Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου , Συναυλίες & Events

Συναυλίες 2024: Ο απόλυτος οδηγός για τα 50 μουσικά events του καλοκαιριού

Όπως κάθε χρόνο, ετοιμάσαμε έναν οδηγό με όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις συναυλίες του καλοκαιριού, ώστε να εξασφαλίσεις έγκαιρα τα εισιτήριά σου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2024

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς μπαίνουμε ήδη σε φεστιβαλικούς ρυθμούς, με τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας να έχουν ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες αλλά και με μερικούς από τους σπουδαιότερους εγχώριους και Ελλαδίτες κυρίως καλλιτέχνες να ετοιμάζουν βαλίτσες για να κατέβουν στο νησί για μια σειρά από συναυλίες.

Έτσι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εμείς ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, για να μη χάσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και να προλάβεις να εξασφαλίσεις έγκαιρα το εισιτήριό σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την ατζέντα σου και να αρχίσεις να σημειώνεις τα must μουσικά ραντεβού των επόμενων μηνών, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

aslanidou.width-800.jpg

Μελίνα Ασλανίδου και Χρήστος Νικολόπουλος
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου συναντά στην Κύπρο τον σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και μαζί ερμηνεύουν τα "Τραγούδια μιας ζωής" του Νικολόπουλου! Πρόκειται για μια συναυλία αφιερωμένη σε μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου με τη συμμετοχή του ίδιου του συνθέτη, της Μελίνας Ασλανίδου και ομάδας Κυπρίων καλλιτεχνών. Εκεί λοιπόν θα ακούσουμε διαχρονικές επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου με τη Μελίνα Ασλανίδου, και όχι μόνο, όπως «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Μια γυναίκα μπορεί», «Ζήλεια μου», «Δεν υπάρχουν άγγελοι», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και άλλα.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30. Εισιτήρια: Από €25, soldoutticketbox.

vanditourbanner-1024x467.jpg

Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει 30 χρόνια στο τραγούδι και το γιορτάζει με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία. Φέτος κλείνω τα 30… χρόνια στο τραγούδι! Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια! Τα πάρτυ θα είναι πολλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάτω από την Πανσέληνο…Στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει μία δωρεάν συναυλία στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου στις 31 Μαΐου στις 21.00, ενώ θα επιστρέψει τον Αύγουστο για άλλο ένα live. Στις συναυλίες της, θα απολαύσουμε το δημοφιλές συγκρότημα Kings, που θα συνοδεύσουν τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, προσφέροντας μας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
>> Παρασκευή 31 Μαΐου, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 21.00.
>> Παρασκευή 21 Ιουνίου, Μαρίνα Αγίας Νάπας (στο πλαίσιο του The Glowmorous Dinner), 20.00.
>> Παρασκευή 30 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00.

dantis-christoforou.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Χρίστος Δάντης & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Ποδαρικό στο RED Summer φέτος θα κάνει μια ολοκαίνουργια συνεργασία. Μια συνεργασία η οποία ξεκινά από την Κύπρο. Την 1η Ιουνίου στην "Πλατεία" στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου, ο Χρίστος Δάντης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. The HOT SUMMER TOUR 2024! Δάντης-Χριστοφόρου! Η καλοκαιρινή περιοδεία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Με ένα hot live πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες, ο λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός, Χρήστος Δάντης θα συναντήσει ξανά, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, τον καλό του φίλο και πιο επιτυχημένο και διαχρονικό ερμηνευτή της γενιάς του, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και όχι μόνο! Χρήστος Δάντης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να αφήσουν το δικό τους στίγμα στα μουσικά δρώμενα ξεσηκώνοντας το κοινό με τις διαχρονικές επιτυχίες αλλά και τις καθηλωτικές ερμηνείες τους. Με ένα άκρως εκρηκτικό μουσικό θέαμα υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε παλιότερες και όχι μόνο στιγμές τους, χαρίζοντας σε όλους τους fans αξέχαστες βραδιές.
>> Σάββατο 1η Ιουνίου, Πλατεία, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία. Προπώληση: Ticketmaster.cy και acs courier (77777040). Πληροφορίες: 99059257 (RED).

