News , Guide

Αυτός είναι ο Βασιλιάς Καρναβαλιού της Αμμοχώστου

Μόλις ανακοινώθηκε

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2024

Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιών Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι ο φετινός Βασιλιάς του Καρναβαλιού Αμμοχώστου είναι ο Δημήτρης Τσιερκέζος, γνωστός στην τοπική κοινωνία και ως «Πέπε».

Ο Δημήτρης είναι ένας διαχρονικός Καρναβαλιστής και πιστεύουμε ότι με την αγάπη και όρεξη που τον διακατέχει για τα καρναβάλια, θα συμβάλει στην επιτυχία του θεσμού.

Ο αγαπημένος μας Πέπε από την καθιέρωση του Καρναβαλιού Αμμοχώστου ήταν πάντα παρών σε όλες τις παρελάσεις και εκδηλώσεις, έχοντας πάντα μπόλικη τρέλα και πραγματική αγάπη για τον θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ο Δημήτρης στο επάγγελμα είναι κομμωτής, ενώ είναι ενεργός σε διάφορα πολιτιστικά σύνολα, λαμβάνοντας συμμετοχή σε πληθώρα εκδηλώσεων.

Η επιτροπή Καρναβαλιών Αμμοχώστου συγχαίρει τον αγαπητό Δημήτρη και εκφράζει την βεβαιότητα της ότι η παρουσία του θα προσδώσει μια ιδιαίτερη δυναμική στον θεσμό του Καρναβαλιού και με όλους τους καρναβαλιστές θα παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό καρναβαλίστικο θέαμα.

Για να μην ξεχνιόμαστε, οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς όπως και οι δηλώσεις συμμετοχών, γι’ αυτό ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και βρες την αίτηση για να δηλώσεις την ομάδα σου στον σύνδεσμο: https://bitly.ws/3cUMk

*Την Τσικνοπέμπτη (7/3), το Σάββατο 16/3 στην καθιερωμένη ποδαράτη και την Κυριακή των Καρναβαλιών στην μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση θα είμαστε μαζί, για αυτό Stay tuned. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού Αμμοχώστου

FB_IMG_1707644870702.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close