Μουσική , Music News

Οι πρώτες εικόνες από τη σκηνή της Eurovision 2024!

Εικόνες και βίντεο από την εντυπωσιακή σκηνή του Μάλμο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2024

Ο Σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη σκηνή της Eurovision 2024, αλλά και ένα video demo, από το οποίο παίρνουμε μια γεύση για το πώς αυτή λειτουργεί.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, από τον Γενάρη o SVT, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της σκηνής αλλά και του σχεδιασμού του φωτισμού για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö Arena της Σουηδίας. Η κατασκευή της σκηνής έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία για να μπορέσουν να γίνουν και οι πρώτες τεχνικές πρόβες, ο οποίες ξεκινούν το προσεχές Σάββατο 27 Απριλίου, με την πρώτη πρόβα της Κύπρου στις 11.30.

Κινητοί κύβοι LED, δάπεδα LED, σύγχρονα φώτα και video επί σκηνής θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν θεαματικές εναλλαγές εικόνων μέσα στην αρένα. Η σκηνή τοποθετείται ακριβώς στη μέση του κοινού, και έχει σχήμα σταυρού, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών που το κοινό και οι τηλεθεατές θα ζήσουν σε λίγες ημέρες.

Πίσω από την υλοποίηση του project είναι οι Florian Wieder ως σχεδιαστής παραγωγής και ο Fredrik Stormby ως σχεδιαστής φωτισμού αλλά και οθόνης.

Ο σχεδιασμός της σκηνής και του φωτισμού για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 θέτει το κοινό στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ, και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια οπτικά επαναστατική ιδέα, όπου η σκηνή σε σχήμα (+) τοποθετείται κεντρικά, περιτριγυρισμένη από το κοινό. Στο κέντρο πάνω από τη σκηνή θα βρίσκεται η κεντρική εγκατάσταση βίντεο και φώτων, όπου βάση του σχεδιασμού, θα “αγκαλιάζει” πραγματικά τους καλλιτέχνες και τις ερμηνείες τους. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού μοναδικών εμφανίσεων για όλα τα τραγούδια, ερχόμενοι έτσι πιο κοντά τόσο στο ζωντανό όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2024 θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου, ο B’ Ημιτελικός (στον οποίο διαγωνίζεται και η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το “ZARI”) στις 9 Μαϊου και ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαϊου.

Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 12:50 το μεσημέρι.

Πηγή: gpstomusic.gr

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close