iakovidis.jpg

Πέτρος Ιακωβίδης
Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται να γεμίσει με μουσική και συναισθήματα την Κύπρο, στο πλαίσιο μίας μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας που ήδη έχει αρχίσει. Τη συναυλία στην Κύπρο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 20.00 διοργανώνει η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, με αφορμή τη λήξη της προεκλογικής περιόδου. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν. Μετά τις πολύμηνες sold out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο επιτυχημένος κι επιδραστικός τραγουδιστής και δημιουργός θα ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά στο κοινό και μαζί να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.
>> Πέμπτη 6 Ιουνίου, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 20.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 22883220 & 96502804.

dali.jpg

Ζιώγαλας, Γιοκαρίνης, Παπαδόπουλος και Καζούλης
Το RED γιορτάζει 21 χρόνια μουσικής και μας προσκαλεί και φέτος αμφιθέατρο Ιδαλίου για να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες! Στις 6/6 στην "Πλατεία" του Αμφιθεάτρου Ιδαλίου τέσσερις αξεπέραστοι καλλιτέχνες που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στον κόσμο της Rock μουσικής. Οι Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, "Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ" και ο Βασίλης Καζούλης αποτελούν αληθινούς θρύλους του είδους και έχουν επηρεάσει γενιές με τη μουσική τους. Γνωστοί για τον εφηβικό τρόπο έκφρασής τους έχουν αφήσει το αναμφισβήτητο στίγμα τους στην ελληνική Rock σκηνή. Με τραγούδια που ξεχωρίζουν στην πορεία των χρόνων! Έχοντας δημιουργήσει μια πολύπλευρη μουσική παρέα εντυπωσιάζουν το κοινό τους με την ποικιλία της μουσικής τους. Μαζί τους στη σκηνή ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ένας νέος δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη.
>> Πέμπτη 6 Ιουνίου, Πλατεία αφμιθεάτρου Ιδαλίου, Δάλι, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων από την Ticketmaster.cy και acs courier (77777040).

evridiki mple.jpg

Ευρυδίκη - Μπλε "DUETS"
Η Ευρυδίκη και οι Μπλε έρχονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά από τις sold out εμφανίσεις τους με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές βραδιές με ποτό, μουσική ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς με χορευτική διάθεση, που μας θυμίζουν πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές. Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ότι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με την χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε. Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων πετυχημένου συγκροτήματος. Η συνεργασία τους συναυλιακή και δισκογραφική με τίτλο DUETS, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της.
>> Παρασκευή 7 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων από την Ticketmaster.cy και acs courier (77777040). Πληροφορίες: 99059257 (RED).

Alkinoos Ioannidis_photo credits Cristina Alossi.jpg

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.
>> Παρασκευή 7 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία.
>> Σάββατο 8 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21:00. Εισιτήρια: SoldOut Tickets: https://www.soldoutticketbox.com

kakosaios.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιώργος Κακοσσαίος
Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, Γιώργος Κακοσσαίος, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο Theama στη Λεμεσό. Μαζί του η Χριστίνα Μηλιού. Θα περάσουμε μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη με όμορφα τραγούδια από μία ξεχωριστή φωνή ενός νεαρού και αγαπημένου καλλιτέχνη.
>> Σάββατο 8 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 85 22 20. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.

15074-sites/default/files/aggelakas_0.jpg

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C
Στις 8 Ιουνίου ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και τους Social Waste θα μοιραστούν τη σκηνή του θεάτρου στα Λύμπια, παρασύροντάς μας σε ένα ταξίδι σε μουσικούς κόσμους τόσο διαφορετικούς μα και τόσο ίδιους. Σε μια εμφάνιση που μοιάζει περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία!
>> Σάββατο 8 Ιουνίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία. Για πληροφορίες και εισιτήρια στο 99810011.

ilias2.jpg

Ηλίας Καμπακάκης
Ο Ηλίας Καμπακάκης, ένας από τους πιο ξεχωριστούς ερμηνευτές της γενιάς του, με επιτυχίες που σπάνε ταμεία, ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται Κύπρο για ένα ξέφρενο live. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί την Kυριακή 9 Ιουνίου στις 20.00 για ένα μοναδικό live στο Rocas Experience, στην κεντρική και ωραιότερη παραλία του Πρωταρά. "Όλα είναι στο μυαλό", "Δεν σου θυμώνω", "Με ανάσα κομμένη", "Στα χίλια χρόνια μια φορά", ''Παλιοπράγματα'', ''Τέτοια Νύχτα'' και πολλές άλλες επιτυχίες θα απολαύσουμε παρέα μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη.
>> Kυριακή 9 Ιουνίου, Rocas Experience, Πρωταράς, 20.00. Για κρατήσεις: 23833850.

