Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τα 13 καλύτερα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα

Όλα όσα θα σε κάνουν να περάσεις πιο όμορφα τις επόμενες μέρες

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2024

Μία ακόμη νέα εβδομάδα ξεκινά και μας φέρνει πολύ καλές επιλογές για να σπάσει η ρουτίνα της καθημερινότητας με προτάσεις για θέατρο, μουσική, προβολές, φεστιβάλ και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

MV5BODM2OTgyOTY1OV5BMl5BanBnXkFtZ.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Προβολή της ταινίας "Spirited Away" από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού
Καθοδόν προς το νέο τους σπίτι στα ιαπωνικά προάστια, η δεκάχρονη Τσιχίρο και οι γονείς της κάνουν μια στάση σε ένα μυστήριο φαστφουντάδικο γεμάτο με φαγητά και άδειο από ανθρώπους, το οποίο βρίσκεται σε ένα εγκαταλειμμένο πάρκο διασκέδασης. Από εκεί θα οδηγηθούν σε μια αλλόκοτη, ιαπωνικής τεχνοτροπίας χώρα των θαυμάτων, όπου η Τσιχίρο θα αντιμετωπίσει αρχαία πνεύματα, γονείς μεταμορφωμένους σε γουρούνια, μια γριά μάγισσα και μια βρόμικη ποτάμια θεότητα, σε μια ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο και το ‘Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, ενώ χαρακτηρίστηκε ως το αριστούργημα του σπουδαίου Ιάπωνα δημιουργού Χαγιάο Μιγιαζάκι. Η προβολή της ταινίας "Spirited Away" θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα πενηντάχρονα της Κινηματογραφικής Λέσχης Λεμεσού τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 20:15 στο σινεμά Ρίο 3. Θα ακολουθήσει εικοσάλεπτη διάλεξη από τον Χρίστο Παναγιώτου με θέμα "Επανεφευρίσκοντας την ταυτότητα: Η ταινία Spirited Away του Miyazaki ως μια κριτική της νεωτερικής αντίληψης για τα σύνορα, τα όρια και τις ταυτότητες". Η διάλεξη πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Lab for Animation Research του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.
>> Δευτέρα 13 Μαΐου, σινεμά Ρίο 3, Λεμεσός, 20:15.


Με Δύναμη από την Κηφισιά από το Red Stage Theatre
Τέσσερις γυναίκες των βορείων προαστίων της Αθήνας, στην προσπάθεια τους να αυτονομηθούν και να αντιμετωπίσουν τη ζωή με δύναμη, διαπιστώνουν τη ματαιότητα της χειραφέτησής τους.  Η Αλέκα, η Φωτεινή, η Μάρω και η Ηλέκτρα. Γυναίκες με λαχτάρα για ζωή φλυαρούν αδιάκοπα για πράγματα ασήμαντα, καθημερινά, ανθρώπινα. Αξιαγάπητες, ανήσυχες και διψασμένες για ηλιοβασιλέματα και έρωτα, αλλά και αδυναμίες, υποκύπτουν σε κάθε τους απογοήτευση σε καθημερινές ουσίες επισκιάζοντας τη μοναξιά τους.  Οι αγωνίες τους αφορούν μονάχα ένα πράγμα: την ανάγκη για άνδρα. Χοντρό, ξανθό, χωρισμένο, παντρεμένο, δικηγόρο, νεοναζί, φορτηγατζή ή εγγονό βιομηχάνου, δεν έχει σημασία. Όσον αφορά την Αλέκα, τη Μάρω και τη Φωτεινή, οτιδήποτε κι αν είναι που θα μπορούσε να τις απομακρυνει από τη μοναξιά τους! Παίζουν: Ιωάννα Σιαφκάλλη, Αντρη Αγαθαγγέλου, Λουκία Μουαουλιώτου, Αντρεα Δημητρίου. Σκηνοθεσία: Ελένη Οδυσσέως
>> Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Μαΐου, Red Stage Theatre, Αγίου Δημητρίου 28Δ, Στρόβολος, 20:00. Εισιτήρια: more.com.

