Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Νικόλας και η Άννα σε υποδέχονται για brunch στο (σχεδόν) "κρυμμένο" χωριό τους!

Το νέο brunch spot θα το βρεις στο χωριό Παλιόμυλος, λίγο πιο κάτω από τον Πρόδρομο

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2024

Ο Παλιόμυλος, είναι χωριό της επαρχίας Λεμεσού (λίγο πιο κάτω από τον Πρόδρομο) , το οποίο ανήκει στη γεωγραφική περιφερικά της Μαραθάσας, και παρόλο που δεν είναι ευρέως γνωστό, εντούτοις αποτελεί έναν πραγματικά κρυμμένο θυσαυρό, γεμάτο πράσινο, γραφικά σοκάκια και μικρά ρυάκια.

Την καλύτερη αφορμή για να το επισκεφθείς και να το γνωρίσεις, λοιπόν, αποτελεί το νέο brunch spot, ονόματι Brunch ETC. - Paliomylos, το οποίο σε περιμένει τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, μόνο με κρατήσεις λόγω περιορισμένου χώρου.

paliomylos2.jpg

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Το Brunch ETC. - Paliomylos δημιουργήθηκε από ένα νεαρό ζευγάρι, τον Νικόλα και την Άννα, οι οποίοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη ζωή στην πόλη και να επιστρέψουν πίσω στις ρίζες τους, στο χωριό!

Εκεί λοιπόν, πήραν το καφενείο του χωριού, το ανακαίνισαν πλήρως δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό και γραφικό χώρο, και πλέον σε υποδέχονται για απολαυστικό brunch με προϊόντα του τόπου μας!

Πιο συγκεκριμένα το brunch τους περιλαμβάνει πιατέλα με με κυπριακά τυριά και αλλαντικά, για δυο άτομα, σπιτικές μαρμελάδες, γνήσιο μέλι, και τριών ειδών χειροποίητα ψωμιά που βγαίνουν πρωί πρωί από τον φούρνο τους! Ακολούθως ο καθένας μπορεί να επιλέξει πώς θέλει να είναι τα αβγά του: σε σάλτσα κρέμας με κουρκουμα και παρμεζάνα, σε κόκκινη σάλτσα με πιπεριές, τηγανητά ή scramble.

Πήγαινε λοιπόν μία εκδρομή μέχρι εκεί, απόλαυσε τη φύση και κάνε μία στάση για παραδοσιακό brunch στο καφενείο του χωριού!

Πληρ. 70 001250.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close