remos-foureira.2e16d0ba.fill-1375x729.width-800.jpg

Αντώνης Ρέμος & Ελένη Φουρέιρα
Ετοιμαστείτε για τo μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στο Nammos Limassol Event Venue στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το Σάββατο 15 Ιουνίου! Ο Αντώνης Ρέμος, γνωστός για τη φωνή, την απεριόριστη ενέργεια και τις ερμηνείες του, και η Ελένη Φουρέιρα, που προκαλεί τον θαυμασμό όλων με την εικόνα, την επιβλητική σκηνική παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες, είναι έτοιμοι να καθηλώσουν με μια παράσταση που τα έχει όλα: αγαπημένα κλασικά τραγούδια, συγκινητικές μελωδίες, συναισθηματικές μπαλάντες και δυνατά ντουέτα. Ένα special guest performance θα κάνουν οι Goldsingers, ενθουσιάζοντας ακόμα περισσό΄τερο το κοινό. Κάντε την κράτηση σας και προετοιμαστείτε για μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διασκέδαση και ατελείωτο χορό.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Nammos Limassol Event Venue, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Λεμεσός. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω email: nammos@parklanecyprus.com ή μέσω τηλεφώνου στο +357 25862125 και +357 97645950.

15948-sites/default/files/xatzis.jpg

Κώστας Χατζής
Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Λουκάς διοργανώνει συναυλία με τον Έλληνα Καλλιτέχνη Κώστα Χατζή με σκοπό την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση και λειτουργία καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες για 6-7 βδομάδες. Η επιλογή του καλλιτέχνη δεν έγινε τυχαία, ο κύριος Χατζής είναι ένας καλλιτέχνης που βίωσε ρατσισμό, απαξίωση αλλά με την ευαισθησία των τραγουδιών του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όλων μας καταγγέλλοντας με ευγένεια και σεβασμό την πολιτεία. Μαζί του θα είναι επίσης η Ντανιέλα Χατζή και το 4 μελές σχήμα τους. Με τίτλο «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη συναυλία να περάσουμε ένα όμορφο κοινωνικό μήνυμα και να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά ότι ανάμεσα μας ζουν και συμβιώνουν παιδιά με διάφορες αναπηρίες τα οποία χρειάζονται την αγάπη και την στήριξη μας. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Καλοκαιρινού Προγράμματος. Έλα και συ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να δώσουμε χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Λουκάς.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.30. Είσοδος: €20. Προπώληση: www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

Παντελής Θαλασσινός, Κώστας Κακογιάννης & ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, Κύπρου παρουσιάζει την παράσταση «ΓΙΟΡΤΗ» στις 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 19:30. Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο και η Ομάδα Χορού της «ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ», ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κώστας Κακογιάννης. Η παράσταση «ΓΙΟΡΤΗ» την οποία έχει προσκληθεί να παρουσιάσει η Διάσταση, είναι αφιερωμένη ειδικά στα παιδιά, με σκεπτικό την επιστροφή στην παιδικότητα, την αναζήτηση μιας μεγάλης γιορτής χωρίς σύνορα, χωρίς περιορισμούς, με πολλή χαρά και ανεμελιά.
>> Kυριακή 16 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 19.30. Εισιτήρια: €30 & €20, www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

