Eating News , Εστιατόρια

Agrino Ρύζι Καστανό 10΄

Υγιεινή Απόλαυση-Αgrino…Ξεχω-Ρύζι!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2014

Η Νο1 ελληνική εταιρεία παραγωγής ρυζιού και οσπρίων μάς προσκαλεί να γευτούμε το Agrino 10΄ Καστανό ρύζι, την ιδανική πρόταση για ισορροπημένη, υγιεινή και πάνω απ’ όλα νόστιμη διατροφή!

 

Το Agrino 10΄ Καστανό ρύζι είναι υψηλής διατροφικής αξίας, καλλιεργείται στη Μακεδονία με τις αρχές της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, και αποτελεί την ιδανική πρόταση μιας υγιεινής απόλαυσης για μια καθημερινή και ισορροπημένη διατροφή μέσα σε 10 λεπτά!

 

Κύρια χαρακτηριστικά του ρυζιού Agrino 10΄ Καστανό είναι η Ελληνικότητά του, η ιδιαίτερη πλούσια γεύση, η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και ο χρόνος βρασμού του. Η κατανάλωση μιας μερίδας ρυζιού Agrino 10’ Καστανό καλύπτει περίπου το 15% της ημερήσιας ποσότητας που χρειάζεται ο οργανισμός μας σε φυτικές ίνες. Πώς; Καθώς διατηρεί τον εξωτερικό φλοιό του ρυζιού, είναι το μόνο ρύζι τόσο πλούσιο σε βιταμίνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, ενώ ετοιμάζεται σε 10 μόλις λεπτά. Παράλληλα είναι προϊόν Ορθής Γεωργικής Πρακτικής εξασφαλίζοντας την Ορθολογιστική Περιβαλλοντική Διαχείριση, Υψηλή Ασφάλεια του Προιόντος και βέβαια Κορυφαία Ποιότητα.

 

Το Agrino 10΄ Καστανό ρύζι παρουσιάζεται σε χάρτινη συσκευασία με μπλε-πράσινο χρώμα που συνδέεται άρρηκτα με τα χρώματα της Μεσογείου! Το όνομα και η περιοχή παραγωγού αναγράφονται στην μπροστινή πλευρά της μπλε συσκευασίας! Το πακέτο εκπέμπει Ελλάδα, ζεστασιά & ποιότητα!

 

Το Agrino 10΄ Καστανό ρύζι είναι σπυρωτό και κατάλληλο για πιλάφι και για σαλάτες. Απολαύστε το σε μια μεσογειακή δροσερή σαλάτα και... η μαγειρική φαντασία σας μπορεί να σας οδηγήσει να φτιάξετε μέχρι και γεμιστά!

 

Το Agrino 10΄ Καστανό ρύζι ανήκει στη σειρά Agrino 10’, που περιλαμβάνει τα Μακρύκοκκο για σπυρωτό πιλάφι, και Μακρύκοκκο σε ατομικό σακουλάκι έτοιμα όλα μέσα σε 10 λεπτά!

 

Στην Κύπρο, τα προϊόντα Agrino εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από τη Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λτδ (www.mitsidesgroup.com) και (www.facebook.com/mitsidescyprus)

Περισσότερα μυστικά για το Agrino Ρύζι Καστανό 10’ στο site της Agrino www.agrino.gr και στη σελίδα της Agrino στο facebook (www.facebook.com/agrino.gr).

 

Agrino… Ξεχω-Ρύζι!  

Σχετικά με την Agrino: Η εταιρεία ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ (Agrino), η οποία δραστηριοποιείται στην  αγορά ρυζιού και οσπρίων, ιδρύθηκε το 1955 στο Αγρίνιο, όπου και βρίσκεται η πρώτη μονάδα παραγωγής της. Το 1998 ολοκληρώθηκε το 2ο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγική της δυναμικότητα. Η Agrino βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του έλληνα καταναλωτή από την δεκαετία του ’80. Βασικός άξονας της στρατηγικής της Agrino αποτελεί η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων τροφίμων κορυφαίας ποιότητας, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εξασφαλίζοντας, παράλληλα, ποιοτικό έλεγχο υψηλού επιπέδου. Η AGRINO- ΕΥ.ΓΕ.ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη εταιρία ρυζιών και οσπρίων στην Ευρώπη που εφαρμόζει το σύστημα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στα προϊόντα της, αναγράφοντας το όνομα του παραγωγού και τον τόπο καλλιέργειας στις συσκευασίες της.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close