News , Guide , Things to Do

Οι καλύτερες ιδέες για (last minute) δώρα στον αγαπημένο σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σίγουρα η αγορά ενός δώρου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2024

Αυτήν την τόσο ερωτική μέρα εκφράσε τα συναισθήματά σου και μοιράσου μοναδικές στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο χαρίζοντας του ένα δώρο. Σίγουρα η αγορά ενός δώρου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση γιαυτό εμείς σου δίνουμε κάποιες ιδέες που μπορείς να πάρεις στο ταίρι σου.

Για την αγαπημένη σου μπορείς να της πάρεις ένα σετ μακιγιάζ, κραγιόν η και σκιές. Δεν υπάρχει κάποια γυναίκα που δεν της αρέσουν τα καλλυντικά και θεωρείται μια σίγουρη επιλογή.

Κάποιες άλλες εξαιρετικές ιδέες είναι να της αγοράσετε το all time classic αγαπημένο της άρωμα για να μοσχοβολά.

Η αγορά μιας τσάντας ή και κάποιο σετ κοσμημάτων που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά της, είναι επίσης ένα καλό δώρο. Αν από την άλλη δεν έχεις πολύ χρόνο για έρευνα και θέλεις ένα συμβολικό και συγχρόνως εντυπωσιακό δώρο σας προτείνουμε τότε λουλούδια, και συγκεκριμένα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Για τον αγαπημένο σου ένα ωραίο και διαχρονικό δώρο που σίγουρα θα λατρέψει είναι ένα ρολόι χειρός. Ένα ρολόι ό,τι και να πούμε δίνει ένα στυλ. Αντίστοιχα, όπως και στις γυναίκες έτσι και στους άντρες, μια κολώνια είναι ένα υπέροχο και μυρωδάτο δώρο. Προσέξε όμως η κολώνια που θα πάρεις να ταιριάζει με την προσωπικότητά του.

Επίσης αποτελεί ένα πολύ κλασικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια επώνυμη γραβάτα ακόμη και αν ο ίδιος δε φοράει συχνά κάποια στιγμή θα του χρειαστεί ή και μια ωραία ζώνη. Τέλος, μια από τις πιο ρομαντικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου, δε θα μπορούσε να είναι από το να κλείσεις ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο με υπέροχο φαγητό και ωραίο κρασί.

Εμείς σού δίνουμε 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο τη ρομαντικότερη ημέρα του χρόνου, του Αγίου Βαλεντίνου. Διάβασε τις εδώ.

Να θυμάστε πάντα: All you need is love...

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close