post-07.2e16d0ba.fill-1375x729.wi.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ολόκληρη η Βίβλος σε μια ώρα στο θέατρο Μασκαρίνι
Η παράσταση από το Θέατρο Αντίλογος επιστρέφει για ένα νέο κύκλο ελάχιστων παραστάσεων. Ένας καταιγισμός εικόνων που δημιουργούν τρεις ηθοποιοί performers και ένας μουσικός σε ένα show με τραγούδι, χορό και ερωτήματα των ερωτημάτων πάνω σε θεμελιώδη ερωτήματα. Τελικά, «την Βίβλο πρέπει να την ερμηνεύουμε κυριολεκτικά;» Μέσα από κωμικές καταστάσεις οι τέσσερις performers διερευνούν ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας. Ένας στοχασμός για τις ευθύνες, τις επιλογές μας, για τους περιορισμούς και τις ελευθερίες μας, ένας στοχασμός εν τέλει για την ίδια τη ζωή. Σκηνοθεσία: Ελένη Αναστασίου. Παίζουν: Βασίλης Παφίτης, Άρης Κυπριανού, Κλείτος Κωμοδίκης. Μουσικός επί σκηνής: Σάββας Χρυσοστόμου.
>> Τρίτη 𝟏𝟒, Τετάρτη 𝟏𝟓, Πέμπτη 𝟏𝟔 & Πέμπτη 𝟐𝟑 Μαΐου, 𝟐𝟎:𝟑𝟎 / Κυριακή 𝟏𝟗 Μαΐου, 𝟏𝟗:𝟎𝟎, Θέατρο Μασκαρίνι, Λατσιά, Λευκωσία. Εισιτήρια SoldOut Tickets / Κρατήσεις: 𝟗𝟗𝟐𝟓𝟏𝟑𝟑𝟏.

malkovich-in-prague.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ο Τζον Μάλκοβιτς στη Λεμεσό
Στη σκηνή, δύο πιάνα, ένα βιολί και ένα ακορντεόν παίζουν καθηλωτική και ενεργητική μουσική. Με τη συνοδεία τους, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς αρχίζει να διαβάζει ένα κείμενο - έτσι ώστε να ξεχάσετε πού βρίσκεστε. Η φωνή του Μάλκοβιτς είναι το πέμπτο μουσικό όργανο σε αυτό το έργο- θα σας μεταφέρει μέσα από την αξιοσημείωτη ιστορία του ακροδεξιού Χιλιανού ποιητή και στρατιωτικού Ραμίρεζ Χόφμαν, ο οποίος έγραψε επιτηδευμένα ποιήματα στον ουρανό με καπνό αεροπλάνου, σκότωσε μερικούς ανθρώπους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου. Κάθε εισιτήριο που αγοράζεται αποτελεί και πρόσκληση για το πάρτι έναρξης του φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου στις 22:30 στην ΕΤΚΟ.
>> Τετάρτη 15-Πέμπτη 16 Μαΐου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσου, 19:00. Εισιτήρια: SoldOutTickets

436534355_825505832957158_3894156.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


25 χρόνια Ριάλτο με Σταμάτη Κραουνάκη
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης, αγαπημένος φίλος του Θεάτρου Ριάλτο, παρουσιάζει μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τα 25 χρόνια λειτουργίας του, με γνωστά κι' αγαπημένα τραγούδια του. Μουσικοί: Δημήτριος Ανδρεάδης πιάνο πλήκτρα, Νίκος Κατσίκης μπουζούκι, Λάμπρος Παπανικολάου κοντραμπάσο.

Μήνυμα Σταμάτη Κραουνάκη
Το θέατρο Ριαάλτο είναι από την ώρα που θυμάμαι τον εαυτό μου στην Κύπρο, δίπλα στο έργο μου και στα τραγούδια μου. Μια ζεστή αγκαλιά που πάντα μας κράτησε ζωντανούς και όρθιους μέ τους αγαπημένους μας φίλους στην λαμπρή αυτή γωνιά της μεσογειακής ψυχής. Είναι χαρά και τιμή που συμμετέχω στα 25 χρόνια λειτουργίας του. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τη Γεωργία Ντέτσερ για την στήριξη της μεχρι τώρα και ευχομαι στον νεο διευθυντη κάθε καλο.

Σας περιμενω μαζι με τρεις εκλεκτους συνεργατες να τραγουδήσουμε μαζι!

