16 May 2014
Eating News , Εστιατόρια

Κάλεσμα στους μικρούς σεφ από το "Get Fresh"

Πρωτότυπη μαγειρική γιορτή για τους μικρούς φίλους της κουζίνας με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Διατροφικής Επανάστασης"

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2014

Στο κεντρικό κατάστημα του Get Fresh, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου, ετοιμάζεται για την Παρασκευή 16 Μαΐου μια πρωτότυπη μαγειρική γιορτή για τους μικρούς φίλους της κουζίνας με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Διατροφικής Επανάστασης (Food Revolution Day)", εμπνευστής της οποίας είναι ο γνωστός Βρετανός chef Jamie Oliver.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και από τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφικής Επανάστασης (Food Revolution Day). Πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη διατροφική δράση-έναυσμα για να διασκεδάσουν τα παιδιά μαθαίνοντας τα μυστικά δημιουργίας ενός τοπικού, παραδοσιακού, καλομαγειρευμένου και νόστιμου φαγητού, καθώς και τη διαδικασία που χρειάζεται για να περάσουν τα προϊόντα της τροφικής αλυσίδας από την παραγωγή στην κατανάλωση.

 

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, το Get Fresh, το οποίο ως γνωστό προωθεί το υγιεινό φαγητό, καλεί παιδιά, γονείς, και γενικότερα ενήλικες, να γιορτάσουν μαζί του αυτήν τη μέρα και κατ’ επέκταση τη σημασία του καλομαγειρεμένου φαγητού και το πώς αυτό επηρεάζει την υγεία μας. Πώς θα γίνει αυτό και τι δράσεις περιλαμβάνει: Αρχικά τα μεγαλύτερα παιδιά (ηλικίας 7+), θα κληθούν να φτιάξουν, με την εποπτεία των ανθρώπων του Get Fresh, τη Rainbow Wrap. Αυτό συνεπάγεται την επιλογή των συστατικών, το κόψιμο, την ανάμειξή τους και το περιτύλιγμά της!

Ακολούθως ο υπεύθυνος της Riverland Dairy Bio Farm θα δώσει μια σύντομη ομιλία σχετικά με τα οφέλη των βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων. Στη συνέχεια όλα τα παιδιά θα επιλέξουν τα φρούτα της προτίμησής τους, τα οποία θα αναμειχθούν και θα ετοιμαστούν για τη δική τους απόλαυση!

Όσον αφορά στα μικρότερα παιδιά (ηλικιακά), για αυτά θα στηθεί ειδική γωνιά με πολλές δραστηριότητες.

Ώρα: 16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close