Cinema: Τα Καλύτερα

The Beekeeper

Ο Jason Statham επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το νέο θρίλερ δράσης του David Ayer

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2024

Η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης ενός άνδρα αποκτά εθνικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πρώην πράκτορας μίας πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως "Οι Μελισσοκόμοι".

Τα μέλη όμως της εγκληματικής οργάνωσης με την οποία έρχεται αντιμέτωπος προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον εξοντώσουν κι εκείνος αμύνεται, όχι με όπλα, αλλά με την γρήγορη σκέψη του και κυρίως με τα χέρια του τα οποία κάνει φαίνονται σαν να έχουν μαγικές ιδιότητες.

Ο Jason Statham επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το "The Beekeeper", το νέο θρίλερ δράσης του David Ayer ("Fury", "Suicide Squad").

"Διάβασα κάπου πως οι μέλισσες δεν αντιλαμβάνονται τον μελισσοκόμο. Όταν εμφανίζεται εκείνος, δεν τον βλέπουν, οπότε είναι σαν μια δύναμη της φύσης που οργανώνει και καθορίζει την πραγματικότητά τους και αυτή ήταν μια καταπληκτική ιδέα για τις κυβερνήσεις και για το ποιος διορθώνει καταστάσεις, ποιος έχει όραμα για την κοινωνία και πως βοηθάει τους ανθρώπους" δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Ο David Ayer δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες και τις κινηματογραφικές γνώσεις του πρωταγωνιστή του: "Γνώριζε τις γωνίες λήψης, τους φακούς, τον φωτισμό, όλες αυτές τις περίπλοκες κινήσεις του σώματος. Αυτά δεν διδάσκονται. Είναι κάτι που το έχουν οι αστέρες των ταινιών. Βλέπεις παλιές ταινίες και αντιλαμβάνεσαι πως κατανοούν τον τρόπο λειτουργίας της κάμερας. Όταν δουλεύεις με έναν τέτοιον ηθοποιό, είναι απόλυτη ευχαρίστηση, διότι σε εκείνο το σημείο αποτυπώνεις την κινηματογραφική μαγεία".

Συμμετέχουν οι: Josh Hutcherson, Minnie Driver και Jeremy Irons.

Πρεμιέρα: 11 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 120'.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close