manto-scaled.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου και Στέλλα Γεωργιάδου
Τα καλοκαιρινά ραντεβού του RED συνεχίζονται με το καλύτερο 80s-90s πάρτυ και την καλύτερη καλύτερη παρέα που έρχεται ξανά! Μετά τις sold out παραστάσεις στο Red, η παρέα έρχεται για το καλοκαιρινό RED SUMMER 2024 party στην Πλατεία του Αμφιθεάτρου Ιδαλίου. Το περιβόητο «80s90s Party»! Το πιο feelgood Live Happening των καιρών μας, που έχει σπάσει ταμεία σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται στη Λευκωσία.…και Μαντώ και Μπίγαλης και Πωλίνα και Σοφία Βόσσου και Στέλλα Γεωργιάδου!Τα 5 κορυφαία ονόματα της ποπ σκηνής των 80s και 90s στην Ελλάδα, έρχονται στην καρδια της Λευκωσίας, για μια μοναδική εορταστική παράσταση την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία του Αμφ. Ιδαλίου για να μας απογειώσουν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους, λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια παιδικών, εφηβικών, φοιτητικών χρόνων και χορευτική PARTY διάθεση μέχρι το πρωί.
>> Τετάρτη 19 Ιουνίου, Πλατεία Αμφ. Ιδαλίου, Δάλι, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων: Ticketmaster.cy & acs courier. Πληροφορίες: 99059257.

pyx-lax-2023.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

ΠΥΞ ΛΑΞ
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στο Στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας, οι ΠΥΞ ΛΑΞ σε συνεργασία με συμφωνική ορχήστρα θα ερμηνεύσουν -υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη- τα all time classic hits της καριέρας τους με συμφωνικό ήχο και νέες κλασικές ενορχηστρώσεις σε αναπάντεχους μουσικούς συνδυασμούς. Ο γνώριμος ροκ ήχος των ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας! H νύχτα ομορφαίνει χορεύοντας συντροφιά με τις νότες... Ύστερα από μια πολύχρονη πορεία και μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο, ήρθε η στιγμή για τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα να ντύσουν τους στίχους που έχουν αποτυπωθεί στις μνήμες μας με έναν νέο, απρόσμενο, παθιασμένο, κλασικό ήχο. Γιατί η μουσική έκφραση δεν έχει σύνορα, είναι πολυδιάστατη και πολυμορφική. Οι ΠΥΞ ΛΑΞ αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες. Δεν τραγουδούν μόνο για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, αλλά τολμούν και γι’ αυτό, παραμένουν όχι μόνο κλασικοί αλλά και μοντέρνοι ταυτόχρονα.
>> Πέμπτη 20 Ιουνίου, Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία. Πληρ.: 22 874050.

HELENA-1-1-800x1051.jpg

Έλενα Παπαρίζου
Η my number one τραγουδίστρια της Ευρώπης Έλενα Παπαρίζου, την οποία απολαύσαμε φέτος στη σκηνή της Γιουροβίζιον ερμηνεύοντας στον β΄ημιτελικό το νικητήριο τραγούδι για την Ελλάδα το 2005 έρχεται το καλοκαίρι στην Κύπρο για δύο μεγάλες συναυλίες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγάλες της επιτυχίες που θα μας ανεβάσουν και θα μας διασκεδάσουν σε δύο σούπερ συναυλίες.
>> Παρασκευή 21 Ιουνίου, Φεστιβάλ Αμαθούντας, Αρχαία Αγορά Αμαθούντας.
>> Κυριακή 23 Ιουνίου, Πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, Πρωταράς.

ARGIROS-DIAMOND-TOUR-BANNER.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Κωνσταντίνος Αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας οδηγεί και αυτό το καλοκαίρι στο πιο επικό μουσικό ταξίδι, μέσα από την περιοδεία του, «Diamond Tour By Coca-Cola», σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο! Το «Diamond Tour by Coca-Cola», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, έρχεται ως επιστέγασμα άλλης μίας συναρπαστικής χρονιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τις διαμαντένιες πωλήσεις για το album «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι ενθουσιάζουν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές. Μαζί του: Sicario. Special guests: Light, Rack.
>> Τρίτη 25 Ιουνίου, Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωαία, 20:30.

b_kotsiras1.jpg

Γιάννης Κότσιρας
Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρού Του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή του περιοδεία. Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου , σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία έξι χρόνια, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου. Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.
>> Τρίτη 25 Ιουνίου, Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφος, 20.00. Προπώληση: ticketmaster.cy & acs courier.
>> Τετάρτη 26 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου, 21.00. Προπώληση: ticketmaster.cy & acs courier. Πληροφορίες: 99059257 (RED).

