Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2014
10 νέα πιάτα σε περιμένουν, αν επισκεφθείς ένα από τα εστιατόρια της Pizza Express! Η νέα πίτσα "Salmone Affumicato" της σειράς classic με καπνιστό σολομό, μασκαρπόνε και άνηθο θα σε ενθουσιάσει, τόσο όσο και η νέα "Leggera sloppy Giuseppe", με πικάντικο βοδινό κιμά, πράσινη πιπεριά, κόκκινα κρεμμύδια και λιγότερες από 500 θερμίδες! Πολύ καλά νέα και για τους λάτρεις του "pasta" menu, με το "Rissoto Fresco", "Lobster & Crab Ravvioli with Champagne sauce" και το ιταλικό λουκάνικο "Salsiccia" να το εμπλουτίζουν!
Εσύ απλώς επιλέγεις αν θα τα συνοδεύσεις με πέννες, σπαγγέτι ή ταλιατέλες! Τέλος, στην Pizza Express, μεταξύ άλλων, μπορείς να επιλέξεις και τη "σούπα ημέρας", τα νέα "Dough Balls Doppio" με καυτερό μαλακό ιταλικό λουκάνικο και το "Calzone Verdure", με κατσικίσιο τυρί και λαχανικά!
Οι νέες Pizza Express γεύσεις έρχονται να συμπληρώσουν το πλούσιο μενού των εστιατορίων, με αυθεντικές ιταλικές συνταγές που το κυπριακό κοινό έχει αγαπήσει και επιλέγει ανελλιπώς. Συμπεριλαμβάνει 12 διαφορετικές επιλογές από την "Classic pizza" σειρά, μεταξύ των οποιών οι κλασικές πλέον αξίες "American Hot" και "Cipriota" ενώ από τη σειρά "Romana" μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 9 διαφορετικών γεύσεων.
Αν είσαι λίγο πιο προσεκτικός/η όσον αφορά στις θερμίδες που καταναλώνεις, επίλεξε μια εκ των 5 επιλογών της σειράς "Leggera" με λιγότερες από 500 θερμίδες η μία. Φυσικά, τα γούστα διαφέρουν! Γι’ αυτό και μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου πίτσα, με υλικά της επιλογής σου. Όλα φτιαγμένα με την αυθεντική Pizza Express ζύμη, η ποιότητα και η νοστιμιά της οποίας έχει καθιερώσει την Pizza Express σαν την καλύτερη πίτσα στον κόσμο.
Ακόμη, στα εστιατόρια σε Λεμεσό και Πάφο, μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με μια σειρά από πεντανόστιμα ορεκτικά, σαλάτες, πιάτα "on the side" και για το τέλος, φυσικά επιδόρπιο. Επίλεξε λαχταριστό παγωτό, σε 9 διαφορετικές γεύσεις (Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Κρέμα Ουίσκι, Σορμπέ λεμονιού, Σορμπέ πορτοκαλιού, Παγωτό γιαούρτι με χρυσόμηλο και φρούτα του δάσους, Ferrero Rocher και την νέα άφιξη, Alpen Caramel) ή ένα από τα 7 διαφορετικά μας γλυκά, συμπεριλαμβανομένων των Chocolate Fudge Cake, Apple pie και Panna Cota.
Τηλέφωνα κρατήσεων και take away: Λεμεσός: 25318729, Πάφος: 26923034.
Σχετικά
Αυτόν το Σεπτέμβριο κάθε gelato στο Columbia Confectionery γίνεται μια πράξη ελπίδας
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις gelato θα διατεθεί στο Ίδρυμα Μικροί Ήρωες, μέσα από την καμπάνια «The Golden Scoops»
Το στέκι της Έγκωμης με τα πληθωρικά burgers και τις 16 draught μπίρες
Το Finders Bar & Grill συνδυάζει την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής αμερικανικής pub με ζουμερά burgers, ιδιαίτερες γεύσεις και παρεΐστικη διάθεση.
Το gastropub του Πρωταρά που σερβίρει λαχταριστά σπιτικά burgers από το 1988
Στο Knight’s Gastropub θα βρεις πληθωρικές επιλογές με βοδινό, pulled pork, κοτόπουλο ή vegan μπιφτέκι, φρεσκοκομμένες πατάτες και χειροποίητες σάλτσες.
Το εστιατόριο του Πρωταρά που έβαλε τα smash burgers στο μενού πριν γίνουν τάση
Εδώ και 14 χρόνια, το Malthouse Beer & Food ξεχωρίζει για τα φρέσκα χειροποίητα μπιφτέκια, τις signature σάλτσες και τις δημιουργίες του με premium Wagyu.
Η ιρλανδική pub της Πάφου που σερβίρει πληθωρικά, ζουμερά burgers
Στο O’Neills Irish Bar & Grill τα χορταστικά burgers συναντούν τις παγωμένες μπίρες και την αυθεντική, χαλαρή ατμόσφαιρα μιας κλασικής pub.
Το διαχρονικό pub της Λεμεσού με 15 μπίρες βαρελιού και ένα θρυλικό burger
Το Nags Head Pub σερβίρει από το 1997 ζουμερά burgers σε αυθεντική βρετανική ατμόσφαιρα, με το πληθωρικό Shrek Burger να αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση του μενού.
Η φημισμένη χοιρινή μπριζόλα της Πάφου που ψήνεται στα κάρβουνα
Στο Riganato Greek Grill σερβίρεται ζουμερή, με πατάτες, σαλάτα, τη χαρακτηριστική πίτα του μαγαζιού και τη διάσημη μουσταρδομαγιονέζα του.
Το ιρλανδέζικο pub της Πάφου με Tomahawk, dry-aged T-bone και Guinness
Στο O’Neills Irish Bar & Grill οι πληθωρικές κρεατοφαγικές επιλογές συνδυάζονται με παγωμένες μπίρες, ζωντανή μουσική και μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις.
Η εντυπωσιακή Tomahawk του Πρωταρά που κόβεται ζωντανά στο τραπέζι σου
Στο Nubila Rooftop, η premium USDA Black Angus των 1,2 κιλών ψήνεται στον φούρνο Josper και μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό γαστρονομικό σόου.
Η Λευκωσία βγαίνει για μεζεδάκια στην όμορφη αυλή του Ορέστη
Μία από τις πιο σταθερές επιλογές για καλό φαγητό και όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στη Λευκωσία.
Mια όμορφη αυλή, για μεζεδάκια, κρυμμένη μέσα στην πόλη
Είναι από εκείνες τις αυλές που σε κάνουν να χαλαρώνεις από την πρώτη στιγμή και να θέλεις να μείνεις μέχρι αργά
H διαχρονική ταβέρνα-σημείο αναφοράς στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Η ιστορική ταβέρνα της ελεύθερης Αμμοχώστου που κρατά ζωντανή την αυθεντική κυπριακή γεύση