Cinema: Τα Καλύτερα

Argylle

Το κατασκοπικό θρίλερ με κωμικά στοιχεία του Matthew Vaughn διαθέτει ένα ακαταμάχητο all-star cast!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2024

Η Elly Conway, είναι μια μοναχική συγγραφέας μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων. Η ιδανική βραδιά για την Elly, περιλαμβάνει το σπίτι της, τον υπολογιστή της, και τον γάτο της. Στα βιβλία της, πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Argylle και η αποστολή του είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων.

Οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, καθώς μια αληθινή μυστική οργάνωση δρα με τον τρόπο που η ίδια φαντάστηκε. Έτσι, η Elly αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της.

Ο - αλλεργικός στις γάτες - κατάσκοπος Aidan και η Elly- η οποία κουβαλά τον γάτο στην τσάντα της- μάχονται ενάντια στον χρόνο και στους δολοφόνους, καθώς τα όρια μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Elly και του πραγματικού κόσμου θολώνουν.

Ο τετραπέρατος Matthew Vaughn ("Kingsman", "Kick-Ass") επιστρέφει με το "Argylle", ένα ευφυέστατο κατασκοπικό θρίλερ με ένα υπέρλαμπρο cast, που θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα σας κάνει να αμφιβάλετε για την πραγματικότητα.

Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Ariana DeBose και John Cena, είναι μόνο μερικοί από τους λαμπερούς αστέρες που πρωταγωνιστούν, ενώ η παγκοσμίου φήμης pop star, Dua Lipa, μετά τη μικρή συμμετοχή της στην ταινία "Barbie", κάνει το πρωταγωνιστικό της ντεμπούτο.

Διάρκεια: 140΄.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close