Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2025
Ένα κατάστημα βγαλμένο από το μέλλον, αυτό είναι το GOVR που θα βρεις στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον πασίγνωστο αρχιτέκτονα σχεδίων David Picasso. Ένα μέρος ερχόμενο να ταράξει τα νερά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Το GOVR, είναι το μεγαλύτερο σε τίτλους παιχνιδιών Arcade Gaming Centre εικονικής πραγματικότητας σε Κύπρο και Ευρώπη με πολλές φουτουριστικές μηχανές που κάνουν το κοινό να «βυθιστεί» σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, το GOVR είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Virtual Reality Gaming Arcade στην Κύπρο και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη όσον αφορά την τεράστια ποικιλία σε τίτλους παιχνιδιών. Το GOVR μεταφέρει το κοινό σε μια άλλη διάσταση με τα παιχνίδια και τον εξοπλισμό που διαθέτει, προσφέροντας διασκέδαση για όλα τα γούστα.
Είναι το μοναδικό Virtual Reality Gaming Centre στην εκκολαπτόμενη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών της Κύπρου που προσφέρει μια πληθώρα επιλογών παιχνιδιών στους επισκέπτες του ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τα πρώτα στην Κύπρο VR Escape Rooms για όσους θέλουν να προκαλέσουν τον εαυτό τους, αλλά και VR Laser Tag. Περιλαμβάνει επίσης VR Prison Zombie και αρκετούς προσομοιωτές VR Arcade για να απολαύσουν όλοι μια εμπειρία παιχνιδιού Εικονικής Πραγματικότητας.

Το κοινό λοιπόν στην Αγία Νάπα είχε την ευκαιρία να βιώσει από κοντά την εμπειρία που προσφέρει το GOVR Games μέσα από μηχανές και παιχνίδια, τα οποία στο παρελθόν μόνο στο εξωτερικό μπορούσαν να τα βρουν. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα παιχνίδια που προσφέρει το GOVR ειδικά για το VR Escape the Room, είναι και τίτλοι παιχνιδιών από την Ubisoft, τη μεγαλύτερη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο.
Όλα στα μάτια σου!
Βάλε τα ακουστικά σου κι άσε το GOVR να σε μεταφέρει σε ένα ταξίδι που θα σε κάνει να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στον αέρα, σε ένα τρενάκι στις ΗΠΑ SIX FLAGS ή είσαι σε μια τρελή πίστα αγώνων ή ότι βρίσκεσαι σε μια νεκρή ζώνη με φίλους που πρέπει να ξεφύγετε από τα ζόμπι. Αν θέλετε να χαλαρώσετε μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία 9D. Το GOVR έχει 100 παιχνίδια που σας περιμένουν να επιλέξετε το αγαπημένο!
INFO
(23300771 | 99177772) Λεωφόρος Νησί 37, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 16:00 24:00 (από Μάρτιο-Οκτώβριο).
Email: info@govrgames.com
Website: https://govrgames.com/
Facebook: @govrgames
Instagram: govrgames
Σχετικά
Το πιο μαγικό διήμερο του καλοκαιριού επιστρέφει… και είναι μοναδικό στην Ευρώπη!
Μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια
Βλέπουμε (δωρεάν) παιδικό θέατρο στο Πάρκο Χρωμάτων
Με χιούμορ, φαντασία, χειροποίητες κούκλες και ζωντανά μηνύματα, ο πιο ξεχωριστός δράκος μάς περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χαρά και οικολογική συνείδηση
Τα παραμύθια ζωντανεύουν στο Θέατρο Ένα με δωρεάν αναγνώσεις για παιδιά
Από τον Οκτώβριο, το Θέατρο Ένα εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό, προσκαλώντας μικρούς φίλους σε μαγικά κυριακάτικα πρωινά γεμάτα ιστορίες, φαντασία και δημιουργία
«Το Θέρος»: Ένα μουσικό και αφηγηματικό ταξίδι στο κυπριακό καλοκαίρι στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή
Κυπριακά τραγούδια, ποίηση, παραμύθια και λαογραφικές αφηγήσεις ζωντανεύουν την ομορφιά του καλοκαιριού,στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στη Λευκωσία, με ελεύθερη είσοδο
Τα παιδιά του Δεληθεάτρου ανεβαίνουν στη σκηνή με δύο παραστάσεις γεμάτες μηνύματα ζωής
«Το Αερόστατο» και «Η Χώρα του Ναι» του Σάββα Βορκά παρουσιάζονται στον Κόρνο, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια βραδιά θεάτρου με ελεύθερη είσοδο
«Παραμύθι ν’ αρκινήσει»: Με παιδικό θέατρο ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ Παιδιού 2026 στην Πόλη Χρυσοχούς
Το Θέατρο Piccolo παρουσιάζει μια μαγική παράσταση γεμάτη φαντασία, παραμύθια και δημιουργικότητα, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων για τα παιδιά και τις οικογένειες της περιοχής
Έρχεται ένα πενθήμερο φεστιβάλ για τα παιδιά, δίπλα στη θάλασσα
Το Φεστιβάλ Παιδιού που θα στηθεί στο Λατσί θα έχει εκπλήξεις που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!
Η Λεμεσός (για δύο μέρες) θα γεμίσει παιχνίδια, παιδιά και χαμόγελα!
Το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού υποδέχεται το Family Fun Festival για ένα μοναδικό διήμερο διασκέδασης και προσφοράς
Ένα υπέροχο φεστιβάλ, αφιερωμένο στα παιδιά, στο χωριό
Το 2ο Παιδικό Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Λαγουδερών θα στηθεί στην Πλατεία Παναγίας του Άρακα
Το Σάββατο θα πάμε στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Θάλασσας
1ο Παιδικό Φεστιβάλ Θάλασσας για την Επαρχία Αμμοχώστου στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας THALASSA
Στο 1ο Φεστιβάλ Παιδιού Αλάμπρας θα κερνούν γάλα όλα τα παιδιά!
Ένα μοναδικό απόγευμα γεμάτο χαμόγελα, παιχνίδι και διασκέδαση
Ένα ξεχωριστό θερινό σχολείο μετατρέπει τη Λευκωσία σε θεατρική σκηνή
Νέα εμπειρία για παιδιά στη Λευκωσία