ntalaras.jpg

Γιώργος Νταλάρας & Άλκηστη Πρωτοψάλτη
Η καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς, με τίτλο "Δύο Φωνές, με μία Κιθάρα, που ξεκίνησε για 5 εμφανίσεις, και λόγω της τεράστιας προσέλευσης παρατάθηκε για 3 μήνες τώρα έρχεται και στην Κύπρο. Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις φωνές τους, σε μία μουσική συνάντηση που θα αφήσει εποχή, τραγουδώντας “με μια καρδιά”, και για την Κύπρο. Η Άλκηστις και ο Γιώργος μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, αγάπης και συνύπαρξης στη δισκογραφία, όταν τη δεκαετία του ’80 η Άλκηστις ερμήνευσε μοναδικά το Μάμπο Μπραζιλέιρο στο δίσκο LATIN. Σήμερα, «Με μια καρδιά», οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής, παρέα με δέκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, με τραγούδια σταθμούς από την τεράστια δισκογραφία τους, καθώς και με άλλα σπουδαία τραγούδια που διάλεξαν με ζήλο, με μεράκι και με μια καρδιά!
>> Παρασκευή 28 Ιουνίου, Πολιτιστική Σκηνή Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, επ. Λευκωσίας, 21.00. Είσοδος: €18, www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.
>> Σάββατο 29 Ιουνίου, Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας", Λεμεσός, 21.00. Είσοδος: €30-€55, www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

33929-sitesdefaultfilesmakropoulo.2e16d0ba.fill-1200x630.jpg

Νίκος Νακρόπουλος, Stavento & Ήβη Αδάμου
Ο Νίκος Νακρόπουλος, οι Stavento και η Ήβη Αδάμου έρχονται στο Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος για μια μοναδική συναυλία. Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί τη δημοφιλέστερη πολιτιστική εκδήλωση της καλοκαιρινής περιόδου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη διαχρονική στήριξη της κορυφαίας κυπριακής βιομηχανίας τροφίμων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς στην Κύπρο, το Φεστιβάλ Γάλακτος έχει καθιερωθεί ως τέτοιο, με την προσέλευση τα τελευταία χρόνια να είναι αθρόα.
>> Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, Γήπεδο Χαλκάνορα Ιδαλίου, Δάλι, Λευκωσία, 21.00.

200 kithares.jpg

200 κιθάρες, Βασίλης Λέκκας και Ρίτα Αντωνοπούλου
Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Βασίλη Λέκκα και την Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα μουσικό υπερθέαμα! Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση, με διάσταση εθνικού γεγονότος και θα κληθούν να παραστούν σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, από την Πολιτική, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα. Για πρώτη φορά 200 Κιθαριστές θα παρουσιάσουν μερικά από τα αριστουργήματα των μεγάλων μας δημιουργών. Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, Βασίλη Λέκκα και Ρίτα Αντωνοπούλου. Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου προβάλλει τα τραγούδια πάντα με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή. Τραγούδια που θα ταξιδέψουν το ακροατήριο σε γνώριμες μελωδίες Μεγάλων Δημιουργών όπως, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μάνος Λοΐζος , Θάνος Μικρούτσικος, καθώς και των Κυπρίων δημιουργών Κώστα Κακογιάννη και Γιώργου Μωυσή. Καλλιτεχνικός διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας. Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης. Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, το Cyprus Guitar Trio και η Γεωργία Νεοκλέους στο τραγούδι. Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων.
>> Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, 20:30, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Εισιτήρια προπωλούνται: €30, €25 και €15 για παιδιά μέχρι 12 χρονών, διαδικτυακά από: Ticketmaster.cy και από όλα τα καταστήματα ACS. Προπώληση ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

remos.jpg

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, φέτος το καλοκαίρι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο. Μετά από αρκετά χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο cd γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με την μαγική φωνή του και την αμεσότητα του, τις μοναδικές του ερμηνείες, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του. Πάντα και Ποτέ Live! για τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού. Μεγάλα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση. Ο αγαπημένος μας ερμηνευτής θα βρεθεί κοντά μας τον Ιούλιο για δύο καλοκαιρινές συναυλίες.
>> Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: ticketmaster.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 18 συναυλίες που θα δούμε στο θεατράκι στα Λύμπια το καλοκαίρι

