Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το -ίσως- πιο διάσημο σουβλάκι στο Παραλίμνι, μετακόμισε σε νέο χώρο

Με ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2023

Είναι γενικά παραδεχτό ότι δεν βρίσκεις εύκολα μέρη που να σου σερβίρουν καλομαγειρεμένο και μαριναρισμένο κρέας! Εξ ου και τα εστιατόρια που φτιάχνουν και σερβίρουν το ελληνικό σουβλάκι, όπως ακριβώς πρέπει, τα αγαπάμε λίγο παραπάνω! Αν μάλιστα, έχουν και ένα διαφορετικό concept, πρωτότυπο και... νόστιμο, τότε ακόμα καλύτερα!

Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις στο διάσημο πλέον Σουβλάκι του Σουκρή στο Παραλίμνι, το οποίο σε περιμένει στη νέα του τοποθεσία.

Το διάσημο σουβλατζίδικο μετακόμισε σε ένα μεγάλο, φωτεινό μαγαζί στην οδό Αντώνη Παπαδοπούλου 4 (οίκημα ΣΕΚ) στο Παραλίμνι και εκεί πλέον θα σου στρώνει τραπέζι με λαδόκολλα... αφού όλα -όπως θα ξέρεις ήδη αν το έχεις επισκεφθεί- τα κρεατικά σερβίρονται στη λαδόκολλα με ελληνική πιτούλα, ενώ υπάρχουν και επιλογές ‘τυλιχτού’ σε ελληνική ή κυπριακή πίτα.

Αξίζει να δοκιμάσεις τους κολοκυθοκεφτέδες, τις νόστιμες τυροκροκέτες και την πολίτικη σαλάτα και να δημιουργήσεις μια ποικιλία κρεατικών στη μέση επιλέγοντας σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, μπριζολάκι λαιμού, όπως επίσης πανσέτα και λουκάνικο. Οι πιο πάνω επιλογές εγγυούνται να ικανοποιήσουν τη γεύση και του πιο απαιτητικού καλοφαγά.


Το εστιατόριο είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι, ενώ παράλληλα σερβίρουν καφέ από τις 7 το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καφενείου όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε και αγώνες του κυπριακού και κλληνικού ποδοσφαίρου.


Επισκέψου το εστιατόριο αν θέλεις να απολαύσεις τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαν για εσένα!

(23742121) Αντώνη Παπαδοπούλου 4 (οίκημα ΣΕΚ)
Dine In | Take Away | Delivery (Foody & Wolt)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close