Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου , Συναυλίες & Events , Live Music

15 σημαντικές μουσικές στιγμές για το φετινό καλοκαίρι με διεθνούς φήμης και όχι μόνο καλλιτέχνες

Τα 15 summer music live που δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2024

Πολλοί αγαπημένοι Έλληνες, Κύπριοι και διεθνούς φήμης θα μας χαρίσουν αυτό το καλοκαίρι μοναδικές, καλοκαιρινές στιγμές σε υπαίθριους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Κύπρο.

Alkinoos_Ioannidis_photo_credits_.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Αλκίνοος Ιωαννίδης
Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.
>> Παρασκευή 7 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία / Σάββατο 8 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21:00. Εισιτήρια: SoldOut Tickets: https://www.soldoutticketbox.com

mpofiliou_JVwiFkZ.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Νατάσσα Μποφίλιου
Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου "Κάτι Καίγεται" που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.
>> Δευτέρα 10 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com / Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια: www.ticketmaster.cy *
Καταστήματα ACS Courier

remos-foureira.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα
Ετοιμαστείτε για τo μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στο Nammos Limassol Event Venue στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το Σάββατο 15 Ιουνίου! Ο Αντώνης Ρέμος, γνωστός για τη φωνή, την απεριόριστη ενέργεια και τις ερμηνείες του, και η Ελένη Φουρέιρα, που προκαλεί τον θαυμασμό όλων με την εικόνα, την επιβλητική σκηνική παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες, είναι έτοιμοι να καθηλώσουν με μια παράσταση που τα έχει όλα: αγαπημένα κλασικά τραγούδια, συγκινητικές μελωδίες, συναισθηματικές μπαλάντες και δυνατά ντουέτα. Ένα special guest performance θα κάνουν οι Goldsingers, ενθουσιάζοντας ακόμα περισσό΄τερο το κοινό. Κάντε την κράτηση σας και προετοιμαστείτε για μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διασκέδαση και ατελείωτο χορό.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Nammos Limassol Event Venue στο Parklane. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω email: nammos@parklanecyprus.com ή μέσω τηλεφώνου στο +357 25862125 και +357 97645950.

ARGIROS-DIAMOND-TOUR-BANNER.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Κωνσταντίνος Αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας οδηγεί και αυτό το καλοκαίρι στο πιο επικό μουσικό ταξίδι, μέσα από την περιοδεία του, «Diamond Tour By Coca-Cola», σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο! Το «Diamond Tour by Coca-Cola», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, έρχεται ως επιστέγασμα άλλης μίας συναρπαστικής χρονιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τις διαμαντένιες πωλήσεις για το album «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι ενθουσιάζουν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές. Μαζί του: Sicario. Special guests: Light, Rack.
>> Τρίτη 25 Ιουνίου, Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωαία, 20:30.

imany-colisee-theatre-de-roubaixjpg.width-800.jpg

Imany
ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια. Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.
>> Παρασκευή 15 Ioυλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός. Εισιτήρια: ticketmaster

satti_sti_lefkosia.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Μαρίνα Σάττι
Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, Μαρίνα Σάττι, ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι μοναδικό! Ένα καλοκαίρι το οποίο θα την φέρει και στο νησί μας δύο φορές. Στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου αλλά και στην "Πλατεία", στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμφιθεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς. Επίσης θα την απολάυσουμε στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό στο πλαίσιο του Έθνικ Φεστιβάλ Μουσικές του Κόσμου που διοργανώνει το Θέατρο ΡΙάλτο.
Τρίτη 16 Ιουλίου Αμφιθέατρο Ιδαλίου / Τετάρτη 17 Ιουλίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.