Θα προηγηθεί άνοιγμα από την Μπάντα Χάλκινων Κράμα.
>> Τετάρτη 15 Μαΐου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20:00. Διάρκεια: 120', Εισιτήρια: ΕΔΩ Χορηγός Επικοινωνίας: Check in Cyprus

60897-sitesvranak_AfVWlIW.width-1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Μία αλλιώτικη διάλεξη με την κωμικό Κατερίνα Βρανά στη Λευκωσία
Με ένα ιδιαίτερο τρόπο προσεγγίζει η Λεβέντειος τη Διάλεξη της Τετάρτης τον Μάιο. Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου) και των εκδηλώσεων για την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας της Λεβεντείου Πινακοθήκης, η διάλεξη αυτή τη φορά λαμβάνει χώρα μέσα στην εναλλακτική έκθεση «1,2, 3 … ζωγράφισε!». Η κωμικός Κατερίνα Βρανά, με τη χαρακτηριστικά δική της ιδιαίτερη και χιουμοριστική ματιά, θα κάνει μια παρουσίαση με τίτλο «Fitting In» σχετικά με την πρόσβαση στην τέχνη, εξετάζοντας το θέμα τόσο από πολιτισμική πλευρά όσο και από την πλευρά της αναπηρίας. Ποιος έχει πρόσβαση στην τέχνη από τη ματιά του κοινού, αλλά και από τη ματιά του καλλιτέχνη;
>> Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 7.30μ.μ., στην Αίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Η διάλεξη θα δοθεί στα ελληνικά. Είσοδος ελεύθερη. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις απαραίτητες, μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαΐου: rsvp@leventisgallery.org, 22668838.

vardis.2e16d0ba.fill-1375x729_1.w.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής στο Patio
Οι Γιάννης Βαρδής και Χάρης Βαρθακούρης, δύο καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία, έρχονται για ακόμα ένα δυνατό live στο νησί μας. Έτοιμοι να μας παρασύρουν με τις μοναδικές ερμηνείες τους τραγουδώντας επιτυχίες που αγαπήσαμε και αγαπάμε, σε μια ανατρεπτική συναυλία στο αγαπημένο Patio Coctail Bar στη Λευκωσία την Τετάρτη 15 Μαΐου. Δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο ελληνικό πεντάγραμο με διαχρονικά τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδήσαμε και αγαπήσαμε.
>> Τετάρτη 15 Μαΐου, Patio Coctail Bar, Λευκωσία. Πληρ. 226644 88.

uni501979.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Seven Jewish Children στο Κτήριον 53
Το έργο της Caryl Churchill, Seven Jewish Children (Ένα έργο για τη Γάζα) γράφτηκε το 2008-9 ως απάντηση στους εντατικούς βομβαρδισμούς που έγιναν στη Γάζα εκείνη την περίοδο από το κράτος του Ισραήλ. 15 χρόνια μετά, η λωρίδα της Γάζας βομβαρδίζεται εδώ και μήνες. Η Νικολέττα Παναγιώτου, καθοδηγούμενη από μία ανάγκη να ακουστεί το δίκαιο σύνθημα "Λευτεριά στην Παλαιστίνη" πέρα από τα στόματα των διαδηλωτών ανά τον κόσμο αλλά και από τα στόματα των καλλιτεχνών, που έχουν κατά την άποψή της καθήκον να παίρνουν θέση στα πολιτικά ζητήματα της εποχής τους, μετέφρασε, διασκεύασε και σκηνοθέτησε αυτό το συγκλονιστικό έργο της Caryl Churchill. Ενα έργο που αναγκάζει το θεατή να αντιληφθεί την σιγή του ως συνενοχή, την ίδια στιγμή που συντελείται μια γενοκτονία. Ένα έργο που θα ωθήσει το θεατή ενώ αποχωρεί από το θέατρο να μιλήσει στα παιδιά όλου του κόσμου. Να τους λέει από τώρα και στο εξής μόνο αλήθεια.
Τετάρτη 15 Μαΐου, Κτήριον 53, Λευκωσία, 20:30. Εισιτήρια: more.com. Πληροφορίες: 70001384.

