξαχθεί από το "Θέατρο ΛΕΞΗ - Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Χριστίνας Παυλίδου". Απευθύνεται μόνο σε παιδιά 10-15 ετών και έχει διάρκεια μιας ώρας. Θα λάβει χώρα στην Οικία Λαυρεντίου (άνω όροφος) η ώρα 12:00-13:00.
Πρόγραμμα:
10:00-10:15: Συνάντηση στον κατασκηνωτικό χώρο Καλοπαναγιώτη
10:15-13:15: Περιήγηση στον Καλοπαναγιώτη και το χριστουγεννιάτικο χωριό
12:00-13:00: Θεατρικό εργαστήρι από το "Θέατρο ΛΕΞΗ - Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Χριστίνας Παυλίδου" (προαιρετικά ΜΟΝΟ για παιδιά)
13:30-14:00: Περπάτημα μαζί με τη δημοφιλή ηθοποιό Χριστίνα Παυλίδου γύρω από το μεσαιωνικό γεφύρι και τα θειούχα νερά, όπου έγιναν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Μίλα μου»
14:00-15:30: Περπάτημα στο Μονοπάτι του Νερού με προορισμό τον Νερόμυλο του Κύκκου.
16:00: Φαγητό σε εστιατόριο του Καλοπαναγιώτη.
Η συμμετοχή παιδιών στο θεατρικό εργαστήρι δηλώνεται μόνο με κράτηση στο τηλέφωνο 99036021.
Χώρος στάθμευσης θα υπάρχει στην Μονή Αγίου Ιωάννη Λαμπαδιστή η ώρα 13:00 (για όσους θα έρθουν μόνο για το περπάτημα με τη Χριστίνα Παυλίδου). Στη συνέχεια, το περπάτημά θα συνεχιστεί προς το Μονοπάτι του Νερού, με τελικό προορισμό τον εντυπωσιακό Νερόμυλο του Κύκκου, μέσα σε ένα μοναδικής ομορφιάς παραποτάμιο τοπίο.
Δήλωση συμμετοχής: https://docs.google.com/.../1I5nXuqiJa0P6fivyr3n07hz.../edit
Σχετικά

Ο Μάρκος Ζαμπάρτας έρχεται Λευκωσία για να δοκιμάσουμε κρασιά
Οι Οινικές Τετάρτες στην παλιά πόλη, συνεχίζονται

Καλοκαίρι στην ύπαιθρο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ένα ποιοτικό και πολυεπίπεδο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι κάτοικοι της υπαίθρου.

Όλα όσα (σπουδαία) θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι στην υπέροχη Σαλαμιού
... και δεν είναι και λίγα

27 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας δροσίσουν το weekend που έρχεται

Εκδρομή και βαρκάδα σε 3 καταγάλανα σημεία της Κύπρου
Δες τις οργανωμένες διαδρομές που θα σε κάνουν τουρίστα στο νησί σου για μία ημέρα

Πλατφόρμα Χορογραφίας: Ανακοινώθηκαν οι 13 προτάσεις που θα παρουσιαστούν το 2025
Η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου 2025 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14ης και 16ης Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον υπέροχο Μουτουλά
Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά