Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο highlight της Αγίας Νάπας... είναι εντυπωσιακό και έχει θέα που κόβει την ανάσα! (εικόνες)

Το παραθαλάσσιο hot spot που όλοι περιμέναμε… έφτασε

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2024

Tο Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα άνοιξε ξανά τις πόρτες του, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε τη μαγεία του ανακαινισμένου χώρου του.

Βρίσκεται στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέροντάς μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γαστρονομίας και διασκέδασης, κάτω από τα αστέρια, και με θέα τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου.

Glasshouse 2.jpg

Eδώ ο σεφ Παναγιώτης Βασιλείου έχει δημιουργήσει ένα μενού εμπνευσμένο από τη διεθνή κουζίνα, προσφέροντας ποικιλία από εκλεπτυσμένα πιάτα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την παρουσίασή τους.

Το Glasshouse Lounge Restaurant συνδυάζει άψογα την κομψότητα με την υψηλή αισθητική, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μας μαγνητίζει. Ο καλαίσθητος εσωτερικός χώρος προσφέρει ένα εντυπωσιακό σκηνικό για δείπνο!

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, ο εξωτερικός χώρος, μας επιτρέπει να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα προς τις μαγευτικές παραλίες της Αγίας Νάπας, κάνοντας τις στιγμές μας αξέχαστες.

Glasshouse 1.jpg

Πέρα από καλό φαγητό, στο Glasshouse θα απολαύσεις κοκτέιλ και ναργιλέ καθώς επίσης και lounge ρυθμούς με ποπ επιρροές που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια και χαλάρωση.

Το ανανεωμένο Glasshouse Lounge Restaurant αποτελεί το σημείο αναφοράς, προσφέροντας μια απόλυτα γαστρονομική απόλαυση σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού.

(97 775 775) Το Glasshouse Lounge Restaurant λειτουργεί από Τρίτη έως Κυριακή.Το εστιατόριο δέχεται παραγγελίες από τις 19:00 μέχρι τις 22:45, ενώ το lounge bar παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 02:00. https://www.adams.com.cy/ glasshouse-lounge/

Glasshouse 3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close