Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2025
Ένας σεβαστός αλλά αυταρχικός δικαστής, ο Stefan Mortensen παθαίνει εγκεφαλικό και εισάγεται σε έναν οίκο ευγηρίας, ανήμπορος και ευάλωτος.
Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος με τον Dave Crealy, έναν ψυχοπαθή τρόφιμο που τρομοκρατεί κρυφά τους υπόλοιπους με μια σαδιστική κούκλα - ένα διεστραμμένο εργαλείο φόβου και βασανισμού.
Αυτό που ξεκινά ως μια φαινομενικά παιδιάστικη κακοποίηση, γρήγορα κλιμακώνεται σε μια αληθινή ατμόσφαιρα τρόμου.
Καθώς οι ισχυρισμοί του Mortensen αγνοούνται και κανείς δεν τολμά να αντιδράσει, ο ίδιος αποφασίζει να αναμετρηθεί με τον Crealy, σε μια σκοτεινή μάχη όπου η δικαιοσύνη και η παράνοια συγκρούονται με φρικιαστικές συνέπειες.
John Lithgow και Geoffrey Rush πρωταγωνιστούν σε ένα ανατριχιαστικό ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα από τον James Ashcroft, βασισμένο στο διήγημα "The Rule of Jenny Pen" του Owen Marshall.
Πρεμιέρα: 3 Απριλίου. Διάρκεια: 104'.
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 22.15
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Κ-Cineplex Limassol, Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 22.15
K-Cineplex Kings Avenue: Καθ και ΣΚ 22.00
Σχετικά

Boonie Bears: Future Reborn
Τα αγαπημένα αρκουδάκια ταξιδεύουν στο μέλλον και ο πλανήτης δεν είναι όπως τον θυμόντουσαν



Ξεκινούν οι θερινές κινηματογραφικές προβολές σε έναν αγαπημένο χώρο
Κυπριακή ταινία κάτω από τα αστέρια για την πρεμιέρα

Θερινές προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού
Τρεις cult ταινίες κάτω από τον έναστρο ουρανό




Πρεμιέρα για την ταινία "The Surfer"
Ο Nicolas Cage σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του