afierwmeno_2014_02_04_papakonstantinou.jpg

Φεστιβάλ ΕΔΟΝ
Το 36ο Φεστιβάλ Νεολαίας της ΕΔΟΝ, επιστρέφει και ήδη ανακοίνωσε τρεις μεγάλες συναυλίες, εκ των οποίων η πρώτη με τον κορυφαίο τραγουδοποιό και μοναδικό ερμηνευτή Μίλτος Πασχαλίδης, που θα ανοίξει την αυλαία του Φεστιβάλ στις 3 Ιουλίου, σε μια συναυλία γεμάτη με τα κορυφαία τραγούδια του και όχι μόνο, καθώς και 2 ακόμα μεγάλες συναυλίες σε Κεντρική και Λαϊκή Σκηνή, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Ελένη Τσαλιγοπούλου αντίστοιχα, στις 5 Ιουλίου.
>> Τετάρτη 3, Πέμπτη 4 & Παρασκεή 5 Ιουλίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία. Εισιτήρια: https://festivalcy.com/ & πληρ. 22766459.

VLAXOS-2.jpg

Πάνος Βλάχος
Οι Σκιαδαρέσες έρχονται μαζί με τον Φάνη Ζαχόπουλο και τον Χάρη Παρασκευά. Η Νίκη παίζει κιθάρα. Ο Φάνης παίζει καλύτερη κιθάρα από την Νίκη. Ελάτε να θαυμάσετε το παιδί θαύμα Χάρη Παρασκευά να παίζει μπάσο, μπότα και αναλογικό κρουστό ταυτόχρονα. Η Όλγα παίζει τσέλο, άρπα και όμποε αλλά όχι σε αυτό το σχήμα. Τραγούδι, χορός, ιδρωμένα αγόρια. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουμε την ώρα του λάιβ για να έχετε ήδη καθήσει και να είναι πια αργά. Στον ήχο ο Κώστας Χαϊκάλης. Ο άγνωστος τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop. Powered by: Ράδιο Πρώτο.
>> Δευτέρα 8 Ιουλίου, Πλατεία Αμφιθέατρου Ιδαλίου, 20:30. Είσοδος €20, ticketmaster.cy.

pink-martini-01-640x426.jpg

Pink Martini
Ένα απολαυστικό μουσικό κοκτέιλ στην καρδιά του καλοκαιριού! Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας” στις 14 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ. Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά προσφέρει κάτι για όλα τα μουσικά γούστα, γι’αυτό και εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!
>> Kυριακή 14 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Προπώληση: Ticketmastercy.

imany-colisee-theatre-de-roubaixjpg.width-800.jpg

Imany
ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια. Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.
>> Παρασκευή 15 Ioυλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός. Εισιτήρια: ticketmaster

satti_sti_lefkosia.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Μαρίνα Σάττι
Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, Μαρίνα Σάττι, ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι μοναδικό! Ένα καλοκαίρι το οποίο θα την φέρει και στο νησί μας δύο φορές. Στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου αλλά και στην "Πλατεία", στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμφιθεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς. Επίσης θα την απολάυσουμε στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό στο πλαίσιο του Έθνικ Φεστιβάλ Μουσικές του Κόσμου που διοργανώνει το Θέατρο ΡΙάλτο.
>> Τρίτη 16 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία.
>> Τετάρτη 17 Ιουλίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.

Tom-Jones-hero.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Tom Jones
Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024. Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, στο Λιμάνι Λάρνακας – εκεί όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Με το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει από θρυλικές μπαλάντες μέχρι σημαντικά διαχρονικά τραγούδια, η περιοδεία "Ages & Stages" υπόσχεται να αναδείξει το πλήρες φάσμα της κολοσσιαίας καριέρας του Tom Jones, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του φωνή και το μοναδικό του ταλέντο.
>>  Πέμπτη 18 Ioυλίου, Λιμάνι Λάρνακας, 22.00. Eισιτήρια: από €85, Ticketmastercy και Καταστήματα ACS.