Amber_Dragon_Dinner_Highlight_Blo.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Το City of Dreams Mediterranean υποδέχεται τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef Otto Wong
Το City of Dreams Mediterranean καλωσορίζει τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Chef Otto Wong, o οποίος έρχεται για να δημιουργήσει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες στο εστιατόριο Amber Dragon. O Executive Chef του καντονέζικου εστιατορίου Pearl Dragon στο Studio City Macau θα βρίσκεται στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου από τις 15 έως και τις 19 Μαΐου. Ο Chef Wong, εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στις διασημότερες κουζίνες του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο, 11 εξ αυτών σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin. Με απόλυτο σεβασμό στις παραδοσιακές καντονέζικες μαγειρικές τεχνικές, ο Chef Wong συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο πρωτότυπες ιδέες και σύγχρονες μεθόδους με τα καλύτερα εποχιακά υλικά, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
>> 15-19 Μαΐου, City of Dreams Mediterranean. Κάντε την κράτησή σας και απολαύστε τις εκλεπτυσμένες κινέζικες γεύσεις, δια χειρός Otto Wong στο Amber Dragon.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 25 088888 η στο https://www.cityofdreamsmed.com.cy/en/michelin-starred-chef-otto-wong

vrana-scaled.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

1ο Cyprus Comedy Festival
Το 1ο Cyprus Comedy Festival υπόσχεται ένα τετραήμερο γεμάτο γέλια και αμέτρητες στιγμές διασκέδασης για όλους όσους θα παρακολουθήσουν από κοντά τις παραστάσεις στις 16-19 Μαΐου 2024. Γνωστοί κωμικοί από την Κύπρο και την Ελλάδα ετοιμάζονται να προσφέρουν ασταμάτητο γέλιο μέσα από διαφορετικές παραστάσεις stand-up comedy. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια γιορτή γέλιου και κωμωδίας, με ανατρεπτικό χιούμορ και αξέχαστες στιγμές! Η Motion Comedy σε συνεργασία με το House of Improv παρουσιάζουν για πρώτη φορά στη Κύπρο, στο πλαίσιο του 1ου Cyprus Comedy Festival , το Joke Writing Course! Ένα workshop για αρχάριους και όχι και τόσο αρχάριους στον κόσμο της κωμωδίας.
>> Η αρχή του φεστιβάλ γίνεται με την Κατερίνα Βρανά την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20:00 - Κατερίνα Βρανά - Best Of. Εισιτήρια: www.MotionComedy.com/cyprus-comedy-festival

436210430_820477076768811_431868000505433252_n.width-800.jpg

Μεγαλοπρέπεια από την Anyhow Theatre Ensemble
Στο πολυτελές Προεδρικό Μέγαρο μιας χώρας που δεν ονοματίζεται, μια δυτική φωτορεπόρτερ περιμένει την αργοπορημένη επιστροφή του Δικτάτορα για να τραβήξει τη φωτογραφία του. Μαζί της βρίσκονται η γυναίκα του Δικτάτορα, η καλύτερή της φίλη και μια διερμηνέας. Παπούτσια Πράντα, σφηνοπότηρα βότκας και ανυπόμονα δάχτυλα μετρούν τον χρόνο, καθώς ο κίνδυνος που βρίσκονται οι τέσσερις γυναίκες, η αγωνία, τα μυστικά, οι σκέψεις και οι υποψίες τους έρχονται στο φως. Έξω από το Παλάτι οι ήχοι της επανάστασης που έχει ξεσπάσει στους δρόμους πλησιάζουν όλο και πιο κοντά, ενώ η μέρα ξεδιπλώνεται. Μια μέρα που απειλεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Το συναρπαστικό έργο της Άμπι Μόργκαν προσφέρει μια ιδιαίτερη ματιά στο μυαλό των τεσσάρων χαρακτήρων καθώς ο κόσμος γύρω τους καταρρέει. Το έργο εξερευνά τις σχέσεις εξουσίας, την επανάσταση, την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση μέσα σε ένα τοπίο πολιτικών αναταραχών και την ευθύνη του ποιοι είμαστε και τι θέση παίρνουμε στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας. Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραούλης. Παίζουν: Νάγια Αναστασιάδου, Γιόλα Κλείτου, Ιωάννα Κορδάτου, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου.
>> Δευτέρα 13, Τρίτη 14, Πέμπτη 16, Παρασκευή 17 Μαΐου, WhereHaus612, Λευκωσία, 20:30. Εισιτήρια: more.com

