Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το La Petite Maison (LPM) γιορτάζει δύο χρόνια λειτουργίας

Το εστιατορίο στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2024

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ένα ανεπανάληπτο διήμερο event θα γιορτάσει το La Petite Maison (LPM) την επέτειο του δεύτερου χρόνου λειτουργίας του στο περίφημο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa. Σας προσκαλούμε το Σάββατο, 25 Μαΐου, και την Κυριακή, 26 Μαΐου, να γιορτάσετε μαζί μας, απολαμβάνοντας μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, συναρπαστική διασκέδαση και τη μοναδική ατμόσφαιρα της Γαλλικής Ριβιέρας.

Parklane Limassol - Restaurants - LPM - Dinner 04 LR.jpg

Ο εορτασμός θα ξεκινήσει το βράδυ της 25ης Μαΐου, με ένα εξαιρετικό επετειακό δείπνο στις 8 μ.μ. Τα γευστικά αριστουργήματα του επιμελημένου ειδικά για την περίσταση set menu θα συνοδεύσει η σαγηνευτική live εμφάνιση του Gabriel Gueye.

Με χαρισματική σκηνική παρουσία και φωνή που μαγνητίζει, ο Gabriel Gueye έχει μαγέψει το κοινό σε λαμπερές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, από το Croix Rouge Gala στο Μονακό μέχρι την Όπερα του Σεν Τροπέ. Η συγκλονιστική ερμηνεία του θα απογειώσει τον επετειακό εορτασμό, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Parklane Limassol - Restaurants - LPM - Interior 04 LR.jpg

Η γιορτή θα συνεχιστεί στις 26 Μαΐου, με ένα απολαυστικό γεύμα στις 12.30 μ.μ. που υπόσχεται να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας. Αφεθείτε στη γαλήνια ατμόσφαιρα του Parklane και απολαύστε το εντυπωσιακό set menu και τη μαγευτική ερμηνεία του Gabriel Gueye, με φόντο το υπέροχο μπλε της Μεσογείου.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο των δύο χρόνων του LPM Limassol με αυθεντικό στυλ Γαλλικής Ριβιέρας. Θα είναι ένα διήμερο γεμάτο λαχταριστές γαστρονομικές δημιουργίες, μοναδική διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές. Ένα event που δεν πρέπει να χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα Τ: +357 25 862222 και email: info@lpmlimassol.com ή επισκεφθείτε το website μας: https://lpmrestaurants.com/limassol.

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Πύργος 4534, Κύπρος

Parklane Limassol - Restaurants - LPM - Outdoor Terrace Bar 01 HR.jpg

Σχετικά με το La Petite Maison
Το La Petite Maison (LPM) ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2007. Σήμερα, αριθμεί εννέα διεθνώς αναγνωρισμένα εστιατόρια σε τοποθεσίες όπως το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας και το Χονγκ Κονγκ, με το 10ο να ετοιμάζεται να κάνει τα εγκαίνιά του τον επόμενο μήνα στη Μύκονο! Το LPM έχει φέρει τη γεύση και την ατμόσφαιρα της Κυανής Ακτής στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή. Εμπνευσμένα από τη Γαλλική Ριβιέρα, τα εστιατόριά του διακρίνονται για τα ελαφριά, ευφάνταστα μενού τους, βασισμένα σε μεσογειακές πρώτες ύλες, το ανεπιτήδευτο και φιλικό στυλ εξυπηρέτησης και τους καλαίσθητους χώρους με τα εντυπωσιακά έργα τέχνης και τις επιρροές από την Belle Époque. Τη joie de vivre του LPM δύσκολα θα τη βρει κανείς αλλού.

Parklane Limassol1.jpg

Σχετικά με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Το Parklane Resort & Spa, ιδιοκτησίας της MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC, είναι μέλος της Luxury Collection της Marriott. Είναι το μοναδικό διεθνώς branded resort 5 αστέρων στην Κύπρο και διαθέτει το επίσης μοναδικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας της χώρας, το Kalloni SPA, όπως και το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, το Park Kidz. Χτισμένο δίπλα σε μια

αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, το resort αιχμαλωτίζει την ουσία της ξεχωριστής κυπριακής φιλοξενίας, την εκλεπτυσμένη αύρα της Λεμεσού και τον κοσμοπολιτισμό του νησιού της Αφροδίτης, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων ή μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση. Σχεδιασμένο από τη Harrods Interiors και διακοσμημένο από το γαλλικό creative studio Atelier 27, ερμηνεύει με μοντέρνα οπτική τη μακραίωνη τοπική ιστορία και την παράδοση της αρωματοποιίας που χρονολογείται στην περιοχή από την αρχαιότητα. Διαθέτει 222 δωμάτια, 34 σουίτες και 18 βίλες μοναδικής αισθητικής, έξι εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, αίθουσες συσκέψεων, μία υπέροχη αίθουσα 800 τ.μ., αθλητικές εγκαταστάσεις, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, η μία με θαλασσινό νερό, γυμναστήριο, κομμωτήριο και καταστήματα διεθνών οίκων μόδας, όπως DIOR, LORO PIANA, LOEWE, και OFF-WHITE.

Parklane Limassol2.jpg

Σχετικά με τον Όμιλο MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC:
Η MHV ειδικεύεται στην πολυτελή φιλοξενία και στην ανάπτυξη οικιστικών έργων υψηλής ποιότητας. Αξιοποιώντας τις στρατηγικές συνεργασίες με ένα δίκτυο διακεκριμένων διεθνών φορέων στον τομέα της φιλοξενίας, της εστίασης και της πολυτελούς ένδυσης, η MHV εστιάζει στη δημιουργία ποιοτικών προορισμών υψηλής ποιότητας. Η επάρκεια και η τεχνογνωσία της εταιρείας αποτελούν βασικούς μοχλούς για τη βελτιστοποίηση της αξίας των περιουσιακών της στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στις περιοχές λειτουργίας της. Οι μετοχές της MHV είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου, στην κατηγορία Emerging Companies Market.

Στο χαρτοφυλάκιό της η MHV διαθέτει το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το Nammos Limassol, το LPM Restaurant & Bar, το Park Tower Residences και το The Landmark Nicosia στην Κύπρο. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται στην Ελλάδα με το Nikki Beach Resort, Porto Heli και το Porto Paros.

Η MHV στοχεύει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με κύρια εστίαση στην Ελλάδα και επιλεκτικές επενδυτικές τοποθετήσεις στην Κύπρο και στην Ιταλία. Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας είναι η δημιουργία εμπειριών κορυφαίας ποιότητας και η θετική συμβολή στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close