Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024
Ο όμιλος Vino Hospitality Group (Vino Cultura Wine Bar & Εστιατόριο Ρους) ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του εγχείρημα στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Το Sauvàge wine bar & neo bistro έρχεται για να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου τα wine bar της νέας γενιάς με μητροπολίτικο αέρα. Από Μαδρίτη μέχρι Παρίσι και Λονδίνο τα νέα wine bars έχουν αλλάξει εντελώς την προσέγγισή τους από τους παραδοσιακούς προκάτοχους τους και παρουσιάζουν το κρασί με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο προσιτό, δημιουργικό και περισσότερο διασκεδαστικό.
Ο όρος neo bistro που έχει συνδυαστεί με τα νέας γενιάς wine bars, έρχεται επίσης να ανατρέψει τις προηγούμενες τάσεις και που έχουν βάση την αυθεντικότητα και τη λογική τιμή τιμολόγησης των φαγητών και των ποτών!
Ο στόχος του Sauvàge, είναι να απομυθοποιήσει τον κόσμο του κρασιού και να προσφέρει μια νέα πρόταση για χαλαρή έξοδο στην απογευματινή και βραδινή ζωή της Λευκωσίας. Σε καθημερινή βάση θα προσφέρονται ειδικές τιμές στις ώρες Happy Hour από τις 5 μέχρι τις 8 με κρασιά στο ποτήρι να ξεκινούν από τα €3.5. Το μπαρ θα έχει ιδιαίτερη έμφαση στα κοκτέιλ βασισμένα σε βερμούτ, αμάρο και άλλα απεριτίφ βασισμένα στο σταφύλι.
Η λίστα κρασιών παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο που έχει σχεδιάσει ο Ανδρέας Κυπριανού και έρχεται να δημιουργήσει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ των αισθήσεων και αναμνήσεων του κάθε καλεσμένου.
Μεγάλη έμφαση θα δίνεται στην παρουσίαση και επεξήγηση των νέων τάσεων της αγοράς, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την πιο ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, με την βοήθεια φυσικά και της ομάδας οινοχόων που θα είναι παρών για κάθε βοήθεια. Κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact, artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στην βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ και άλλα πολλά έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ενδιαφέρον λίστα κρασιών στην χώρα!

Σχετικά

Η κ. Βαρβάρα, η μαγείρισσα του ΕυΚουζήν, ετοιμάζει καθημερινά συνταγές από την Πόλη
Το εστιατόριο όπου τρώει όλη η πόλη μαγειρευτά και όχι μόνο

Τα εστιατόρια με κύριο θέλγητρο τις γοητευτικές σερβιτόρες τους κήρυξαν πτώχευση
Μία παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων φαίνεται πως περνάει στην ιστορία

Το εστιατόριο που αγαπάμε (και πάμε ξανά και ξανά) για μεσημεριανό
Η παράδοση στα καλύτερά της, σε κάθε πιάτο!

Αγία Νάπα: Υποδεχόμαστε 12+1 στέκια που επιστρέφουν για την καλοκαιρινή σεζόν
Μάθε τη νέα άφιξη και τους αγαπημένους χώρους που θα διασκεδάσουμε και φέτος

Γαστρονομικά διαμάντια της Κύπρου: 3 fine dining εμπειρίες που θα σε σαγηνεύσουν
Εκλεπτυσμένες γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα και απαράμιλλη φιλοξενία σε τρία κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου

Τα wagamama θα γεμίσουν ξανά ανθισμένες κερασιές!
Hanami, η παράδοση που έγινε θεσμός, επιστρέφει για τρίτη σνεχόμενη χρονιά, στα wagamama

Aστέρι Michelin ξανά για τον διεθνούς φήμης Κύπριο σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Η συγκινητική του ανάρτησή του όπου ευχαριστεί τον κόσμο και τα αδέλφια του

Ένα σπουδαίο κυπριακό φαγητό με κιμά βρέθηκε στη λίστα με τα top 50 του κόσμου
Ποια είναι η θέση που καταλαμβάνει

Οι εν αργία μοναχοί της Μονής Αββακούμ συνεχίζουν την κοινωνική δράση έπειτα από το μεγάλο σκάνδαλο
Επέστρεψαν σε αυτό που έμαθαν και ξέρουν πολύ καλά να κάνουν: τις επιχειρήσεις

20+1 πολύ καλά εστιατόρια και ταβέρνες στο βουνό για φαγητό μεσημέρι της Πρωταπριλιάς
Εξόρμηση και καλό φαγητό την αργία που έρχεται

Η κ. Μαρία Μούσκου εδώ και 28 χρόνια φτιάχνει χαλούμια, τυρί για φλαούνες κ.ά. σε μία μικρή επιχείρηση στο χωριό
Μια μικρή επιχείρηση στο χωριό που ταύτισε το όνομά της με την παράδοση και την αγνότητα στα γαλακτοκομικά

15 εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά την Πρωταπριλιά
Η αργία της 1ης Απριλίου θα μας βρει με μαλάκια και γευστικά πιάτα θαλασσινών στο τραπέζι μας