bonnie.jpg

Bonnie Tyler
Η καλλιτέχνιδα Bonnie Tyler που έχει αναγνωριστεί από κριτικούς και ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία πρόκειται να εμφανιστεί στην Κύπρο. Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για ένα βράδυ μόνο στις 20 Ιουλίου στο Land of Tomorrow στον κόλπο της Λάρνακας. Ανέβηκε στη φήμη με τη σύγχρονη προσέγγισή της στους ήχους και τα στυλ της ποπ ροκ μουσικής της δεκαετίας του '80 και με μια μακρά λίστα επιτυχιών όπως τα "It's A Heartache", "Holding Out For A Hero" και το σινγκλ επιτυχίας πολλών εκατομμυρίων "Total Eclipse Of The Heart», που ήταν στην κορυφή των charts σε 6 χώρες, η Bonnie Tyler έγινε διεθνής αίσθηση. Κατακτώντας ξανά τα charts τον Απρίλιο του 2024 στο iTunes και το Spotify, παραμένει έτσι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας πέντε δεκαετιών, η Bonnie έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Με την υποστήριξη της Elrose Κύπρου, υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.
>> Παρασκευή 19 Ιουλίου, Land of Tomorrow, Λάρνακα. Προπώληση εισιτηρίων στο ticketmaster.cy.

natasa-thodoridoukalokairi23tour.webp

Νατάσα Θεοδωρίδου
Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, οι πολύ αγαπημένοι στο κοινό, Alcatrash, που ξεσήκωσαν μαζί της το κοινό της Αθήνας, στη sold out χειμερινή σεζόν στην Ακτή Πειραιώς. Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»…
>> Τρίτη 6 & Τετάρτη 7 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: €40 & €35, ticketmaster.cy.

Apple-Music-Live-Ed-Sheeran-with-guitar_big.jp.width-800.jpg

Ed Sheeran
Ο Ed Sheeran προσθέτει νέες ημερομηνίες και χώρες στην παγκόσμια περιοδεία του MATHEMATICS TOUR '+ - = ÷ x'. Η Κύπρος είναι ανάμεσα στους σταθμούς αυτής της παγκόσμιας περιοδείας με δύο μοναδικές συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Μαρίνα Λάρνακας. Όσο αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ασία ο Ed Sheeran ήταν το 2019, ενώ την Μέση Ανατολή το 2017. Μετά τις εμφανίσεις του σε Ασία και Μέση Ανατολή, η περιοδεία θα μεταφερθεί στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο Ed κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το '-ʼ (Subtract) και το Autumn Variations, τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται με τον Aaron Dessner των The National στα δύο αυτά άλμπουμ. Η Κύπρος θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο καλλιτέχνη για δύο μεγάλες συναυλίες.
>> Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, Μαρίνα Λάρνακας. Εισιτήρια: ticketmaster

Natassa-Bofiliou-VOX-credit-Lamprini-Sotiriou-156074724160817.webp

Νατάσσα Μποφίλιου
Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου "Κάτι Καίγεται" που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.
>> Δευτέρα 10 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com.
>> Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός, 21.00 (ώρα προσέλευσης: 20:00). Τιμή εισιτηρίων: ΖΟΝΕ Α: €35, ZONE B: €30. Προπώληση: www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.
>> Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία, 20:30. Προπώληση: Ticketmaster Cyprus & acs courier (77777040). Πληροφορίες: 99059257 (RED).

vissi.jpg

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο "Προτιμώ…Άννα Βίσση Tour". Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.
>> Τετάρτη 10, Πέμπτη 11 & Σάββατο 13 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Είσοδος: €50 & €40. Προπώληση: www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

karampetis_mitsias1.jpg

Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Ο μοναδικός Μανώλης Μητσιάς με την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, θα αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε. Στην αυλαία αυτής της μουσικής πανδαισίας, οι νότες συναντούν την αγαλλίαση των λέξεων, δίνοντας ζωή σε έναν κόσμο όπου παντρεύονται οι στίχοι και οι μελωδίες. Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, δύο εκπληκτικοί ερμηνευτές, ενώνουν τις φωνές τους για να αποδώσουν φόρο τιμής στην αρχόντισσα της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Από τους λαμπρούς αυτούς καλλιτέχνες αναδύονται οι μελωδίες των μεγάλων συνθετών προκαλώντας πολλά συναισθήματα και εικόνες. Μέσα από τις στιγμές τους, η ποίηση περιπλέκεται με τη μουσική, δημιουργώντας έναν ασύγκριτο πολιτισμικό θησαυρό που ζεί και ανανεώνεται στις καρδιές μας. Θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Ηλία Ανδριόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου, Χρήστου Λεοντήκαι Γιάννη Σπανού. Ακούγονται μελοποιημένοι οι Κωνσταντίνος Καβάφης, Κώστας Βάρναλης, Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Ρίτσος, Τάσος Λειβαδίτης, Μανόλης Αναγνωστάκης, Νίκος Καββαδίας, Νίκος Γκάτσος, κ.ά.
>> Τρίτη 16 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21:00. Είσοδος: €20. Προπώληση: www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

