News

Αυτός θα είναι ο νέος εντυπωσιακός πύργος που θα χτιστεί στην περιοχή του παλιού ΓΣΠ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα σύγχρονο οικιστικό έργο στο κέντρο της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2024

Το εμβληματικό έργο The Legacy είναι η νέα πολυώροφη οικιστική ανάπτυξη, η οποία αποτελείται από 20 ορόφους με πολυτελείς κατοικίες στο νέο ΓΣΠ.

legacy_Copy.width-800.jpg

Η οικιστική ανάπτυξη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα, καθώς εφάπτεται με το εντυπωσιακό, υπό ανάπτυξη, πάρκο στο παλαιό ΓΣΠ, η ανάπλαση και αναβάθμιση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

legacy2_Copy.width-800.jpg

Το Legacy, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2026, διαθέτει μια ευρεία γκάμα πολυτελών κατοικιών με διαφορετικά μεγέθη, από διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, οροφοδιαμερίσματα, και ένα εντυπωσιακό ρετιρέ που αποτελεί την κορωνίδα του έργου.

legacy5_Copy.width-800 (1).jpg

Το penthouse εκτείνεται στους τρεις τελευταίους ορόφους με ιδιωτικό ανελκυστήρα και κήπο στην ταράτσα, καθώς και ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και θέα στην πόλη.

legacy6_Copy.width-800.jpg

Τους ένοικους του Legacy υποδέχεται το επιβλητικό λόμπι όπου μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα ευέλικτο χώρο που μετατρέπεται από ένα φιλόξενο καφέ τη μέρα σε lounge bar το βράδυ.

legacy7_Copy.width-800.jpg

Η αποκλειστική υπηρεσία θυρωρού είναι στην διάθεση των ενοίκων για να εξυπηρετεί όλες τις καθημερινές τους ανάγκες.

legacy8_Copy.width-800.jpg

Στον 10ο όροφο, δηλαδή στο μέσο του πύργου, οι ένοικοι θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν έναν χώρο ευεξίας που θα περιλαμβάνει θερμαινόμενη πισίνα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, σπα και σάουνα.

legacy11palio_Copy.width-800.jpg

Η τοποθεσία του έργου ήταν καθοριστική για τη διαμόρφωση της σχεδιαστικής ιδέας του κτηρίου, καθώς βρίσκεται σε ξεχωριστή θέση με θέα σε ένα νέο ορόσημο της πόλης, τον χώρο του παλιού ΓΣΠ, η ανάπλαση του οποίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία αστικής πλατείας, χώρων πρασίνου, χώρων αναψυχής, αμφιθέατρο, γκαλερί τέχνης, μικρό καταρράκτη, υδάτινο τοίχο, βιβλιοπωλείο, εστιατόριο και καφετέρια.

legacy13.width-800.jpg

Το έργο σχεδιάστηκε από το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Gr G Patsalosavvis Architecture+Design LLC.

Το οβάλ σχήμα βρίσκεται σε άμεσο διάλογο με τις ρευστές μορφές της ανάπτυξης του νέου πάρκου.

legacy12.width-800.jpg

Ως αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για την ικανοποίηση όλων των περιβαλλοντικών απαιτήσεων σε σχέση με την ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα και την ενσωμάτωση μίας έξυπνης και διαδραστικής επιφάνειας που μεσολαβεί μεταξύ του κτηρίου και του περιβάλλοντός του.

Τα υψόμετρα σχηματίζουν μια δυναμική μεμβράνη παρόμοια με ένα διαδραστικό δέρμα, παρέχοντας προστασία από τον ήλιο και ιδιωτικότητα στους κατοίκους του.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close