8 August 2014
Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει με ένα εκρηκτικό live στην Πάφο

Μεγάλη παγκύπρια συναυλία του Ελλαδίτη σταρ στο Παφιακό Στάδιο, στις 8 Αυγούστου

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2014

Ο Σάκης Ρουβάς, εδώ και κάποιους μήνες βρίσκεται σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με τίτλο "The Ace Of Hearts Tour" παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό live show, το οποίο σύντομα θα δούμε και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Παφιακό στάδιο στην Πάφο, πόλη την οποία επέλεξαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του για να φιλοξενήσει την παγκύπριά του συναυλία.

 

Η διαδραστική μουσική εμπειρία "The Ace Of Hearts Tour", αποτελείται από νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, μοναδικές συνεργασίες on stage, κι επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

 

Στην ίδια σκηνή παρέα με τον Σάκη Ρουβά θα δούμε το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που θα μας παρασύρει με την ενέργειά του, το αγαπημένο pop συγκρότημα OtherView, την ταλαντούχα μουσική παραγωγό και DJ Xenia Ghali που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της, καθώς επίσης και τους Γιούρη και Άλεξ Οικονόμου που γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό σόου ταλέντων "The Voice".

 

Η συναυλία του The Ace Of Hearts Tour στην Πάφο είναι αφιερωμένη στην παγκύπρια εκστρατεία εθελοντισμού και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς για τα παιδιά "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" της Χαραλαμπίδης Κρίστης, της οποίας ο Σάκης Ρουβάς είναι πρεσβευτής και πρώτος επίσημος εθελοντής. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης στηρίζει κι ενισχύει ουσιαστικά το έργο της εκστρατείας "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" με το τραγούδι "Γινόμαστε Καλύτεροι", συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις, αποτελώντας ένα αληθινό πρότυπο θετικής δράσης κι έμπρακτης προσφοράς. παρακινώντας όλους μας με το παράδειγμά του.

 

 Η συναυλία στην Κύπρο έχει ως χορηγούς το Kings Avenue Mall, τα Burger King, την ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τα Ocean Basket και την Matis.

 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα περίπτερα TIME OUT, ΣΤΟΚΚΟΣ και στο Burger King στο Kings Avenue Mall στην Πάφο και σε όλα τα εστιατόρια Taco Bell και Pizza Hut σε όλη την Κύπρο, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από €10.

Ώρα: 20.30. Προπώληση εισιτηρίων: ΠΑΦΟΣ: Στα περίπτερα TIME OUT, ΣΤΟΚΚΟΣ και στο Burger King στο Kings Avenue Mall & ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Σε όλα τα εστιατόρια Taco Bell και Pizza Hut. Τιμή προπώλησης: από €10.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close