Eating News , Εστιατόρια

Το 6ο Derlicious σύντομα στη Μαρίνα Λεμεσού

Αναβαθμισμένο και με αύρα Αιγαίου, το Derlicious θα μας προαφέρει σουβλάκι και αυθεντικό ελληνικό γύρο, με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2014

Στη Μαρίνα Λεμεσού λοιπόν, είναι ο επόμενος σταθμός του Derlicious. Ένα άκρως ονειρικό τοπίο, δίπλα από τη θάλασσα, όπου το βλέμμα σου δεν ξεκολλά από το φαντασμαγορικό αυτό θέαμα, με τα αρώματα των εξαιρετικών γεύσεων του Derlicious.

 

Ο χώρος του εστιατορίου έχει εμπνευστεί από την ελληνική κουλτούρα αλλά και την κυπριακή κληρονομιά. Ο αρχιτέκτονας δημιουργεί ένα νησιώτικο συναίσθημα, χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία του τόπου μας, όπως Λευκαρίτικα σχέδια, ψάθινες χρωματιστές καρέκλες, μάτι για γούρι στην οροφή, πέτρινο πάτωμα χαραγμένο με άσπρη μπογιά, που θυμίζει δρομάκια σε Ελληνικό νησί καθώς και άλλα πολλά διακοσμητικά που δίνουν μια άλλη νότα στο χώρο.

 

Με το ζουμερό κρέας και τις μοναδικές λαχταριστές γεύσεις από Σουβλάκι, αυθεντικό Ελληνικό Γύρο και άλλα νέα γεύματα, όλα φρεσκοψημένα στη σχάρα, μας μαγεύει για ακόμη μια φορά ο μερακλής ο ψήστης του Derlicious. Όλα αυτά και άλλες πολλές γεύσεις που πλαισιώνονται με το τζατζικάκι τους, την ολόφρεσκη ντοματούλα τους και τη φρεσκοτηγανισμένη πατατούλα τους.

 

Ένα όνομα με βαριά κληρονομιά, ξεκινώντας από την Αθήνα και καταλήγοντας στην Κύπρο με το έκτο εστιατόριό του στη Μαρίνα Λεμεσού, το Derlicious συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες την εμπειρία του καλού Ελληνικού φαγητού… with a twist!

 

Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα χώρο που θα σας γεμίσει το "μάτι"!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close