41742-sites/default/files/marinella_2.jpg

Μαρινέλλα
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις της στο NOX τον χειμώνα που μας πέρασε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα, έρχεται στην Κύπρο, για δύο μεγαλειώδεις συναυλίες. Η αγαπημένη όλων, Μαρινέλλα, θα μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Μαζί της θα είναι και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Στέλιος Διονυσίου, που συνεργάστηκαν και φέτος στην σκηνή του NOX, με τεράστια επιτυχία.
>> Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: €50 & €40, προπώληση: www.ticketmaster.cy και καταστήματα ACS Courier.

παριος 1.jpg

Γιάννης Πάριος
Ο Γιάννης Πάριος, για άλλη μια φορά θα χαρίσει με την ευαίσθητη και ρομαντική φωνή του μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις στο κοινό του, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει για δύο μονάχα παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου και για μία βραδιά στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία, στις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Το πρόγραμμά φυσικά θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Τις συναυλίες στην Κύπρο διοργανώνει η P.P. Petrides Events LTD. Ο εκ Πάρου ορμώμενος τροβαδούρος, κατά κόσμον Ιωάννης Βαρθακούρης, έχει τραγουδήσει περισσότερα από 600 τραγούδια, και έχει κάνει δεκάδες δίσκους μεταξύ των οποίων τις Θαλασσογραφίες το 1970 η οποία ήταν και η πρώτη του, Τι θέλεις να κάνω (1972), Μη φεύγεις μη (1977), Ένα γράμμα (1981), Τα νησιώτικα (1982), Πιο καλή η μοναξιά (1984), Άντε γειά (1993), Δώσε μου λιγάκι ουρανό (1999), Ο Ερωτικός Θεοδωράκης (2001), Άλλη μια φορά (2001), Τα κομμάτια της ψυχής μου. Τραγούδια από όλους τους δίσκους του, παλιά αλλά και νεότερα, θα μοιραστεί με όσους βρεθούν στις συναυλίες του. Με τις αποσκευές του γεμάτες αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει ανεξίτηλα με τη φωνή και συνοδευόμενος από μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών, ταξιδεύει στην Κύπρο για πολλά υποσχόμενες, υπέροχες μουσικές βραδιές.
>> Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

22206-sites/default/files/b_xaroulis_gazi_2016_pmaidis_fullres_0470aa.jpg

Γιάννης Χαρούλης
Ο Γιάννης Χαρούλης για ένα ακόμη καλοκαίρι θα μας ενώσει με τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό. Από το χθες μέχρι το σήμερα, με αγαπημένα τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους, θα μας συγκινήσει και θα μας χαρίσει υπέροχες βραδιές. Το πάθος και η φλόγα του θα φωτίσουν τα βράδια μας, σε μια γιορτή που όλοι θα θυμόμαστε. Και φέτος, ο Γιάννης Χαρούλης με το λαούτο του θα μας αγκαλιάσει και θα μας συνεπάρει με τις μελωδίες του, τους στίχους του και τον ηλεκτρισμό του.
>> Παρασκευή 27 Σεμπτεμβρίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00. Εισιτήρια: €20-€25. Προπώληση: more.com.

MELISSES-1-800x1200.jpg

ΜΕΛΙSSES
Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της Eλλάδας, ταξιδεύουν και το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και την Κύπρο και μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια γινόμαστε… «Για Όλα Ικανοί»! Golden Guest  η «number one» star της καρδιάς μας, η μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Μαζί τους η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς. Κάθε συναυλία τους είναι μία συναρπαστική live εμπειρία, ένα αξέχαστο party, με τις ΜΕΛΙSSES και τον Χρήστο Μάστορα να βάζουν τη ξεχωριστή μουσική σφραγίδα τους και τη χαρακτηριστική διαδραστική επαφή τους με το κοινό.
>> Παρασκευή 2 Aυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς.
>> Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο Λάρνακας. Προπώληση εισιτηρίων ticketmaster.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close