Tom-Jones-hero.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Tom Jones
Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024. Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, στο Λιμάνι Λάρνακας – εκεί όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Με το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει από θρυλικές μπαλάντες μέχρι σημαντικά διαχρονικά τραγούδια, η περιοδεία "Ages & Stages" υπόσχεται να αναδείξει το πλήρες φάσμα της κολοσσιαίας καριέρας του Tom Jones, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του φωνή και το μοναδικό του ταλέντο.
>>  Πέμπτη 18 Ioυλίου, Λιμάνι Λάρνακας, 22.00. Eισιτήρια: από €85 Ticketmastercy Καταστήματα ACS

bonnie-tyler-112823-d9144b2120614.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Bonnie Tyler
Η καλλιτέχνιδα Bonnie Tyler που έχει αναγνωριστεί από κριτικούς και ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία πρόκειται να εμφανιστεί στην Κύπρο. Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για ένα βράδυ μόνο στις 20 Ιουλίου στο Land of Tomorrow στον κόλπο της Λάρνακας. Ανέβηκε στη φήμη με τη σύγχρονη προσέγγισή της στους ήχους και τα στυλ της ποπ ροκ μουσικής της δεκαετίας του '80 και με μια μακρά λίστα επιτυχιών όπως τα "It's A Heartache", "Holding Out For A Hero" και το σινγκλ επιτυχίας πολλών εκατομμυρίων "Total Eclipse Of The Heart», που ήταν στην κορυφή των charts σε 6 χώρες, η Bonnie Tyler έγινε διεθνής αίσθηση. Κατακτώντας ξανά τα charts τον Απρίλιο του 2024 στο iTunes και το Spotify, παραμένει έτσι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας πέντε δεκαετιών, η Bonnie έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Με την υποστήριξη της Elrose Κύπρου, υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.
>> Σάββατο 20 Ιουλίου, Land of Tomorrow, Λάρνακα. Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει από τις 29 Απριλίου στο ticketmaster.cy

natasa.jpg


Νατάσα Θεοδωρίδου
Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, οι πολύ αγαπημένοι στο κοινό, Alcatrash, που ξεσήκωσαν μαζί της το κοινό της Αθήνας, στη sold out χειμερινή σεζόν στην Ακτή Πειραιώς. Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»…
>> Τρίτη 6 & Τετάρτη 7 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: €40 & €35, ticketmaster.cy

Apple-Music-Live-Ed-Sheeran-with-guitar_big.jp.width-800.jpg

Ed Sheeran
Ο Ed Sheeran προσθέτει νέες ημερομηνίες και χώρες στην παγκόσμια περιοδεία του MATHEMATICS TOUR '+ - = ÷ x'. Η Κύπρος είναι ανάμεσα στους σταθμούς αυτής της παγκόσμιας περιοδείας με δύο μοναδικές συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Μαρίνα Λάρνακας. Όσο αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ασία ο Ed Sheeran ήταν το 2019, ενώ την Μέση Ανατολή το 2017. Μετά τις εμφανίσεις του σε Ασία και Μέση Ανατολή, η περιοδεία θα μεταφερθεί στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο Ed κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το '-ʼ (Subtract) και το Autumn Variations, τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται με τον Aaron Dessner των The National στα δύο αυτά άλμπουμ. Η Κύπρος θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο καλλιτέχνη για δύο μεγάλες συναυλίες.
>> Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, Μαρίνα Λάρνακας. Εισιτήρια: ticketmaster

ΕΠΙΣΗΣ...

vissi_w3zZQOv.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ... Άννα Βίσση» Tour. Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συνεπάρει και θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της, το απαράμιλλο στυλ της και την αστείρευτη ενέργειά της. Ξεκινώντας τον Ιούλιο από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για περισσότερο από τρεις μήνες, η «απόλυτη Ελληνίδα star», που μετρά πάνω από 50 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δημιουργίας, θα χαρίσει μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία. Η προπώληση ξεκίνησε στην ticketservices.gr
>> Οι ημερομηνίες για τις συναυλίες της Κύπρου θα ανακοινωθούν σύντομα.


Cyprus Project

Η Galaxias Live Productions, εδώ και 20 χρόνια, κατέχει μια από τις σημαντικότερες θέσεις στις εταιρίες παραγωγής σε Κύπρο και Ελλάδα! Και αυτό το καλοκαίρι θα μας το αποδείξει για ακόμη μία φορά διοργανώνοντας το The Cyprus Project. Ένα project μέσω του οποίου θα απολαύσουμε όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο νησί μας. Τον Ιούλιο θα απολαύσουμε τους Αντώνη Ρέμο, Μαρινέλλα, Άννα Βίσση. Τον Αύγουστο θα διασκεδάσουμε με Νατάσσα Θεοδωρίδου και τις Μέλιsses, ενώ ο Σεπτέμβριος θα φέρει στο νησί μας την εκρηκτική Δέσποινα Βανδή. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close