Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Άρωμα Μονάχου στο κέντρο της Λευκωσίας

Άνοιξε στη Λήδρας το δεύτερο κατάστημα Beer n Beer στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2014

Αν θέλεις να γευτείς αυθεντική βαυαρέζικη μπίρα, σ' ένα παραδοσιακό βαυαρέζικο περιβάλλον, δεν χρειάζεται να πας στο Μόναχο, αφού ήρθε αυτό στη Λευκωσία, όπου εδώ και λίγες μέρες λειτούργησε το δεύτερο κατάστημα Beer n Beer, επί της οδού Λυκούργου (πάροδος Λήδρας) -δύο καταστήματα Beer n Beer υπάρχουν ήδη στην Αθήνα (Νέα Ερυθραία, Γαλάτσι).

 

Πρόκειται για μία παραδοσιακή Βαυαρέζικη μπιραρία, όπου το μεγάλο μπαρ δεσπόζει στον εσωτερικό χώρο, ενώ εξωτερικά ξεχωρίζουν τα παρεΐστικα τραπέζια, όπως ακριβώς συμβαίνει στο Μόναχο.

Κυριαρχούν οι αποχρώσεις γαλάζιου και λευκού, στα χρώματα της σημαίας της Βαυαρίας, ενώ τους τοίχους "ντύνουν" παραστάσεις από το Μόναχο, με την εικόνα της Ηofbrauhaus, της μεγαλύτερης μπιραρίας στον κόσμο, να στέκει επιβλητικά πάνω από το μπαρ. Τόσο το Ηofbrauhaus, που άνοιξε τις πύλες του το 1589, όσο και η μπίρα ΗΒ, ανήκουν στο Δήμο του Μονάχου.

 

Στο Beer n Beer μπορεί κάποιος να συναντήσει πολλά είδη της αυθεντικής Βαυαρέζικης μπίρας HB, η οποία βρίσκεται εδώ και ενάμισι χρόνο στην Κύπρο, κερδίζοντας με γοργούς ρυθμούς τις προτιμήσεις των Κυπρίων.

Επίσης, είναι διαθέσιμες πολλές σπάνιες, μοναστηριακές μπίρες από το Βέλγιο και κάθε μία σερβίρεται στο κατάλληλο "δικό της" ποτήρι. Η κουζίνα του Beer n Beer σερβίρει το περίφημο πλέον –από την πετυχημένη… διαδρομή του κατάστημα στο κατάστημα Beer n Beer της Στροβόλου- κότσι, γερμανικά λουκάνικα και άλλους μπιρομεζέδες, ενώ φεύγοντας μπορεί κάποιος να πάρει μπίρες για το σπίτι από την κάβα του καταστήματος.

Σημείωσε μάλιστα ότι καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ, στο μαγαζί έχουν στηθεί οθόνες για ποδοσφαιρόφιλους και μη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλέφωνο 22270005 & facebook page www.facebook.com/BEERnBEERcyprus.

Το Beer n Beer είναι ανοικτό καθημερινά, μετά τις 18.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close