News

Επιστρέφει… η Έμιλι στο Παρίσι: Ετοιμάζεται η 4η σεζόν – Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Emily in Paris» είναι στα σκαριά και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Η ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις της σειράς έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση της πρωταγωνίστριας Λίλι Κόλινς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως και στον αντίστοιχο του Netflix.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Λίλι Κόλινς, που κρατά ένα σενάριο και η ίδια αναφέρει στη λεζάντα: «Είπε κανείς saison quatre (τέταρτη σεζόν); Επιτέλους συναντήθηκα ξανά με την οικογένειά μου από το “Emily in Paris” στο Παρίσι και είναι τόσο ωραίο. Παρότι ίσως χρειαστεί να βελτιώσω τις ικανότητές μου στις selfies για χάρη της Έμιλι», έγραψε από την πλευρά της η Λίλι Κόλινς. Εκτός από τις δύο φωτογραφίες με τα σενάρια, η ηθοποιός ανάρτησε και ένα βίντεο στο οποίο προσπαθεί να τραβήξει μία selfie.

«Το “Emily in Paris” είναι έτοιμο να επιστρέψει με την τέταρτη σεζόν», ανέφερε η αντίστοιχη ανάρτηση του Netflix.

emily-paris_2.jpg.webp

Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris» καθυστέρησαν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοιονωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν. Σύμφωνα όμως με όσα γράφονται στον ξένο Τύπο ίσως χρειαστεί να περιμένουμε να δούμε τον νέο κύκλο της σειρά τον Δεκέμβριο του 2024.

Με δεδομένο ότι για τις προηγούμενες σεζόν μεσολάβησαν λίγοι μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα μέχρι την πρεμιέρα, ίσως το «Emily in Paris» επιστρέψει εντός της χρονιάς.

Εξάλλου, ίσως η παραγωγή ολοκληρωθεί πιο γρήγορα, καθώς λόγω των Ολυμπιακών αγώνων φέρεται να έχουν απαγορευθεί τα γυρίσματα στο Παρίσι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πέρα από τη Λίλι Κόλινς, εκτιμάται ότι για την τέταρτη σεζόν θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές. Υπενθυμίζεται πως η Άσλεϊ Πάρκ- η οποία υποδύεται τη «Μίντι», την κολλητή φίλη της «Έμιλι»- αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Με ανάρτηση που έκανε αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός έκανε γνωστό πως υπέστη σηπτικό σοκ ενώ έκανε διακοπές στις Μαλδίβες, μαζί με τον φίλο της και επίσης πρωταγωνιστή της σειράς Πολ Φόρμαν. Η Άσλεϊ Παρκ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς το σηπτικό σοκ επηρέασε πολλά όργανά της, ενώ είναι ακόμη στη φάση της ανάρρωσης.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close