News

Οι νέες αφίξεις με φαγητό και μόδα που έρχονται στο My Mall Λεμεσού

Τρία καινούργια brands ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μεγάλο εμπορικό κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2024

Νέες προσθήκες καταστημάτων που αφορούν τόσο το φαγητό όσο και την ένδυση στο My Mall Λεμεσού. Πρόκειται για τρία νέα brands που έρχονται για να φέρουν ανανέωση στην γκάμα των επιλογών μας στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Έτσι, σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και να δούμε νέες επιλογές από τον τομέα της μόδας.

Οι πρώτες δύο αφίξεις αφορούν στο φαγητό με την πρώτη να μας ταξιδεύει σε asian fusion γεύσεις ενώ η δεύτερη έρχεται για να μας γλυκάνει.

mymallafixeis2024poke2.width-800.jpg

Πρόκειται για το διεθνές fusion Hawaiian food franchise το Honi Poke που καταφθάνει στην Κύπρο από το Λονδίνο και προσγειώνεται στους χώρους του My Mall Λεμεσού. Ένα brand που σερβίρει πιάτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, γεμάτα πρωτεΐνες, χαβανέζικα μπολ poke που περιέχουν κύβους φρέσκου ψαριού, ρύζι, λαχανικά τουρσί και γευστικές σάλτσες, συνδυάζοντας φρεσκάδα και χαβανέζικη savoir -faire. Μία νέα, εξωτική επιλογή ή καλύτερα τροπική όπως την χαρακτηρίζουν στο εξωτερικό.

mymallafixeis2024yogartist.width-800.jpg


Για τη δεύτερη νέα άφιξη του My Mall το YogArtist Frozen Yogurt είχαμε γράψει σχετικά στις 19 Μαρτίου. Το πρώτο Yogartist άνοιξε το 2015 στην καρδιά της Λάρνακας και γρήγορα έγινε ο αγαπημένος προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, ενώ αργότερα το 2023 επεκτάθηκε και στη Λευκωσία, ανοίγοντας ένα κατάστημα εντός του Mall of Cyprus. Η εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, η φρεσκάδα, καθώς και η μεγάλη ποικιλία γεύσεων ήταν αυτό που το έκανε να ξεχωρίσει.

mymallafixeis2024tims.width-800.jpg


Η τρίτη νέα άφιξη έχει να κάνει με τον τομέα της μόδας. Πρόκειται για ένα κορυφαίο brand καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ το TIMS. Ένα brand που έχει καταστεί συνώνυμο των κομψών σχεδίων, της εξαιρετικής ποιότητας ρούχων, παπουτσιών, και δερμάτινων αξεσουάρ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ανδρών και γυναικών, που αναζητούν προσεγμένο στυλ και έναν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα επώνυμης αισθητικής.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close