Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βy the Bridge: Original American Barbeque και Tex-Mex cuisines στα καλύτερά τους!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 6.00 θα στηθεί εκεί ένα υπέροχο πάρτι με barbeque bites και άφθονη μπύρα

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2024

Πόσα απογεύματα έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή στο σπίτι; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να πας μια εκδρομή να απολαύσεις καθαρό αέρα, να γευτείς έναν καφέ ή ένα απογευματινό ποτό και να ξεφύγεις για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης;

Κι όμως, δεν χρειάζεται να διανύσεις χιλιόμετρα για να το καταφέρεις αυτό! Μέσα στον καταπράσινο πνεύμονα του πάρκου Ακροπόλεως στον Στρόβολο, θα βρεις ένα ανακαινισμένο all day cafe/restaurant, το οποίο ήρθε και κάνει την ανατροπή, ετοιμάζοντας μάλιστα κάποιες αλλαγές που θα εκπλήξουν όλους τους επισκέπτες του!

bridge1.jpg

Ο λόγος για το "By the Bridge", ένα ξεχωριστό εστιατόριο το οποίο λειτουργεί τους τελευταίους 6 μήνες υπό νέα διεύθυνση και με νέο ανανεωμένο μενού, υποσχόμενο μια νέα γαστρονομική εμπειρία με Tex-Mex επιλογές και μια καινοτομία που δεν θα βρεις πουθενά αλλού: Αυθεντικό BBQ!

bridge2.jpg

Το "By the Bridge" είναι ένας υπέροχος χώρος που προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την καταπράσινη όαση, την τεχνητή λίμνη με το σιντριβάνι, τους πεζόδρομους και τη μεγάλη υπερυψωμένη ξύλινη γέφυρα που ενώνει τις δύο πλευρές του πάρκου. Μία ξεχωριστή όαση που και όσο κι αν την έχουμε συνηθίσει, παραμένει πάντα απολαυστική... και σου ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξη!

Πρόκειται άλλωστε για έναν προορισμό που λειτουργεί και ο ίδιος σαν γέφυρα, με τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση ενώνει τη γαστρονομία με την καλή διάθεση!

bridge3.jpg

Εδώ λοιπόν θα πας από νωρίς το πρωί για καφέ, πρόγευμα\brunch, μεσημεριανό, απογευματινό ποτό, δείπνο και απόλυτη χαλάρωση, ενώ είναι ιδανικό και για τα ζεστά βραδιά του καλοκαιριού.

Όσον αφορά στο νέο μενού με tex-mex επιλογές όπως Fajitas, Tacos και Burrito, καθώς και τις νέες και πολύ καινοτόμες προσθήκες με Original American Barbeque επιμελείται ο chef Αντρέας Προκοπίου. Πρόκειται, για έναν καταξιωμένο επαγγελματία στον κλάδο της εστίασης, κάτοχο διπλώματος Culinary and Pastry Arts, με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο οποίος δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

bridge4.jpg

Σημείωσε ακόμα ότι ο χώρος φιλοξενεί τακτικά βραδιές με ζωντανή μουσική, με σχήματα, μουσικούς και DJs που μαζεύουν στη σάλα του τον κόσμο που θέλει να διασκεδάσει. Επιπλέον προσφέρεται για business παρουσιάσεις και private events καθώς και για parties.

bridge5.jpg

Τέλος, σημείωσε ότι το By the Bridge κάνει πάρτι και μας προσκαλεί όλους στην αυλή του για Barbeque bites, άφθονη μπύρα και μουσική, σε ένα ανεπανάληπτο Live link. Την Κυριακή, 2 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στο πάρκο!

(22338883) Πάρκο Ακρόπολης, Πεντέλης 33, Στρόβολος, Λευκωσία.
Email: info@bythebridge.com.cy
Website: http://bythebridge.com.cy/
Facebook: By The Bridge
Instagram: bythebridgecy

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close