Eating News , Εστιατόρια

Το Memento Mori "μετακομίζει" στο Balza

Κλείνει για τη σεζόν και η κουζίνα του μεταφέρεται στο Bálza Rooftop Bar & Restaurant

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2024

Το "Memento Mori" είναι το εστιατόριο που από τον περασμένο Φεβρουάριο πήρε θέση σε ένα πολύ όμορφο και εμβληματικό κτήριο εντός των τειχών της Λευκωσίας, που για πολλά χρόνια φιλοξενούσε το Domus.

Εκεί ο βραβευμένος Ελλαδίτης σεφ Άγγελος Μπακόπουλος και η ομάδα του σερβίρουν μεσογειακή-ελληνική κουζίνα, προσφέροντας μια εμπειρία γεύσης που ταξιδεύει τον επισκέπτη σε νέα μονοπάτια της απόλαυσης.

Η κουζίνα του Memento Mori λιπόν για το φετινό καλοκαίρι θα μεταφερθεί στο open air bar restaurant Bálza στον 7ο όροφο του Μεγάρου Χατζησάββα στη Λευκωσία, το οποίο ανήκει στην ίδια ομάδα, αυτήν του Τάσου Φάκκα και του Μάριου Κυπριανίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Balza, έκανε την εμφάνισή του το περσινό καλοκαίρι, προσφέροντας θέα την πρωτεύουσα σε πρώτο πλάνο, δροσιστικά cocktails, χαλαρή ατμόσφαιρα, chill out lounge μουσική και μενού με μεθυστικές γεύσεις.

Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, το μενού θα έχει την υπογραφή του Ελλαδίτη σεφ Άγγελου Μπακόπουλου, ο οποίος έχει τα ηνία και στην κουζίνα στο Balza.

Τελευταία μέρα λειτουργίας για το Memento Mori είναι η 18η Μαΐου, ενώ η επιστροφή θα γίνει με το φθινόπωρο.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να μάθουμε πότε θα γίνει το επίσημο opening στο Balza, μια λεπτομέρεια που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close