Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2024
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Drive for a purpose with Ferrari», που διοργανώνει η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο στηρίζοντας το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου.
Η MotoTrend, μία επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία τα τελευταία 24 χρόνια και δραστηριοποιείται στην πώληση και εξυπηρέτηση αυτοκινήτων Ferrari και Lotus στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Λατσιά. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο Ferrari Approved και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο σέρβις. Η MotoTrend μοιράζεται το πάθος και την αγάπη της για την Ferrari, με τον κόσμο της Κύπρου και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου σε όλους να παρακολουθήσουν την παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari στην Λεμεσό. Η παρέλαση θα διαρκέσει από τις 12:00-13:00.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καταβάλουν την καθορισμένη προσφορά τους για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου. Ταυτόχρονα, καλούμε το κοινό να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, κάνοντας την δική του εισφορά στο περίπτερο του συνδέσμου που θα βρίσκεται στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Τύχωνα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Οι ιδιοκτήτες Ferrari στη χώρα μας, το μεσημέρι της Κυριακής, θα συγκεντρωθούν κατά μήκος της της περιοχής της εκκλησίας Αγίας Άννας στον Αγ.Τύχωνα και θα κινηθούν προς στην Αγία Βαρβάρα όπου και θα σταθμεύσουν.
Η MotoTrend, προσκαλεί λοιπόν, όλο τον κόσμο της Κύπρου, να στηρίξει αυτή την μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, να περάσει ένα όμορφο μεσημέρι της Κυριακής στην καρδιά της Λεμεσού και να θαυμάσει από κοντά τις εντυπωσιακές Ferrari. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τα οχήματα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση.
>> Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 12:00-13:00, προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Τύχωνα, Λεμεσός.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Δήμου Αμαθούντας, του ξενοδοχείου Four Seasons και του Maison Du Vin.
Σχετικά
Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Πάνος Βλάχος live μαζί για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η πιο ανατρεπτική μουσική συνάντηση του καλοκαιριού είναι γεγονός.
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ΟΝΕ και special guest η Μαντώ σε μία βραδιά γεμάτη disco!
«Τα Disco Καλοκαίρια Μας» έρχονται και θα είναι γεμάτα μουσική
Τα live στα χωριά μας: Οι 22 μεγάλες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού στην ορεινή Κύπρο
Όλες οι συναυλίες στα χωριά μας που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το καλοκαίρι
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά ρεμπέτικα στην Κύπρο
Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι με το “Ρεμπέτικο" στο νησί μας
Η Αναστασία ετοιμάζεται να κατέβει με το «Σπάστε Τα» Tour
Ανακοινώθηκε μία μοναδική συναυλία δίπλα στη θάλασσα
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και καλοκαιρινές εξορμήσεις γεμίζουν την πρώτη μεγάλη έξοδο του μήνα
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στη Λάρνακα για τη συναυλία του καλοκαιριού!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσγειώνεται στην Κύπρο!
O Χρήστος Θηβαίος γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία, με δύο μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο
Ο καλλιτέχνης επιστρέφει στο νησί μας, τον Αύγουστο, με την παράσταση "30 Χρόνια Μέρες Αδέσποτες"