Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2014
Από το 1986, οπόταν δύο αδέλφια από το Τορόντο του Καναδά αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, το παγωμένο γιαούρτι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δοκιμάζουν και ξαναδοκιμάζουν το παγωμένο γιαούρτι Yogen Früz. Αυτό το αποδεικνύουν, άλλωστε, τα περισσότερα από 1300 καταστήματα σε 35 χώρες απ' όλο τον κόσμο.
Το Yogen Früz δεν είναι απλά ένα παγωμένο γιαούρτι. Είναι ο συνδυασμός παγωμένου γιαουρτιού και ολόφρεσκων φρούτων. Παράγεται μπροστά στα μάτια σας, ακριβώς την ώρα που το θέλετε και κάθε μερίδα είναι χαμηλή σε λιπαρά και πλούσια σε φυτικές ίνες, ενώ περιέχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.
Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία φρούτων και γεύσεων για γαρνίρισμα και κάντε τη δική σας μείξη με το δικό μας παγωμένο γιαούρτι. Βάλτε τη φαντασία σας μαζί με τα πιο φρέσκα υλικά και ένα μοναδικό επιδόρπιο είναι έτοιμο. Και το πιο σημαντικό; Απόλυτα υγιεινό!
Ένα πρωτοποριακό προϊόν, μια νέα διατροφική συνήθεια για όλη την οικογένεια βασισμένη στην υγιεινή θρέψη και στη μοναδική γεύση, μπορείτε επιτέλους να το δοκιμάσετε και στην Κύπρο!
Θα το βρείτε στη Λεμεσό, στη Λεωφ. Μακαρίου 237Γ και στο Debenhams Olympia. Στη Λάρνακα, στην παραλία Μακένζι και στο Kings Avenue Mall στην Πάφο.
Σχετικά
Το εστιατόριο στο 10o όροφο, με τη συγκλονιστική θέα, κατεβάζει ρολά
Και ρίχνει αυλαία με ένα closing party που θα γράψει ιστορία στη Λεμεσό
Η κυπριακή ταβέρνα στο χωριό που ετοιμάζει ένα δυνατό steak night
Η έξοδος που αξίζει να κανονίσεις με την παρέα σου
Ένα νέο καλοκαιρινό μενού κλείνει μέσα του τις πιο ξεχωριστές γεύσεις της Μεσογείου
Το “Παντοπωλείο – Καλή Όρεξη” υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες προσθήκες στο Μενού
Νέο κατάστημα Kawacom’s στην Ορόκλινη – Το 29ο σημείο της αλυσίδας
Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του
Το Πατρικόν μάς καλεί σε τραπέζωμα στην παλιά Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Κολοκάσι, λουβάνα, παστουρμάς, καραόλοι, κρασί κ.ά.
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια με ένα glamorous διήμερο στη Λεμεσό
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό με ένα ξεχωριστό διήμερο event στις 16 & 17 Μαΐου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Μια στάση στο Hurry Curry αρκεί για να σε βάλει στον κόσμο των αυθεντικών ασιατικών γεύσεων
Με αρωματικά curries, πλούσιο μενού, comfort πιάτα και γεύσεις που ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη ασιατική κουζίνα, το Hurry Curry έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στη Λευκωσία.
Το στέκι που έμαθε την Κύπρο τι σημαίνει πραγματικό οφτό
Ο φούρνος του Κύκκου ξαναπαίρνει φωτιά και φέτος, με τη σκυτάλη να περνά στην επόμενη γενιά.