434717527_846508590850087_7278876.2e16d0ba.fil.width-800.jpg

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα στο Θέατρο Ανεμώνα
Το «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα» είναι ένα από τα γνωστότερα έργα του βραβευμένου και δημοφιλούς Καναδού θεατρικού συγγραφέα Bernard Slade. Θεωρήθηκε άμα τη εμφανίσει μια δημοφιλής ρομαντική κωμωδία του εικοστού αιώνα, ενώ πια θεωρείται μια κλασική κομεντί που μετράει πολλές δεκάδες ανεβάσματα. Ο Τζορτζ και η Ντόρις συνάπτουν παράνομο δεσμό και έκτοτε συναντιούνται μόνο μία φορά το χρόνο, πάντα την ίδια μέρα, σ' ένα μοτέλ στο Σαν Φρανσίσκο. Για 25 ολόκληρα χρόνια! Μια σχέση όαση, ως αγάπη, ως φιλία, ως έρωτας, ως παιχνίδι, ως πόνος, ως γέλιο. Μια σχέση τόσο έξω και τόσο μέσα στις ζωές τους και τις νόμιμες, συμβατικές τους σχέσεις. Ο καθένας έχει σύζυγο και παιδιά., πολλά παιδιά. Πρέπει λοιπόν να προλάβουν μέσα σε ένα 24ωρο να μοιραστούν τα πάντα, πιάνοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ένα χρόνο πριν! Πρέπει να ανακαλύψουν ο,τι άλλαξε και ο,τι έμεινε ίδιο, ο,τι πόνεσε και ο,τι έβαλε μια καινούργια πινελιά στον εαυτό τους. Και ο "πίνακας" βλέπουμε να δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας. Ήταν σχεδόν έφηβοι και στο φιναλε είναι μεσήλικες.. Ήταν νευρωτικοί και παρέμειναν νευρωτικοί, ήταν αθώοι και παρέμειναν αθώοι. Το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο, το ανακαλύπτουν σιγά σιγά, μέχρι που φτάνει η στιγμή εκείνη για τη μεγάλη απόφαση. Σκηνοθεσία: Βαρνάβας Κυριαζής. Παίζουν: Μάρα Κωνσταντίνου, Γιώργος Αναγιωτός.
>> Πέμπτη 16 Μαΐου, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος 20:30. Εισιτήρια: Soldout Tickets. Κρατήσεις: 70007721.

nor_anadyomeni.jpg

«Αναδυόμενη Αφροδίτη» στα Κούκλια
Στη μυθική γενέτειρα της Θεάς του Έρωτα, στη Γη της Κύπρου, η Παφίτισσα Marlia Coeur (Μαρία Τομπάζου) παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, υφαίνοντας τοπικά παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια ερμηνευμένα με μοντέρνες παραλλαγές και με μελοποιημένους Ορφικούς Ύμνους ,προς τιμήν της Θεάς Αφροδίτης. Η φωνή της Μάρλιας θα αγγίξει την καρδιά σας και θα σας συγκινήσει βαθιά. Ο ήχος της κιθάρας της ονειρικός και διαχυτικός, με πρωτότυπους ήχους του handpan στα Κυπριακά και Ελληνικά τραγούδια, καθώς και νεοκλασικό χαλαρωτικό πιάνο και παραδοσιακά κρουστά. Αυτή τη μουσική βραδιά θα εκτελεστούν επίσης και τα καινούργια της τραγούδια από τις τελευταίες και επερχόμενες κυκλοφορίες της στα Αγγλικά.

Κυριος Υποστηριχτής: Πετρίδειο Ίδρυμα
Χορηγός: Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
Υποστηριχτές: Πολιτιστική Κίνηση ex-Artis, Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών
Οργάνωση: Τεχνόπολις 20

Η Marlia Coeur είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, δεξιοτέχνης κλασικής κιθάρας και του handpan. Ταξιδεύει σε περιοδείες σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας τη μαγευτική μουσική της σε υψηλής δόνησης συναυλίες, εργαστήρια φωνής, τελετές και retreats. Από το 1996 όταν πρωτοξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι, έφτασε με την τέχνη της στην άκρη του κόσμου, μέχρι την Ινδονησία και Νέα Ζηλανδία. Η Μάρλια προσφέρει με τη φωνή της και τον αρμονικό ήχο της μία πραγματικά μοναδική εμπειρία. www.marliacoeur.com Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο της Παλαίπαφου, στο Ιερό της Αφροδίτης στα Κούκλια, 16 Μαΐου 2024, στις 7μμ.
>> Πέμπτη 16 Μαΐου, Αρχαιολογικός Χώρος της Παλαίπαφου, Ιερό της Αφροδίτης, Κούκλια, 19:00. Κρατήσεις 70002420.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close